Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, yd b-4 כתב:

השאלה מה עדיף שילדיו של טרוריסט יפגעו או הילדים שלנו.

זו שאלה קצת אפורה.

מצד אחד טרוריסט שאחראי לירי של טילים לא מדוייקים, לעבר איזורים שממוגנים על ידי כיפת ברזל, מערכת התראות וכו'. ישראלים, מבוגרים וילדים נפגעו בעבר מטילים כאלו, אז אני בהחלט לא מקל ראש. 

מצד שני טייס שיורה טיל מדוייק בידיעה כמעט ברורה (דירת מגורים משפחתית באמצע הלילה) שהוא יהרוג גם ילדים.

אם הייתי חושב שחיסול הילדים האלו יחסל את הטרור, או לפחות ישבית אותו לזמן משמעותי, מילא. אבל נסיון העבר מלמד שיהיו עוד טילים ועוד חיסולים ועוד ילדים הרוגים, בשני הצדדים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא חושב שבהחלטה לחיסול אמרו משהו כמו "טוב אנחנו יודעים שיש שם גם ילדים, ואין כזה ערך בטחוני משמעותי בחיסול המחבלים האלה, אבל יאאלה בכל זאת כבר באנו באמצע הלילה, לא נעשה?"

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 11 דקות, פינדר כתב:

זו שאלה קצת אפורה.

מצד אחד טרוריסט שאחראי לירי של טילים לא מדוייקים, לעבר איזורים שממוגנים על ידי כיפת ברזל, מערכת התראות וכו'. ישראלים, מבוגרים וילדים נפגעו בעבר מטילים כאלו, אז אני בהחלט לא מקל ראש. 

מצד שני טייס שיורה טיל מדוייק בידיעה כמעט ברורה (דירת מגורים משפחתית באמצע הלילה) שהוא יהרוג גם ילדים.

אם הייתי חושב שחיסול הילדים האלו יחסל את הטרור, או לפחות ישבית אותו לזמן משמעותי, מילא. אבל נסיון העבר מלמד שיהיו עוד טילים ועוד חיסולים ועוד ילדים הרוגים, בשני הצדדים.

המרחם על אכזרים סופו של יתאכזר לרחמנים.

לא מכיר מדינה שפויה ונורמאלית אשר מוכנה לספוג ירי מכוון על אוכלוסיה אזרחית שלה על בסיס קבוע.

כיפת ברזל היא ברכה מצד אחד, וקללה מצד שני אשר מונעת טיפול יסודי בבעיה בעזה , כל עוד הרקטות מיואטות ואין נזק בנפש ניתן להמשיך את הפייק הנקרא הכלה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 13 דקות, פינדר כתב:

זו שאלה קצת אפורה.

השאלה לא אפורה בכלל, קו המחשבה שלך אפור.

מי עדיף שימות, הבן שלך או הבן של השכן? בוא תסביר לי שגם השאלה הזאת אפורה. ואני בכוונה מקצין.

אפשר לעשות את זה מאוד קל עבור המחבלים בעזה, שיפסיקו עם הטרור, מבטיח לך שישראל תפסיק דקה אחרי עם פעילות חיל האויר.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 5 דקות, Night Driver כתב:

פינדר, שאלה קטנה.

באיזה איזור אתה גר?

שדרות. לא קשה לנחש

• מצחיק 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 1 דקה, yuvalganim כתב:

מי עדיף שימות, הבן שלך או הבן של השכן? בוא תסביר לי שגם השאלה הזאת אפורה. ואני בכוונה מקצין.

עדיף שבן של אף אחד לא ימות.

השאלה היא אם המוות של הילדים היה מחוייב הציאות כדי לעצור פצצה מתקתקת או לא וזו שאלה שלנו אין את התשובה אליה.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

פינדר, שאלה קטנה.

באיזה איזור אתה גר?

רחובות או משהו בסביבה. 

ומה עכשיו? דעתו פחות נחשבת?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 13 דקות, Night Driver כתב:

עדיף שבן של אף אחד לא ימות.

השאלה היא אם המוות של הילדים היה מחוייב הציאות כדי לעצור פצצה מתקתקת או לא וזו שאלה שלנו אין את התשובה אליה.

לצערי זו לא אופציה.

כרגע זה אנחנו הוא הם.

מחבל בעזה שבוחר להיות מחבל צריך לדעת שהוא מסכן את עצמו ואת המשפחה שלו, ככה פשוט.

(לא מאמין שאני צריך בכלל להסביר את זה)

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

זה היה אתמול בחדשות 13.

https://13tv.co.il/item/news/politics/state-policy/uqo8u-903517379/?pid=525&

לצד דאע"ש ואל-קאעידה: צה"ל יוכנס ל"רשימה השחורה" של האו"ם?

חשיפת חדשות 13: טיוטת דו"ח שחוברה על-ידי שליחה מיוחדת של מזכ"ל האו"ם אנטוניו גוטרש, בוחנת האם ועד כמה ישראל וצה"ל פוגעים בילדים פלסטינים. לפי הנתונים, ישראל הרגה לכאורה כ-50 ילדים פלסטינים ב-2022. הגורמים העיקריים: אש חיה, תקיפות בעזה וכדורי גומי. גנץ: "דוח שקרי, קורא למזכ"ל האו"ם לגנוז אותו".

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 26 דקות, פינדר כתב:

זו שאלה קצת אפורה

מה הטעם בדיון במוסר אוניברסלי?

מאז הציטוט האלמותי של @oryo על האמהות (לא מוצא אותו) לא חושב שיש "מסקנה" טובה יותר לכל העסק הזה.

• אהבתי 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 11 דקות, David32 כתב:

רחובות או משהו בסביבה. 

ומה עכשיו? דעתו פחות נחשבת?

דעתו נחשבת כמו כל אחד אחר אבל הוא לא מסוגל להבין את הפגיעה בתושבים גם עם כיפת ברזל.

גם אני באשקלון לא יכול להבין תושב שדרות והוא לא יכול להבין תושב הקיבוצים צמודי הגדר.

פורסם
לפני 30 דקות, פינדר כתב:

זו שאלה קצת אפורה.

מצד אחד טרוריסט שאחראי לירי של טילים לא מדוייקים, לעבר איזורים שממוגנים על ידי כיפת ברזל, מערכת התראות וכו'. גם

כיפת ברזל לא מגינה עלך ב100%. גם עם יעילות של 90% אחד מתוך 10 טילים מגיע למטרה. ואז זה רק יעניין של מזל. פצועים מסבב האחרון היו יכולים להיות הרוגים. 

לפני 30 דקות, פינדר כתב:

אין עדיין מלחמות סטריליות. דברים כאלה קורים גם כאשר שולחים כוח רגלי.

לפני 30 דקות, פינדר כתב:

זה אספירין, הוא לא פוטר את הבעיה אבל מאפשר לך להמשיך להיות בתנאים יחסית סבירים.

פורסם
לפני 13 דקות, yor2 כתב:

זה היה אתמול בחדשות 13.

https://13tv.co.il/item/news/politics/state-policy/uqo8u-903517379/?pid=525&

לצד דאע"ש ואל-קאעידה: צה"ל יוכנס ל"רשימה השחורה" של האו"ם?

חשיפת חדשות 13: טיוטת דו"ח שחוברה על-ידי שליחה מיוחדת של מזכ"ל האו"ם אנטוניו גוטרש, בוחנת האם ועד כמה ישראל וצה"ל פוגעים בילדים פלסטינים. לפי הנתונים, ישראל הרגה לכאורה כ-50 ילדים פלסטינים ב-2022. הגורמים העיקריים: אש חיה, תקיפות בעזה וכדורי גומי. גנץ: "דוח שקרי, קורא למזכ"ל האו"ם לגנוז אותו".

האומות המאוחדות מוזמנות לשלוח כוח חוצץ אשר ימנע ירי על תושבי ישראל , אין ירי מצד עזה לא יהיו תקיפות מצד ישראל , ככה פשוט.

ממתין להכנסת צבא ארה"בלרשימה לאחר הרג של עשרות אלפים בלתי מעורבים במלחמות שלה , מה עם צבא רוסיה , סין ?

האום כבר מזמן הוכיח שהוא גוף מוטה קשות בכל הנוגע לישראל עקב הרוב האוטומטי של המדינות המוסלמיות אשר חברות בו.

• אהבתי 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 14 דקות, mikyl כתב:

כיפת ברזל לא מגינה עלך ב100%. גם עם יעילות של 90% אחד מתוך 10 טילים מגיע למטרה. ואז זה רק יעניין של מזל. פצועים מסבב האחרון היו יכולים להיות הרוגים. 

גם עם יעילות של 100% כל אזעקה והתפוצצויות זו עוד סריטה בנפש.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...