Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, פינדר כתב:

ואם זה לא יקרה, אתה תודה סוף סוף שיש לנו משטרה גזענית?

זה לא חדש, אתה יכול לשים 3 אתיופים בשכונת יוקרה בלילה ולראות מה יקרה איתם. או לקחת כמה סודנים ולהעביר אותם לצפון תל אביב שיציקו לעשירים, נראה כמה זמן ייקח להם לחזור דרומה.

תאגיד כאן מפיק תוכניות לזכרו של רב המרצחים ואבי הנאצים יאסר עראפת מכספי ציבור, ונותן לאחמד טיבי לכנות אותנו "כיבוש".

מדינה של מטומטמים.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

ככה זה כשמקורות הידע שלך הם ערוץ 14 או ערוץ הטלגרם של מורן טל.

כל תוכנית היסטוריה הופכת להוקרה.

חכה שתגלה שגם עשו תוכניות על הנאצים.

• אהבתי 8
  • רעיון גרוע 1
  • מצחיק 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 29 דקות, יובל .מ. כתב:

זה לא חדש, אתה יכול לשים 3 אתיופים בשכונת יוקרה בלילה ולראות מה יקרה איתם. או לקחת כמה סודנים ולהעביר אותם לצפון תל אביב שיציקו לעשירים, נראה כמה זמן ייקח להם לחזור דרומה.

תאגיד כאן מפיק תוכניות לזכרו של רב המרצחים ואבי הנאצים יאסר עראפת מכספי ציבור, ונותן לאחמד טיבי לכנות אותנו "כיבוש".

מדינה של מטומטמים.

האם הכוונה שלך לתכנית ״אוייבים״ של כאן 11 או שמדובר במשהו אחר?

פורסם (נערך)
לפני 38 דקות, פינדר כתב:

ככה זה כשמקורות הידע שלך הם ערוץ 14 או ערוץ הטלגרם של מורן טל.

כל תוכנית היסטוריה הופכת להוקרה.

חכה שתגלה שגם עשו תוכניות על הנאצים.

הביאו נאצים לדבר על פועלו של היטלר? או שהביאו ניצולי שואה לדבר על מה שהם עברו מידיו?

התוכנית היחידה שצריכה להיות קשורה למחבלים של אשף זה כשמדברים על מי שהם רצחו ואיך מונעים את זה בעתיד. די להיות מתייפיף.

אגב, במהלך התוכנית אחת מתומכות הטרור אומרת שהאינתיפאדה היה דבר טוב ורק בזכות זה יש את הסכמי אוסלו.

במילים פשוטות: "איזה יופי שמחבלי אשף רצחו יהודים ככה השגנו הסכם". זהו, זה הפירוש היחידי וכל דבר אחר שתגיד זה שקר טהור של מישהו שמשחק אותה ליברל ובתאכלס הוא סתם חלש.

ועל זה אני שילמתי ב10 לחודש.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
  • אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא צפיתי בתכנית אבל אם באמת מציגים שם את הטרור הפלסטיני כמשהו לגיטימי, פויה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 34 דקות, יובל .מ. כתב:

הביאו נאצים לדבר על פועלו של היטלר? או שהביאו ניצולי שואה לדבר על מה שהם עברו מידיו?

פתחת פעם ספר היסטוריה?

למדת על עליית הנאציזם בתיכון?

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 16 דקות, פינדר כתב:

פתחת פעם ספר היסטוריה?

למדת על עליית הנאציזם בתיכון?

אף מורה לא אמר לי "טוב שרצחו יהודים ככה יש לנו מדינה".

אף מורה לא הגיע עם צלב קרס לשיעור ואמר "היום נלמד למה היהודים שלטו בעולם ובגלל זה היו צריכים לרצוח אותם".

די פינדר בחייאת די להיות חלש.

פורסם
לפני 46 דקות, יובל .מ. כתב:

אגב, במהלך התוכנית אחת מתומכות הטרור אומרת שהאינתיפאדה היה דבר טוב ורק בזכות זה יש את הסכמי אוסלו.

במילים פשוטות: "איזה יופי שמחבלי אשף רצחו יהודים ככה השגנו הסכם". זהו, זה הפירוש היחידי וכל דבר אחר שתגיד זה שקר טהור של מישהו שמשחק אותה ליברל ובתאכלס הוא סתם חלש.

אה נו יובל קבע שזה הפירוש היחידי, אז זו עובדה אקסיומטית.

היא מדברת על האינתיפדה הראשונה ואומרת שבזכות האינתיפדה והמאבק, הגענו להסכם אוסלו.

עכשיו, אני לא יודע בן כמה היית כשפרצה האינתיפדה הראשונה, אז רק להזכיר לך שהיא החלה כהפרות סדר והפגנות, שדוכאו בהתחלה באש חיה ואחר כך באלות ובכדורי גומי.

אני לא אגיד שלא היה טרור ולא היו מחבלים, כי זה משהו שתמיד היה, אבל האינתיפדה הראשונה, לפחות בהתחלה, לא עסקה בטרור אלא במחאה.

להגיד על מישהי שמשחזרת את התחושות שלה מאותה תקופה, שבגלל שהיא שמחה על ההסכם (שהגיע בזכות האינתיפדה) היא תומכת במחבלי אשף, זו חתיכת קפיצה לוגית.

גם אני, יחד עם חלק לא קטן מעם ישראל, שמחתי בזמנו על חתימת הסכמי אוסלו. האם זה הופך אותנו לתומכי טרור?

• רעיון גרוע 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

התוכנית היחידה שצריכה להיות קשורה למחבלים של אשף זה כשמדברים על מי שהם רצחו ואיך מונעים את זה בעתיד. די להיות מתייפיף.

ועל זה אני שילמתי ב10 לחודש.

גם אם לא היו מראיינים אותה, ההסבר הסיבתי לא היה משתנה. ישראל הלכה לתהליך מדיני אחרי אינתיפאדה ולחץ בינלאומי. בלי לדבר בכלל על טוב או רע, זה מה שקרה היסטורית (ובלי קשר לדיון, זה כרגע קצת מודחק ע״י הימין הדתי בישראל, שמנסה להציג את רבין ופרס ושמיר כמי שהלכו לדבר עם הפלסטינאים מתוך שעמום או משהו). יש גם הסברים דומים על הסכם השלום עם מצרים, ואני לא חושב שיש משהו פסול בהסבר.

לא הייתי רוצה לראות תוכנית שמנסה להציג את ערפאת כלוחם חופש. אני מבין ברמה מסוימת את הכעס שלך. אבל לא חושב שגם צריך לשכתב את ההיסטוריה או לשכוח אותה. ואני מניח שאת מה שכתבתי פה בכמה שורות אפשר להציג גם בלי לראיין מישהו שיהלל את ערפאת (אבל אם זה עדיין היה מפריע לך - הבעיה היא אצלך. הסיפור ההיסטורי די ברור) 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 7 דקות, יובל .מ. כתב:

די פינדר אין לי כוח לטרחנות/לוזריות הזאת.

ערפאת נסיך יאללה יום שידורים מיוחד לכבודו בכל ערוצי החדשות. תחי האינתיפאדה.

אבל לתעמולה ולשקרים של מורן ושות׳ יש לך כוח?

כמו שכתבתי קודם, אני שמחתי מאוד בזמן החתימה על אוסלו. האם זה אומר ששמחתי שעשרות או מאות ישראלים נרצחו בשנים שקדמו לאוסלו?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קצת חדשות טובות, אם אפשר לקרוא לזה טוב.

בית המשפט קבע שהרשות הפלסטינית מחוייבת לפצות משפחות של נפגעים בפיגועים. לקח להם לא מעט זמן להגיע למסקנה הזאת אבל עדיף מאוחר מאשר כלל לא.

• אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יובל רוצה להיות בור ושהתקשורת תהיה כמו בצפון קוריאה.

מה שלא משרת נראטיב שתומך בשלטון לא ראוי לצפיה.

שום דבר לא אמור לעשות כאב בטן או לעודד חשיבה.

האויב בכלל לא סובל, כי הוא רע.

המחירים לא יקרים זה שאר העולם שיהיה בחובות.

זה בכלל לא פלנלית, זה כדי שהיא לא תסתנוור מהפלאשים של המצלמה והצ'קלקות.

עשו תוכנית על עראפת? אוי ואבוי! תומכי טרור!

אתה כמו דודה שלי שפחדה שאני אתנצר כי כשהייתי ילד לקחו אותנו לסיור בכנסייה.

• אהבתי 3
  • תוכן חדש...