Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 12 דקות, gadik6 כתב:

ואני לא יודע על איזה פראבדה או עיתון אתה מדבר. הארץ לא מחולק בחינם.

נו זו בדיוק הנקודה.. הם צריכים איזה מודל כלכלי כדי להחזיק את עצמם ולכן ׳הארץ׳ לא מחולק בחינם.. 

למה ׳ישראל היום׳ כן? מי הבעלים? האם הוא קשור לפוליטקאי כלשהו? מעניין..  

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)
לפני 16 דקות, gadik6 כתב:

התקשורת העולמית מדווחת פחות או יותר את מה שהתקשורת הישראלית מציגה להם.

הטיעונים שלך נהיים מגוכחים מרגע לרגע.

כל הפרשנים הכלכליים והמדיניים של העיתונים המובילים בעולם כתבו נגד.

אתה חושב שבן כספית מכתיב להם את הטורים שלהם?

כשתייר רואה את זה

נו אז למזלנו, כבר אין הרבה תיירים. המספרים מראים ירידה חדה וצפויה להיות יותר גדולה. בטח כולם ביטלו את התוכניות שלהם לחופשה ביזראל בגלל מיצג סמולני בת״א.

מעבר למימון, יש פה גם ארגון וניהול מלמעלה (לגייס אנשים או לפנות לחברת קבלן, להדפיס שלטים, להנחות אותם מה להגיד וכדומה).

אחד ממובילי המחאה פתח גיוס כספים לטובת תושבי חווארה שביתם נשרף.

גייס תוך יום כמה מאות אלפי שקלים.

תתפלא, אבל לא צריך מימון זר בשביל להדפיס 10 שלטים. ומה זה לגייס אנשים? אלו פעילים שמתנדבים.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 24 דקות, פינדר כתב:

באמת שלא יודע על מה עוד יש לדון פה.

מצב החסה בשטחים

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

גדי,

אולי תענה על השאלות שנשאלות פה כבר שבועות:

1. למה אתה חושב שה״רפורמה״ הזו על כל מרכיביה מחזקת את הדמוקרטיה?

2. למה אתה חושב שמי שצריכים להוביל רפורמה לחיזוק הדמוקרטיה, הם אנשים כמו רוטמן, דרעי ובן גביר, שדמוקרטיה ושלטון החוק, לא ממש בראש סולם העדיפויות שלהם?

נראה לי שאלו שאלות יותר מהותיות היום, מאשר ״הנה תראו את הסמולנים האלו בת״א״..

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

הטיעונים שלך נהיים מגוכחים מרגע לרגע.

כל הפרשנים הכלכליים והמדיניים של העיתונים המובילים בעולם כתבו נגד.

אתה חושב שבן כספית מכתיב להם את הטורים שלהם?

נו אז למזלנו, כבר אין הרבה תיירים. המספרים מראים ירידה חדה וצפויה להיות יותר גדולה. בטח כולם ביטלו את התוכניות שלהם לחופשה ביזראל בגלל מיצג סמולני בת״א.

כל הפרשנים?   אני יכול למצוא לך לפחות אחד (ואם תרצה אז גם שניים) שלא "כתבו נגד זה".

העיקר הטיעונים שלי מגוכחים הא.

כנ"ל לגבי התיירות - על סמך מה הנתונים שאין הרבה תיירים או ירידה חדה?   כי הסטטיסטיקה דווקא מראה אחרת, ואנחנו עדיין רק בתחילת השנה.

לא יודע באיזו קפסולה אתה חי, אבל כדאי לצאת קצת מהאתר של "הארץ" (או מה שאתה לא קורא שם) ולהתחבר למציאות.

סוף העולם (או סוף המפעל הציוני) לא באמת מגיע.

פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

גדי,

2. למה אתה חושב שמי שצריכים להוביל רפורמה לחיזוק הדמוקרטיה, הם אנשים כמו רוטמן, דרעי ובן גביר, שדמוקרטיה ושלטון החוק, לא ממש בראש סולם העדיפויות שלהם?

עזוב, כבר כולם ראו את הסירטון של הערביה מחיפה עם האפרטהייד. לא צריך לעשות סרט המשך על הרפורמה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 2 דקות, פינדר כתב:

גדי,

1. נדרשת רפורמה במערכת המשפט , כולם יודעים מה קרה לשרי המשפט בעבר כאשר ניסו לבצע רפורמה כלשהי במערכת.

אם אתה חושב שמערכת עם מעל ל 85% אחוזי הרשעה היא מערכת תקינה ודמוקרטית ככל הנראה יש לנו מושגים שונים למושג דמוקרטיה.

נדרש שינוי בהסכמה של שני הצדדים, אבל ניכר שהדבר אינו בר ביצוע כיוון שצד אחד כיום אינו מוכן לשום שינוי במערכת.

2.אנשים כמו יעקב נאמן, רפאל איתן , רובי ריבלין, מיכאל איתן , חיים רמון, ציפי ליבני ואיילת שקד (רשימה חלקית) ניסו להיכנס לדיון על שינוי המערכת , טוב מבחינת כולם זה לא נגמר.

אז מי טוב מספיק לכבודו ?

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
Just now, CX25GTI כתב:

1. נדרשת רפורמה במערכת המשפט , כולם יודעים מה קרה לשרי המשפט בעבר כאשר ניסו לבצע רפורמה כלשהי במערכת.

חד משמעית נדרשת רפורמה במערכת המשפט. רק ששום דבר ממה שמוצע במסגרת הרפורמה הנוכחית לא יעזור במקומות שבהם באמת צריך, הרפורמה לא מתייחסת לזה, וגם לא למה שרשמת על אחוזי ההרשעה.

• אהבתי 3

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 3 דקות, CX25GTI כתב:

אם אתה חושב שמערכת עם מעל ל 85% אחוזי הרשעה היא מערכת תקינה ודמוקרטית ככל הנראה יש לנו מושגים שונים למושג דמוקרטיה.

נדרש שינוי בהסכמה של שני הצדדים, אבל ניכר שהדבר אינו בר ביצוע כיוון שצד אחד כיום אינו מוכן לשום שינוי במערכת.

2.אנשים כמו יעקב נאמן, רפאל איתן , רובי ריבלין, מיכאל איתן , חיים רמון, ציפי ליבני ואיילת שקד (רשימה חלקית) ניסו להיכנס לדיון על שינוי המערכת , טוב מבחינת כולם זה לא נגמר.

אז מי טוב מספיק לכבודו ?

כמובן שנדרשת רפורמה, גם המתנגדים הכי גדולים לא טוענים אחרת.

הבעיה שמה שמוצע זו לא "רפורמה" אלא "בליעת" הרשות השופטת

ע"י הרשות המבצעת/מחוקקת.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני 8 דקות, CX25GTI כתב:

כמו שכתב רומן, אין שום דבר ברפורמה הזו שישנה את הנתון הזה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 4 דקות, teyal כתב:

כמובן שנדרשת רפורמה, גם המתנגדים הכי גדולים לא טוענים אחרת.

הבעיה שמה שמוצע זו לא "רפורמה" אלא "בליעת" הרשות השופטת

ע"י הרשות המבצעת/מחוקקת.

לכן נדרש להיכנס למו"מ ולהגיע למתווה מוסכם.

קריאה ראשונה אינה אומרת דבר , וכניסה למו"מ בהכרחת תעצור את המשך התהליך, אבל הילדותיות של שני הצדדים היא פשוט מחפירה , יש פה מדינה לנהל.

לפיד צריך להגיע לנשיא בשעה 8 בערב , לעמוד איתו מול המצלמה ולהגיד אנו מוכנים למו"מ ללא תנאים , חודש של מרתון מלא דיונים על מנת להגיע להסכמות.

סירוב של ביבי להגיע יגרום לפירוק הקואלציה מבפנים, אני לא רואה את גאלנט , אדלשטין וביתן מצביעים בעד הרפורמה כמו שהיא וזה לדעתי רק ניצנים של הליכוד הליברלי האמיתי.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
לפני 11 דקות, פינדר כתב:

גדי,

ההבדל ביני לבינך (כנראה) הוא שאתה חושב שאתה צריך להמציא את הגלגל כל פעם מחדש, ושזה שאתה מומחה בתחום שלך אומר שאתה יכול להיות מומחה גם בתחום אחר (ככה אני מבין מהסיפורים שלך על זה שהתעמקת ברפורמה).

אני, לעומת זאת, לא חושב שזה שאני "מומחה" בתחום העבודה שלי הופך אותי למומחה בנושאי הרפורמה, ואני לא חושב שאני צריך לענות על השאלות הללו בעצמי, אלא יכול לאמץ את דעותיהם של אנשים יותר חכמים ויותר בקיאים ממני בנושא.

צירפתי כאן פודקאסט של שעה+ של אחד מ"הוגי" הרפורמה, בו הוא מפרט את משנתו ועונה על רוב (אם לא כל) השאלות ששאלת. אתה פטרת את זה בנימוק של "הוא הפודל של לווין" או משהו בסגנון, אז במקרה הזה לא חושב שאוכל לענות בצורה טובה יותר ממה שהוא ענה.

לגבי סעיף 2 - כבר אמרתי שדרעי והנוכחות שלו בממשלה זה בושה, אבל לגבי רוטמן למשל (ולווין), אני לא חושב שדמוקרטיה פחות "חשובה" להם ממה שהיא חשובה לאנשים כמו אהרון ברק.

יש אחד, גלעד משהו שמו, הייטקיסט, בעל תואר שני בכלכלה, שאוהב לדבר על הנושאים הללו. מוזמן לקרוא.

פורסם
לפני 9 דקות, gadik6 כתב:

שזה שאתה מומחה בתחום שלך אומר שאתה יכול להיות מומחה גם בתחום אחר

סתם שאלה, באיזה תחום דעת צריך להתמחות כדי להביע דיעה בנושא הרפורמה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

להביע דעה תמיד אפשר, כמו שלהצביע כל אחד יכול, בלי קשר להשכלה או לידע שלו.

רק לא צריך להתיימר להיות "מומחה" אם קראת כמה כתבות וראית איזה ראיון.

• אהבתי 1

• תוכן חדש...