Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

מישהו יכול להסביר לי למה דווקא בשיא המתיחות הביטחונית שחוותה ישראל מאז מאי 1967 רוצה נתניהו להחליף את שר הביטחון, שהוא בערך השר היחיד שמתפקד בממשלה?

דעתי על שר הבטחון הוא שהוא שודד קרקעות מושחת, ומוזר לי שהלוחמים בשחיתות יוצאים להפגנות המוניות למענו. זה לא קשור למלחמה. פרקתי דעה אישית על שחיתות.

מישהו יכול להסביר לי איך כל מה ששר בטחון שאחראי ל-7.10 צריך לעשות כדי לזכות באהדת מחנה שלם זה לדחוף אצבע לעין לביבי? יש את זה ביותר רל"ב? כלומר, חוץ מזה שחסימת צומת חורב מפריעה רק כשראש הממשלה עובר שם, אבל אין שום הפרעה כשכל מוצ"ש אי אפשר לעבור שם ונחסמת גישה לבית חולים מרכזי למשך שעות.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

האמת שהדבר האחרון בערך שמפריע לי בו אלו חריגות הבניה שלו. יותר מפריע לי שהשאר עושים (ליאת בן ארי מישהו?) ומהם מתעלמים.

מה שמפריע לי בשר הבטחון הוא שפשוט המלחמה לא מתנהלת כמו שצריך ולדעתי החלפת שר בטחון זו הדרך לשנות את זה. אם זה לא יעזור - החלפת רמטכ"ל.

כאמור - הסיבה היחידה שהוא מוגן היא שהוא משמש את המחנה "הנכון" ברגע שיסטה משם - יושלך לכלבים.

אגב @Night Driver - למה לדעתך גלנט לא היה צריך להחזיר את המפתחות כשהתנגד לרפורמה המשפטית?

כאן שנינו אמורים להסכים - הוא גם בגד במצביעים וגם במפלגה.

פורסם

אני ממש לא יכול לומר שאהבתי את המינוי של גלנט. אבל בתוך כל חבורת האפסים בממשלה הנוכחית (וזו מחמאה, כי הרוב שם מזיקים בדרגה חמורה) הוא מהמתפקדים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 5 דקות, sperial כתב:

אני ממש לא יכול לומר שאהבתי את המינוי של גלנט. אבל בתוך כל חבורת האפסים בממשלה הנוכחית (וזו מחמאה, כי הרוב שם מזיקים בדרגה חמורה) הוא מהמתפקדים.

באמת? אתה מרוצה מניהול המלחמה?

הערת אגב לחבורת הליצנים שמרגישה צורך לתת תגובה שלילית לכל מה שאני כותב בלי להתייחס בכלל לתוכן - שיהיה לכם לבריאות.

אם יש לכם טענות -תכתבו. כל השאר פשוט לא מעניין אותי.

עריכה אחרונה על ידי taranta
  • רעיון גרוע 2
פורסם

לא. אבל מי שמנהל את המלחמה זה נתיהו. בתוך כל החבורה הזו גלנט הוא הרע במיעוטו. לפחות מנסה להתיחס לצרכי המדינה ולא לפוליטיקה הקטנה. נתניהו שם לו רגליים. וכך יעשה לכל אחד אחר.

אני מתפלא על סער שרוצה להכנס בעיניים פקוחות למלכודת הזו.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 54 דקות, Night Driver כתב:

ובאמת הגיעו אל מי שלא הצביע עבורו.

וגם לשדרות ולאופקים.

וגם לחיילים ומבלי נובה, שחלק גדול מהם מצביעי ליכוד וימין.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 5 דקות, sperial כתב:

לא. אבל מי שמנהל את המלחמה זה נתיהו. בתוך כל החבורה הזו גלנט הוא הרע במיעוטו. לפחות מנסה להתיחס לצרכי המדינה ולא לפוליטיקה הקטנה. נתניהו שם לו רגליים. וכך יעשה לכל אחד אחר.

אני מתפלא על סער שרוצה להכנס בעיניים פקוחות למלכודת הזו.

אם נתניהו מנהל את המלחמה מה עושה גלנט? עציץ?

פורסם
לפני 11 דקות, taranta כתב:

מה שמפריע לי בשר הבטחון הוא שפשוט המלחמה לא מתנהלת כמו שצריך ולדעתי החלפת שר בטחון זו הדרך לשנות את זה. אם זה לא יעזור - החלפת רמטכ"ל.

אנחנו שמענו מביבי טענות שהמלחמה לא מתנהלת כמו שצריך? הוא הרי טוען שאנחנו כפסע מהניצחון המוחלט.

הוא רוצה להחליף את גלנט בדיוק מהסיבה שרצה להחליף אותו עוד לפני המלחמה.

אם אתה לא מרוצה מניהול המלחמה, אתה אמור לדרוש להחליף את כולם, כולל המנכ״ל.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 16 דקות, taranta כתב:

האמת שהדבר האחרון בערך שמפריע לי בו אלו חריגות הבניה שלו. יותר מפריע לי שהשאר עושים (ליאת בן ארי מישהו?) ומהם מתעלמים.

מאף אחד לא מתעלמים.

כאמור - הסיבה היחידה שהוא מוגן היא שהוא משמש את המחנה "הנכון" ברגע שיסטה משם - יושלך לכלבים.

כי אם אי אפשר להחליף ראש ממשלה או להקים ועדת חקירה אז בטח שאי אפר להחליף שר ביטחון.

זו עיסקת חבילה. רוצה להחליף אותו אז ועדת חקירה ממלכתית עכשיו וגם התפטרות הממשלה וקביעת מועד מוסכם לבחירות.

אגב @Night Driver - למה לדעתך גלנט לא היה צריך להחזיר את המפתחות כשהתנגד לרפורמה המשפטית?

כאן שנינו אמורים להסכים - הוא גם בגד במצביעים וגם במפלגה.

הוא לא בגד לא במצביעים ולא במפללגה. הוא לא מצביע נגד הממשלה ועובר לאופוזיציה אלא לא תומך בהחלטה מסויימת. אם כולם חייבים להצביע לפ המנהיג העליון בוא נחסוך המון כסף ובכנסת ישבו רק ראשי המפלגות.

מותר להתנגד להחלטות מסויימות ומותר לא להסכים אבל אם אתה מחליט שאתה לא תומך בממשלה כממשלה ולא בהחלטה כהחלטה תחזיר את המנדט.

לפני 19 דקות, taranta כתב:

באמת? אתה מרוצה מניהול המלחמה?

הערת אגב לחבורת הליצנים שמרגישה צורך לתת תגובה שלילית לכל מה שאני כותב בלי להתייחס בכלל לתוכן - שיהיה לכם לבריאות.

אם יש לכם טענות -תכתבו. כל השאר פשוט לא מעניין אותי.

אנחנו גם כותבים.

אני מאוד ממעט לתת דיסלייקים אבל כשאתה זורק דבר כזה בלי פירוט ובלי קשר למציאות תקבל ממני דיסלייק.

זו ממשלה שטיפלה בטרור הבלונים, הורידה את הפשיעה, טיפלה בחינוך, טיפה בהזנחה בחברה הערבית ועוד הרבה דברים שלא נגעו בהם במשך שנים ואת כל זה עשתה בזמן מאוד קצר.

נכון שלא בהכל היא הצליחה, נכון שלא הכל סיימה אבל היתה תנועה של המטוטלת לטובת האזרח.

ועכשיו בוא תגיד מי משך לו בחוטים ובובה של מי הוא היה. ההצהרה הריקה מתוכן היא חלק מהדיסלייקים שאתה מקבל ואם אתה רוצה תגובה עניינית תכתוב עניינית ולא סיסמאות.

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 1 דקה, Night Driver כתב:

מאף אחד לא מתעלמים.

כי אם אי אפשר להחליף ראש ממשלה או להקים ועדת חקירה אז בטח שאי אפר להחליף שר ביטחון.

זו עיסקת חבילה. רוצה להחליף אותו אז ועדת חקירה ממלכתית עכשיו וגם התפטרות הממשלה וקביעת מועד מוסכם לבחירות.

מגברת ליאת בן ארי בהחלט התעלמו - כתבו שזו רדיפה מיותרת וזה זוטות דברים ולא עשו לה כלום. גלנט איבד את הרמטכ"לות על זה. אני עדיין זוכר שבחדשות ערוץ 2 אשכרה העלו מסוק לאוויר כדי להראות את חריגות הבניה לשם הדרמטיות.

מי אמר? מאיפה הקביעות הנחרצות האלו? אם יש שר כושל - מחליפים אותו. בדיוק כמו במקום עבודה.

לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

מותר להתנגד להחלטות מסויימות ומותר לא להסכים אבל אם אתה מחליט שאתה לא תומך בממשלה כממשלה ולא בהחלטה כהחלטה תחזיר את המנדט.

חילוק מעניין. חבל רק שמדובר פה בדיוק על הבטחת הבחירות, על המאבק שכל הציבור שלו דרש (לאו דווקא עילת הסבירות עצמה אלא התחלת החזרת האיזון בין הרשויות) ולא בהצבעה על העלאת מחיר החסה בשטחים.

פורסם
לפני 18 דקות, פינדר כתב:

וגם לשדרות ולאופקים.

וגם לחיילים ומבלי נובה, שחלק גדול מהם מצביעי ליכוד וימין.

בזה אשמה הממשלה הקודמת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני כשעה, taranta כתב:

מעולם לא היה חבר כנסת שבגד במצביעיו יותר מבנט. שרון צמוד במקום שני.

זה שתחזור על הססמה הזאת לא יהפוך אותה לנכונה. אני הצבעתי לבנט באותן בחירות והייתי מאוד מרוצה מהתוצאה (ובטח הרבה הרבה יותר ממה שציפיתי).

• תוכן חדש...