Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עם כל החרא שקורה אצלנו, אנחנו לא הולכים אחורה. זה שטות שמפמפמים הפופוליסטים שרוצים להחליף את הפופוליסטים שעכשיו בשלטון.

רוב הציבור בארץ רוצה לחיות בחברה מתקדמת. מדינת ישראל זה לא ממשלת ישראל. זה שיש לנו למשל שר אוצר שהורס את הכלכלה ושרת תחבורה ששואבת השראה בעיקר מהספר מסביב לעולם ב80 יום, לא אומר שזה מה שרובנו רוצים.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 24 דקות, SlowRide כתב:

רוב הציבור בארץ רוצה לחיות בחברה מתקדמת

בזה אין לי ספק.

הבעיה שחלק גדול מהציבור, כמו שמדגימים כמה כותבים פה, לא מבין שאי אפשר בו זמנית לרצות חברה מתקדמת וגם לתמוך בהפרדה, גזענות, עליונות יהודית, התנחלויות ומשטר צבאי וסובלנות אין סופית לקיצונים משיחיים שרוצים להתפלל בהפרדה בחוצות תל אביב.

זה לא הולך ביחד. מי שהולך איתם, בהכרח מרחיק אותנו מלהיות חברה מתקדמת.

• אהבתי 7
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אבל רוב הציבור לא תומך בדברים האלה.

לא ברובם לפחות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 9 שעות, SlowRide כתב:

בצעדות השיבה ובהפגנות על הגדר השתתפו גם ילדים. את כל הפעולות האלה יזמה חמאס כדי לנרמל את הנוכחות של קהל על הגבול. 

כמו שאנחנו יודעים וראינו אין להם בעיה להפעיל ילדים אפילו בלחימה.

אתה מנסה לצייר את זה כאילו עכשיו חיילים (עם כיפה, אלא מה) עלולים להשתעמם בשמירות ויתחילו לירות על ילדים שמשחקים כדורגל כדי לאפס את הנשק. אני לא חושב שזה המצב אליו התכוונו אליו בשיחה ששמעת. אנשים שזה נשמע להם נורמלי, הצבא לא מגייס אותם מלכתחילה.

למרות שאיכשהו הם הופכים לשרים, אבל זו כבר בעייה אחרת.

אני מכיר סיטואציות שאפשר לירות על חיות בר פולשות כמו חזירי בר.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, SlowRide כתב:

לא ברובם לפחות.

הרוב בחר בקואליציה שמורכבת מביבי, חרדים, חרדלים ומתנחלים. לא חושב שיש דרך יותר טובה להבין מה רוצה הרוב מתוצאות של בחירות, בטח לא כשיש לך קפיצה פתאום של מישהו כמו בן גביר, שקיבל כמה? 16 מנדטים יחד עם המתנחלים? ותוסיף לזה שבישראל אוהבים, גם די בצדק, לספר שבפעם האחרונה שהיו בחירות אצל הפלסטינאים, החמאס ניצח, ולהביא את אחוזי התמיכה בחמאס בסקרים כהוכחה לזה שאין עם מי לדבר. ואז שוב מקבלים את אותו ההגיון השבור שהתווכחתי עליו עם אלי ואחרים פה: שם סקרים ובחירות וכו׳ זה מדע מדויק שדרכו אפשר למדוד כמה הערבים ברברים. ואילו אצלנו הכל מקרי, כל אחד מיוחד וכולם רוצים דנמרק אבל איכשהו מצביעים בן גביר או אריה דרעי או ביבי.

אנשים צריכים ללמוד להיות עקביים עם הבחירות שלהם וללמוד להבין את ההשלכות. לצערי נראה שזה לא כ״כ קיים אצלנו. 

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
  • אהבתי 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 16 דקות, SlowRide כתב:

לא ברובם לפחות.

השאלה היא לא אם הוא תומך או לא אלא מה הוא עושה בפועל כדי למנוע את זה. לצערנו, הקיצוניים בעידן המודרני הם אלו שמכתיבים את הקצב. לצד זה, אני כבר לא ממש בטוח שהרוב באמת לא תומך בדברים האלו, בדיוק כפי שיש אנשים שילכו לכדור רגל בשבת אבל ביום כיפור אם יראו אותך נוסע יסקלו אותך באבנים ועבור אנשים אלו אם תעמיד את הברירה של כן או לא לצד הדתי/מסורתי, הם יבחרו בצד הדתי/מסורתי. 

פורסם
לפני 44 דקות, פינדר כתב:

הבעיה שחלק גדול מהציבור, כמו שמדגימים כמה כותבים פה, לא מבין שאי אפשר בו זמנית לרצות חברה מתקדמת וגם לתמוך בהפרדה, גזענות, עליונות יהודית, התנחלויות ומשטר צבאי וסובלנות אין סופית לקיצונים משיחיים שרוצים להתפלל בהפרדה בחוצות תל אביב.

אתה ראית אותי אומר את  זה?

או שאתה מדבר על מישהו אחר?

פורסם
לפני 44 דקות, SlowRide כתב:

לא ברובם לפחות.

לא יודע אם רוב הציבור תומך או לא תומך אבל רוב הציבור בוחר באלה שמובילים אותנו לשם.

אירן היא הדוגמא הכי טובה. מדינה עם ציבור ליברלי שהלך מאוד אחורה כי בחר בשלטון הלא נכון.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 10 דקות, EliC25 כתב:

אתה ראית אותי אומר את  זה?

או שאתה מדבר על מישהו אחר?

בכל הכבוד, זה לא דיון אישי עליך. אין לי מושג למי הצבעת.

אני מכיר אנשים קרובים בחיים וגם פה בפורום (לא אתה) שהם חילונים שאוהבים לטייל בשבת ולטוס לחול ולהנות מהופעות של זמרים בינלאומיים ומשחקי כדורגל, אוהבים מסעדות ובילויים וחופש ביטוי ודמוקרטיה והם גם הצביעו לחברים סמוטריץ ובן גביר.

והם באמת לא מבינים למה הבחירה הזו שלהם, מרחיקה אותם מאורח החיים שהם כל כך אוהבים.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

לא יודע אם רוב הציבור תומך או לא תומך אבל רוב הציבור בוחר באלה שמובילים אותנו לשם.

אירן היא הדוגמא הכי טובה. מדינה עם ציבור ליברלי שהלך מאוד אחורה כי בחר בשלטון הלא נכון.

רוב הציבור לא בוחר בהם אלא במי שמאפשר להם. החרדים והמשיחיים כמה הם בסך הכל? 

הבעיה זה שהציבור החילוני בזמן הבחירות לא מאוחד בדעות שלו לגבי החשיבות של שמירה על אורח החיים שלהם מול נושאים אחרים.

לעומת זאת הם יודעים מה הם רוצים והם מאוחדים בזה ולכן הם מצליחים לקדם את הנושאים האלה למרות שהם מיעוט. 

לפני 56 דקות, ch28566 כתב:

עבור אנשים אלו אם תעמיד את הברירה של כן או לא לצד הדתי/מסורתי, הם יבחרו בצד הדתי/מסורתי

להיות דתי או מסורתי זה לא להתייצב ביום כיפור בכביש לזריקת אבנים על מכוניות. הסיבה שהקיצונים כמו בנגביר מקבלים עמדות כח ומכתיבים מדיניות זה הרפיסות של מי שאמור לייצג אותך ובמקום זה מעדיף לתת להם יד חופשית כדי לשמור על הכיסא. גם אם לא הצבעת ליכוד, הליצנים שיושבים שם מתיימרים לקרוא לעצמם תנועה לאומית ליברלית ולא סוציאליזם דתי משיחי.

זה ד"א מה שקרה גם באנגליה, אנשים הצביעו לשמרנים בגלל שהיו מודאגים מפליטים והגירה ובמקום זה קיבלו אפילו יותר פליטים והגירה.

פורסם
לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

רוב הציבור לא בוחר בהם אלא במי שמאפשר להם. החרדים והמשיחיים כמה הם בסך הכל? 

הבעיה זה שהציבור החילוני בזמן הבחירות לא מאוחד בדעות שלו לגבי החשיבות של שמירה על אורח החיים שלהם מול נושאים אחרים.

לעומת זאת הם יודעים מה הם רוצים והם מאוחדים בזה ולכן הם מצליחים לקדם את הנושאים האלה למרות שהם מיעוט. 

כשאתה מצביע למפלגות שאלה השותפים הטבעיים שלהם אתה מצביע גם בעד הקו הזה.

בדיוק כמו שאם אני מצביע לעבודה אני מצביע גם לקו של מרץ.

• אהבתי 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נכון אבל זאת הבעיה, מי שמצביע להם לא רואה את זה ככה אחרת היה כבר מצביע לש"ס או לסמורטריץ. אנשים עדיין מאמינים באשליה שהמפלגה הזאת מייצגת ימנים חילונים כי יש בה נשים והומואים והראש שלה טוחן לובסטרים בלונדון ומדבר אנגלית יפה.

פורסם

בקואליציה יש כרגע בין 40 ל-45 חברי כנסת דתיים ו או חרדים. כלומר בערך שני שליש. צרפו לזה דתיים בכאילו כמו מירי רגב, וזהו. זה כל הסיפור. ישראל נשלטת על ידי חרדים, חרדלים ומתנחלים דתיים. וזה שאחוז הדתיים באוכלוסיה הכללית הוא כנראה הרבה יותר נמוך לא משנה בכלל. שוב, מה שמשנה זה מה ומי שמצביעים לו.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 19 שעות, Shay_u כתב:

לא הייתה תקלה בחץ, הוא פשוט לא כל כך יעיל מול טילים בליסטיים שיש להם יכולת תמרון.

ממליץ לראות את הניתוח הבא: 

הרשה לי להיות סקפטי.
"טילים היפרסוניים" הם משהו שכרגע רק הסינים והרוסים טענו שיש להם.
אצל הרוסים הנשק גם סובל משלל תקלות.
האמריקאים מנסים לפתח נשק כזה ועדיין נתקלים בקשיים.

אז אתה עכשיו מאמין לסיפורים של האיראנים שהם מחזיקים ב"טילים היפרסוניים"?
אני לא מאמין.

מה הסיבה שטילים לא יורטו? יכולות להיות המון סיבות, כנראה שזה לא בגלל שהם ניסו ליירט "טילים היפרסוניים".

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 26 דקות, SlowRide כתב:

נכון אבל זאת הבעיה, מי שמצביע להם לא רואה את זה ככה אחרת היה כבר מצביע לש"ס או לסמורטריץ. אנשים עדיין מאמינים באשליה שהמפלגה הזאת מייצגת ימנים חילונים כי יש בה נשים והומואים והראש שלה טוחן לובסטרים בלונדון ומדבר אנגלית יפה.

זו בדיוק הבעיה. אנחנו מידרדרים לא בגלל שבוחרים להידרדר אלא כי מדרדרים אותנו.

לפני 20 דקות, יבגניפ כתב:

בקואליציה יש כרגע בין 40 ל-45 חברי כנסת דתיים ו או חרדים. כלומר בערך שני שליש. צרפו לזה דתיים בכאילו כמו מירי רגב, וזהו. זה כל הסיפור. ישראל נשלטת על ידי חרדים, חרדלים ומתנחלים דתיים. וזה שאחוז הדתיים באוכלוסיה הכללית הוא כנראה הרבה יותר נמוך לא משנה בכלל. שוב, מה שמשנה זה מה ומי שמצביעים לו.

לא כל דתי או חרדי בהכרח מדרדר אותנו. יש לך אנשים כמו אבי מעוז מצד אחד ומהצד השני אנשים כמו חילי טרופר ומתן כהנא. הם מגיעים מאותו הזרם והם הפכים גמורים.

• תוכן חדש...