Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 16 דקות, teyal כתב:

תאכלס, (מפני שאנחנו בפורום רכב) החלפנו מרצדס בסובארו.

סובארו מייצרים רכבים אמינים עם רמת עבירות גבוהה.

אנחנו מונהגים בידי שקרן פתולוגי והשר לבטחון לאומי שלנו הוא ילד כאפות שגונב סמלים ממכוניות ששותפו למפלגה שכבר היה שר תחבורה לא מאמין ברכבים אלא דואג להצעיד בהמות ברחוב.

• אהבתי 1
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 32 דקות, SlowRide כתב:

ממתי המתנחלים והחרדים מייצגים את הרוב?

אני גם חושב שחלק גדול מהציבור הערבי בארץ לא שמח כשנהרגים יהודים בפיגוע, למרות שלפעמים יש חברי כנסת ערבים שתומכים בטרור.

הם לא מייצגים את הרוב. לצערי זה כבר לא משנה עם נבחרי ציבור כמו שר הלאפות וחבריו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 23 דקות, yd b-4 כתב:

אני מניח שיש דרכים לשכנע בכח אוכלוסיה אזרחית שלא כדאי לבצע פיגועים גם בלי לרצוח אותה.

למשל? עוצר מוחלט לכמה ימים  ומצוד/חיפוש אקטיבי מדלת לדלת של נשק. 

לאחר מכן בדיקה הרמטית על כל מה שנכנס ויוצא מתחומי הכפר. 

צר לי לנפץ לך את האשליה, אבל דרכים כאלו וגם יותר קשים נוסו בעולם.

זה לא עובד.

אם אתה מכיר דוגמא אחרת מההיסטוריה, מוזמן להביא.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, יבגניפ כתב:

זה לא יביא "משילות" לאף אחד מאיתנו. לא בנגב, לא בגליל וגם לא ביו"ש

"אחרי הפיגוע הרצחני אתמול, הנחתה שרת התחבורה מירי רגב לקדם "באופן מיידי" את עבודות התשתית בכביש עוקף חווארה, בין השאר כדי להפחית את כניסת המתנחלים לכפר"

ככה נראית משילות והרתעה. עוד כביש עוקף שעולה עשרות מיליונים כדי לעבור מסביב לאיזה כפר. הכבישים בשטחים נראים כמו מערכת מחילות בקן נמלים מרוב מעקפים.
העיקר כביש 90 נראה כמו הצרות שלי.

אתם מדברים על "מה הפתרון".
נתחיל מזה שאין כרגע פתרון באופק. יש צמצום נזקים.
צמצום נזקים זה להוריד למינימום את כמות הכבישים העוקפים שאנחנו סוללים שם כדי שאיזה התנחלות עם 20 משפחות תוכל לנסוע להתנחלות אחרת עם 30 משפחות.
צמצום נזקים זה להיפרד מהם. אם צריך לקחת כמה שיותר שטח אלינו עם כמה פחות פלסטינאים. מבחינתי לספח אותו אין לי בעיה עם זה, אבל חייבים להפרד מהם למה?
הנקודה הבאה נוגעת ללמה, ביום שהפלסטינאים יחשבו מחוץ לקופסא, יזנחו כל מאבק מזויין, ישנו את תוכניות הלימוד ויתחילו ללמד ציונות וביאליק הוא היום ממנו אני מפחד. ביום שהם יעשו את זה וידרשו להיות חלק ממדינת ישראל, אז אנחנו נאכל אותה. עוד לפני זה יש מצב שיכריזו שיש פה אפרטהייד (ומה שקרה אתמול רק מקרב אותנו לשם), ונהפוך להיות דרום אפריקה של המאה ה-21, אבל אחרי זה זה בטוח יהיה או אפרטהייד או שהלכה מדינת היהודים.

אתם מדברים על איך משכנעים פלסטינאי איך לא לעשות פיגוע. חלק אומרים הורסים לו את הבית, חלק מאיימים בעונש מוות, חלק הורגים את אמא שלו. יש כל מני "שיטות" (שתרשו לי לתת לכם רמז - לא יעבדו), אבל בתכלס זה לא מעניין... 

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לשרוף בתים ורכבים זה Big No No עבורי, אני לא חושב שזה יקדם בשיט את המצב שלנו, בייחוד שאנחנו מתקרבים לחודש הרמצאן

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

חודש הרמדאן לא מעניין. שום דבר מהדברים האלה לא מעניין.
יש לך צבא של 60 מיליארד שקל. אומרים שיש לך פצצות אטום. יש לך חייל אוויר של מעצמה. יש לך חיל שריון ענק.
תן לצבא להתאמן על מתארים שהם לא עבודות שיטור ואין מה לדאוג.
כן כן עוד יהיו פיגועים. כן כן עוד יהרגו אזרחים. כן כן עוד יהיו מלחמות, אבל בחרת לשבת פה, הייתה לך אופציה באוגנדה או לקנות איזה אי טרופי. בחרת בסביבה גרועה, זה המחיר.
צריך להבין את זה וזהו, במקום להאמין לכל מיני פשיסטים תומכי טרור שהם המשיח.
וכן במקביל צריך לדאוג שהמצב לא ידרדר כמו שכתבתי קודם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל פעולת טרור זה לא מקובל בשום פנים ואופן, ולא מקדם אותנו לאף מקום. זה רק פוגע בנו.

מעניין אם לנבלות שעשו את זה יביאו פיתות וקבנוסים בכלא או שיתנו להם להכין לבד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

איזה כלא על מה אתה מדבר?
לא שמעת? עצרו רק 6 אנשים.
כל מה שקרה אתמול בכפר זה מעשה ידיהם של 6 אנשים. אין ספק שהם מאוד יעלים, אולי זה הם?
The Expendables: the Misters Muscle retire from the jobs you hate | Movies  | The Guardian
היו שם שתי פלוגות מג"ב כשהתחיל האירוע. אם היה מדובר בפורעים ערבים היו לך ערימות של גופות לצד הכביש לאורך כל הכפר.
אירועים כאלה יקדמו אותנו למצב שמכריזים פה על אפרטהייד. כבר לא תוכל להסתתר תחת כל מני קומבינות. זה לא יעבור אצל אף אחד כולל האמריקאים.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 2

פורסם

אני זורק פה ניחוש פרוע.

המחבל שרצח את שני האחים יתפס או יחוסל.

המחבל שרצח את התושב הפלסטיני ימשיך את חייו כרגיל.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 דקות, farkash7 כתב:

היו שם שתי פלוגות מג"ב כשהתחיל האירוע. אם היה מדובר בפורעים ערבים היו לך ערימות של גופות לצד הכביש לאורך כל הכפר.
אירועים כאלה יקדמו אותנו למצב שמכריזים פה על אפרטהייד. כבר לא תוכל להסתתר תחת כל מני קומבינות. זה לא יעבור אצל אף אחד כולל האמריקאים.

תפסיק לקשקש. איזה ערימות של גופות, איפה?

כל שבוע יש התפרעויות בשטחים, יידוי אבנים ובקת"בים ועוד ואף אחד לא "מרסס" את המתפרעים. יש ירי מדויק, יש אלפ"ה אבל אף אחד לא חושב (או מנסה) אפילו להגיע למצב על ערימות של גופות.

ראינו גם בשומר חומות ובהתפרעויות השבועיות/חודשיות במזרח ירושלים ובשטחים כמה "גופות" יש.

• אהבתי 1

פורסם (נערך)

3 דברים - הרתעה, רצון או הזדמנות (כשאתה צריך לעבוד ולהביא אוכל הביתה, הדבר האחרון שמעניין אותך זה להתחיל להתעסק בשריפת בתים) והעובדה שרובם לא אנשים רעים (הפתעה, אני לא חושב שכל הערבים טרוריסטים).

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני 16 דקות, gadik6 כתב:

אבל אף אחד לא חושב (או מנסה) אפילו להגיע למצב על ערימות של גופות.

ואללה? ואני כבר השתכנעתי שזה פשוט מערכת המשפט הסמלנית שלא נותנת לימין החזק למשול ולנצח.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 24 דקות, gadik6 כתב:

כל שבוע יש התפרעויות בשטחים, יידוי אבנים ובקת"בים ועוד ואף אחד לא "מרסס" את המתפרעים.

בכל שבוע חבורות של פורעים ערבים פושטים על התנחלויות, זורקים אבנים, מציתים בתים ומכוניות ויורים?
לא ידעתי. חדש לי.

מכאן שההשוואה שלך קצת לא מחוברת לקונטקסט. משום מה יש לי הרגשה שאם אירוע כזה היה קורה בהתנחלות ושתי פלוגות מג"ב היו באזור הייתה לך ערימה של גופות של התוקפים הערבים, וזה בסדר מבחינתי.

פורסם
לפני 15 דקות, gadik6 כתב:

הרתעה, רצון או הזדמנות

הרתעה? הרי אמרת שלא יהפכו לערימת גופות. מה מרתיע אותם?

רצון - בניגוד אליך אני בטוח שיש הרבה רצון. בכל כפר יש גרעין של עשרות צעירים עם להט דתי ושנאה יוקדת לציונים בכלל ולמתנחלים בפרט

הזדמנות - זה בוודאי לא חסר כשיש התנחלויות סמוכות לכפרים וערים

אני חושב (למעשה אני בטוח) שהדבר היחיד שמונע מעשרות פלסטינים לצאת לשרוף התנחלות, זו הידיעה שיחזרו בתור גופות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...