Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

כי זה מה שהציבור מקבל כשהוא רואה ערוץ 12:

(@פינדר בוא זה בשבילך)

"ברדיו נאס המשודר מישראל, ושמחמד מג'אדלה מנהל את חטיבת החדשות שלו, נעשה שימוש במינוחים דמוניים בעלי ניחוח אנטישמי לתיאור תפילות של יהודים בהר הבית ובכותל לרגל ראש השנה וסוכות

תוכלו לראות בסרטון המצורף את השימוש מהשבועות האחרונים ברדיו נאס במינוחים "התפרצויות של מתנחלים לאלאקצא" וכן "ביצוע טקסים תלמודיים באלאקצא" כתיאור של סרטונים בהם נראים יהודים שהגיעו להתפלל בהר הבית ובכותל בראש השנה ובסוכות

מדובר במינוח עוין היוצא מנקודת הנחה שכל יהודי שעולה להר הבית הינו מתנחל, ומכיוון שלתפיסתם אין לו זכות להיות שם, הוא בבחינת מתפרץ/פולש/מסתער למקום, גם אם ברקע נשמע ציוץ ציפורים. כלומר, הדיווח כלל אינו עולה בקנה אחד עם המציאות.
(מצורף על הדרך גם סרטון מהזמן האחרון של אחמד טיבי שמשקף את התפיסה הזאת)

https://t.me/MoranT55555

לזה מתווסף המינוח של הטקסים התלמודיים - הם כמובן נמנעים באופן מכוון מלציין שיהודים פשוט מתפללים את תפילותיהם המוכרות בשגרה ובחגים, ובמקום זה משתמשים במינוח דמוני, שמעניק למעשים טקסיות בעלת נופך אפל, מאגי, שטני, עם קונוטציה לפולחן של מעשי כישוף. המוסלמים מאמינים שהיהודים סילפו את התורה, והתלמוד מייצג עבורם את התורה המומצאת של היהודים, כך שהבחירה דווקא לקשר בין היהודים לתלמוד משקפת את התפיסה הדמונית הזאת
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Tahrif

יש לציין כי המינוחים הללו הם חלק בלתי נפרד ושגור בתעמולת האויב היומיומית, בכלי התקשורת של הרש"פ ובכלל, ולא רק בהקשר של תפילות של יהודים בהר הבית, אלא גם בכותל, בחברון, בעזה וכד'..
https://elderofziyon.blogspot.com/2022/10/the-palestinian-authority-is-officially.html?m=1&s=08

לי זה לא נראה הגיוני שכלי תקשורת מתוך ישראל יקדיש במיוחד אייטמים לנושא הזה, כחלק מתעמולה כוללת שמציגה תפילות של יהודים באופן שקרי ושטני, מה דעתכם?

https://t.me/MoranT55555"

כל ערוצי החדשות הם ערוצי תעמולה, כל אדם שמדבר באחד מהאולפנים מגיע עם האג'נדה הפרטית שלו, אז למה שמישהו לא יעדיף לראות ערוץ 14?

לפחות שם יגידו לו שהוא מנצח, בזמן שהאחרים יגידו לו שלא.

אם משהו פה רואה ערוץ 12 וחושב שהוא רואה חדשות נטו הוא תמים רצח.

לסיכום - רק נטפליקס.

יכולת לחסוך את הנאום, אני מכיר טוב את השימוש האנטישמי בביטויים שהזכרת.

לא ראיתי את הסרטונים שצירפת כי אין לי כוונה להצטרף לערוץ הטלגרם של מורן שהיא גם טיפשה וגם גזענית.

נגיד שאני זורם איתך לגבי מג'אדללה. כמה דקות שידור הוא מקבל בהשוואה לעמית סגל? אתה הרי אוהב סימטריה.

כשאני פותח חדשות ערוץ 12 בשעת השיא של שמונה בערב, את מי אני אראה? את סגל או את מג'אדללה?

אלמוג בוקר, הטאלנט החדש, הוא שמאל או ימני ביביסטי? כמה אני אראה אותו לעומת מוחמד?

מי המקבילה של סגל בערוץ 14? יש שם איזו אופציה למגיש קבוע שמבקר את נתניהו כל ערב?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 49 דקות, יובל .מ. כתב:

זה שבן גביר רוצה זה משהו אחר, כשזה יקרה תגיד לי נעדכן את הפוסט.

זו עבודה מגובה במספרים לגבי עלייה להר הבית וקיום טקסים דתיים יותר ויותר במקום. 

שחיטה של כבש באה לתאר את המטומטם הפגאני של מחורפני הציונות הדתית שרק הולכים ומתרבים, חלקם נקראים "נערי גבעות" או "התיישבות צעירה". 

עריכה אחרונה על ידי ch28566
פורסם
לפני 38 דקות, פינדר כתב:

אלמוג בוקר, הטאלנט החדש, הוא שמאל או ימני ביביסטי

הוא ימני אבל לא ביביסט. 

יצא לי לדבר איתו מספר פעמים.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 40 דקות, פינדר כתב:

יכולת לחסוך את הנאום, אני מכיר טוב את השימוש האנטישמי בביטויים שהזכרת.

לא ראיתי את הסרטונים שצירפת כי אין לי כוונה להצטרף לערוץ הטלגרם של מורן שהיא גם טיפשה וגם גזענית.

נגיד שאני זורם איתך לגבי מג'אדללה. כמה דקות שידור הוא מקבל בהשוואה לעמית סגל? אתה הרי אוהב סימטריה.

כשאני פותח חדשות ערוץ 12 בשעת השיא של שמונה בערב, את מי אני אראה? את סגל או את מג'אדללה?

אלמוג בוקר, הטאלנט החדש, הוא שמאל או ימני ביביסטי? כמה אני אראה אותו לעומת מוחמד?

מי המקבילה של סגל בערוץ 14? יש שם איזו אופציה למגיש קבוע שמבקר את נתניהו כל ערב?

זה ההבדל ביני לבינך -אני מודה שהם כולם עם אג'נדה, אתה תוקף רק את אלה עם האג'נדה הימנית.

להזכירך דנה וייס בשומר החומות שניסתה לייצר סימטריה בין 2-3 אירועים של תקיפת ערבים לרצח ופגיעה במאות ואלפי יהודים? כמה זמן היא מקבלת?

לפני 10 דקות, ch28566 כתב:

זו עבודה מגובה במספרים לגבי עלייה להר הבית וקיום טקסים דתיים יותר ויותר במקום. 

שחיטה של כבש באה לתאר את המטומטם הפגאני של מחורפני הציונות הדתית שרק הולכים ומתרבים, חלקם נקראים "נערי גבעות" או "התיישבות צעירה". 

זה שעלו יותר יהודים להר זה לא טקסים פגאניים.

ואתה מתעלם מזה שהם לא תוקפים רק את העלייה להר הבית, אלה גם תפילות בכותל המערבי עצמו.

להזכירך, מסגד אל אקצה נבנה על חורבות בית המקדש - הכותל המערבי הוא הקיר המערבי של בית המקדש, ואל אקצה נמצא ממזרח אליו.

מגאדלה וחבריו המחבלים מנסים לנתק את הקשר היהודי לכותל, לא רק להר הבית.

כאמור - פועל למען ארגוני הטרור.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 5 דקות, יובל .מ. כתב:

להזכירך, מסגד אל אקצה נבנה על חורבות בית המקדש - הכותל המערבי הוא הקיר המערבי של בית המקדש, ואל אקצה נמצא ממזרח אליו.

מה שמגאדלה והחברים שלו חושבים לא מעניין אותי. 

אלפי מבנים בעולם נבנו על חורבות של משהו אחר. 

פורסם
לפני 12 דקות, ch28566 כתב:

מה שמגאדלה והחברים שלו חושבים לא מעניין אותי. 

אלפי מבנים בעולם נבנו על חורבות של משהו אחר. 

וככה הגענו ל7.10.

מה שהם אומרים לא מעניין ("נחטוף עוד 1000 גלעד שליט ונרוקן את בתי הכלא"), מה שהם עושים לא מעניין ("תרגלו שיירה של 500 טנדרים אל גדר המערכת מה כבר יכול לקרות?"), רעשים של חפירות לא מעניין ("מה תושבי הצפון האלה רוצים כולה שמעו את מוחמד דרך הברז").

הניסיון לנתק אותך מהר הבית ומהכותל זה עוד שלב בתוכנית שלהם שבו הנכדים שלך יגידו "מה אני קשור לאדמה הזאת יאללה נלך לאכול ציפס באמסטרדם עם פייסל".

• אהבתי 1
פורסם
לפני כשעה, mcaspi כתב:

איך אתה מנצח אם יש לך אחרי שנה 101 אנשים בשבי, אלפי הרוגים, כלכלה קורסת ותקרוס עוד עם דירוגי האשראי, משפחות מילואימניקים קורסות, עסקים קורסים, משפחות עם ילדים חוששות להוציא אותם לשחק, תלמידים לא לומדים, אלפי פצועים שגם שיעלה מיליונים הטיפול בהם, ישובים הרוסים, אזרחים מסתובבים ברחבי הארץ ועוד? עוד לא הבנת שבמלחמות רק מפסידים? זו האמת. אז להסתיר זאת כפי שעושה הערוץ בכדי להלל את ביבי? מלחמה אתה אולי מנצח עם אתה יוצא למתקפת פתע, וגם אז יש לך הרוגים ופצועים.

המונח ניצחון בהקשר מלחמה זהה לכל מקום אחר בעולם. אם אתה רוצה לכתוב מילון חדש בהצלחה 

בכל מלחמה לצד המנצח היו הרוגים ופגיעה כלכלית/אזרחית כי זה מלחמה......

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 38 דקות, יובל .מ. כתב:

אתה תוקף רק את אלה עם האג'נדה הימנית

רק לדייק, אג'נדה ליכודניקית ביביסטית.

שום דבר לא ימני בערוץ 14.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 1 דקה, SlowRide כתב:

רק לדייק, אג'נדה ליכודניקית ביביסטית.

שום דבר לא ימני בערוץ 14.

הכוונה לאנשים כמו עמית סגל או אלמוג בוקר בערוץ 12.

את ערוץ 14 וגלי ישראל אני שונא כי הם טיפשים. אני שם לפעמים בבוקר ל3-4 דקות כדי לקבל את מנת העצבים היומית וממשיך.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 25 דקות, יובל .מ. כתב:

וככה הגענו ל7.10.

?

על ידי חוסר עיניין במה שאיזה מציג באיזה ערוץ טלוויזיה אומר? ככה הגענו ל7/10?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

להזכירך, מסגד אל אקצה נבנה על חורבות בית המקדש

אלוהים בחר להחריב את בית המקדש ולעבור משם. אין שום משמעות לזה שפעם היה שם משכן האלוהים.

סתם שאלה,

איפה קברו את מתי ירושלים לאורך כל ההיסטוריה ואיך יהודים דתיים גרים על הקברים האלה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 31 דקות, David32 כתב:

?

על ידי חוסר עיניין במה שאיזה מציג באיזה ערוץ טלוויזיה אומר? ככה הגענו ל7/10?

זה סימפטום קטן שמהווה חלק מהלך הרוח של הציבור הישראלי.

על אותו משקל של "בסדר כולה ירו על אשקלון" - מ. רגב.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, Night Driver כתב:
לפני שעתיים, יובל .מ. כתב:

המקדש

אלוהים בחר להחריב את בית המקדש ולעבור משם. אין שום משמעות לזה שפעם היה שם משכן האלוהים

יש לזה משמעות, זה חלק מההיסטוריה של העם היהודי.

הערבים רוצים למחוק את זה לגמרי - להגיד שאף פעם לא היינו שם. זה משמעותי, וזה שקר שמהדהד בכל העולם המוסלמי ומייצר עוד מחבלים כמו סינוואר או מג'אדלה.

לפני שעה, Night Driver כתב:

סתם שאלה,

איפה קברו את מתי ירושלים לאורך כל ההיסטוריה ואיך יהודים דתיים גרים על הקברים האלה?

שנספור פרויקטים של פינוי בינוי שנעצרים ל10 שנים כי מוצאים עצם ורוצים לוודא שמעבירים את כל העצמות לפני שבונים מעליהן?

פורסם
לפני 39 דקות, יובל .מ. כתב:

הערבים רוצים למחוק את זה לגמרי

לא יודע איך לומר לך את זה, אבל המקום הזה מוסלמי כבר מעל ל-1000 שנה, זה אנחנו שמבקשים לשנות את זה וזה אתה שמתעלם מזה. 

• רעיון גרוע 1
פורסם

אני לא מסכים עם יובל אבל:

לפני 14 דקות, ch28566 כתב:

אבל המקום הזה מוסלמי כבר מעל ל-1000 שנה

לא הוא לא.

לפני 14 דקות, ch28566 כתב:

זה אנחנו שמבקשים לשנות את זה

כן? לא הייתי אומר.

אני לא טוען שאין כמה חברה בממשלה שכן רוצים לשנות את זה, אבל לא הייתי קובע עכשיו שאנחנו מבקשים לשנות את זה

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...