Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדוארד, אתה רואה בעצמך פריווילג כי ההורים שלך נחתו בהרצליה? 

בוודאי שלמקום מגורים יש השפעה, למוצא יש השפעה, להון של המשפחה יש השפעה. אישית כל חיי הבוגרים עד היום בחרתי בשמאל כי אני רוצה להאמין שלכולם מגיעה הזדמנות שווה וזה לא קיים היום.

אבל, וזה אבל עצום, זה לא יגיע מש״ס, זה לא יגיע מהליכוד וזה לא יגיע מסוציאל פופוליסטים אחרים שיכולים לקנות ולמכור אותי, ומזילים דמעות בצל על עוני של אחרים בדרך לקניה של איזה רולקס או מרצדס לעצמם. ולכן, האמת, שהייתי מצביע היום ימין כלכלי - שמאל מדיני אם היתה מפלגה סבירה כזו (כלומר לא לפיד :) ).

אגב עומר מואב פרסם קישור לאיזה מחקר שמסביר שאני לא מיוחד בהקשר הזה, וכנראה שיש הסבר למה ככ הרבה הייטקיסטים הולכים לשילוב של שמאל מדיני וימין כלכלי

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 30 דקות, Night Driver כתב:

יש לא מעט שהתחילו מכלום והגיעו רחוק מאוד ויש לא פחות שהתחילו עם מחסן שמנת והגיע לכלום.

תמיד יש אנקדוטות לכל כיוון.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מתלוננים גם על נשק לא חוקי בכמויות אדירות במגזר..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 16 דקות, Nemesis כתב:

זה פשוט הזוי. 

https://news.walla.co.il/item/3558381

לא על זה מתלוננים? שהמשטרה, הפרקליטות ובתי המשפט עושים מה שרוצים? 

עד כמה שאני מצליח למצוא זו הצעת חוק של הממשלה הקודמת שעכשיו הם באופוזיציה, לא יודע, אולי עכשיו פתאום יש קנצנזוס בעד :)

בוא, נחכה עד שנראה פרטים של מה ועל מה ההצעה לפני שצועקים.

האתר שלי: long.co.il

פורסם
לפני 8 דקות, פינדר כתב:

זה כמו באמריקה

חרא דוגמא ואתה יודע את זה.

לפני 9 דקות, vladclar כתב:

מתלוננים גם על נשק לא חוקי בכמויות אדירות במגזר

כן אבל...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 27 דקות, יבגניפ כתב:

איזה רולקס

קרטייה אני מבקש. זה הרבה יותר אליטיסטי מאשר רולקס עממי של הבררה.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)

מנדלבליט לא קיבל את דף המסרים... איזה גול עצמי. 

מעניין שהוא לא טרח לציין את כל זה בזמן אמת כשבית המשפט דן בעניינו של דרעי.

עריכה אחרונה על ידי edward
  • אהבתי 1

האתר שלי: long.co.il

פורסם
לפני 11 דקות, edward כתב:

עד כמה שאני מצליח למצוא זו הצעת חוק של הממשלה הקודמת שעכשיו הם באופוזיציה, לא יודע, אולי עכשיו פתאום יש קנצנזוס בעד /cdn-cgi/mirage/02c810fd750673b9d2fc8bec1ffedf32ff568bde907ce04094b8aae6866882a5/1280/https://carsforum.co.il/uploads/emoticons/icon_smile.gif.b1eda5b7cba44759db7bd8e18120d216.gif

בוא, נחכה עד שנראה פרטים של מה ועל מה ההצעה לפני שצועקים.

מזל שיש לנו את בגצ לפסול חוק כזה. 

אה... רגע... 

פורסם (נערך)
לפני 13 דקות, edward כתב:

מנדלבליט לא קיבל את דף המסרים... איזה גול עצמי. 

ידעתי שמדובר בעוד קטע ערוך מטעם דף המסרים עוד לפני שבדקתי. כבר כתבתי כמה אני מאמין לאיילה חסון ולבוי טוי שלה...
שום גול עצמי כמובן שהקטע ערוך בצורה מגמתית. בראיון הוא ציין מה הייתה המשמעות לאם הוא לא היה מודיע על פרישה.
כמובן שהם יאכילו פתאים כמוך בלוקשים. על זה הכל בנוי. שקרים, סילופים וחצאי אמת במקרה הטוב.

את הקטע הלא ערוך (לפחות לא בצורה מגמתית) אתה יכול למצוא פה 

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
לפני 20 דקות, David32 כתב:

חרא דוגמא ואתה יודע את זה.

כן, אבל זה פשוט התגובה שלהם לכל סעיף ב״רפורמה״.

מוצאים איזו מדינה שבה זה קיים, בלי האיזונים שיש באותה המדינה.

אני לא מכיר דמוקרטיה שמאפשרת חיפוש בלי עילה מיידית או צו של בימ״ש, אבל בטח הדמוקרטים של קהלת ימצאו לנו מדינה כזו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 20 דקות, Gosser1860 כתב:

קרטייה אני מבקש. זה הרבה יותר אליטיסטי מאשר רולקס עממי של הבררה.

קרטייה זה ביטוח לאומי.

אם כבר, פטק פיליפ, מותג מס' 1 אצל אוליגרכים.

• מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

אף אחד לא הועמס ואף אחד לא נזרק,

זה שאתה חושב כך זו תעודת עניות לחומר הלימודים במערכת החינוך.

גם אני לא למדתי על זה בביה״ס. זה לא אומר שזה לא קרה. יש מספיק חומר על זה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 45 דקות, David32 כתב:

אין חוק, אבל יש יכולת.

רצון ויכולת זה הכל. אם קיבלת יתרון יחסי בגלל עבודה קשה של ההורים שלך, מה פריבילגיה בזה? מישהו מנע מהורים של חברים שלך להתאמץ עבור הילדים שלהם?

אם כל יתרון יחסי הוא פריבילגיה, אז כולם פריבילגים ולכולם אסור להביע דעה...

לפני 30 דקות, Pika007 כתב:

יש לך שמץ כמה עולים הגיעו לפה אחרי שהציגו להם "הנה מה שיהיה" וברגע שהגיעו העלו אותם למשאיות ופשוט הביאו אותם למקום שהוא לחלוטין לא מה שהוצג להם, זרקו אותם שם, וזה מה יש?

ובכל זאת יש לך אנשים מוצלחים מכל העדות ומכל המוצאים היום. נכון שחלק נדפקו יותר וחלק נדפקו פחות אבל ככה זה בכל דבר. אתה נולד לזה. הבחירה אם לחיות חיים של מסכן שנדפק או לנסות לעשות הכי טוב שאתה יכול לא נשללת מאף אחד.

לפני 37 דקות, Pika007 כתב:

אותו שוטר יכול לעבור ברגע אחד להייטק? ברור שלא. יכול לעבור -בכלל-? בהרבה מאוד מקרים, לא.

שוטר בחר להיות שוטר בידיעה שאלו המשכורות והתנאים, לפיכך היה צריך להבין שרמת החיים שיגיע אליה היא לא של הייטקיסט ממוצע. או של שחקן כדורגל ממוצע או של גל גדות בהוליווד.

ברור שזה מטומטם לומר לו "מה הבעיה, לך תהיה בהייטק". אבל מה הבעיה לומר לו שזה התוצאות של הבחירות שלו, ושצריך לחיות בהתאם לרמת השכר? זה ששכר של שוטר הוא מגוחך זו בעיה אחרת אבל זה לא קשור לנושא.

לפני 34 דקות, פינדר כתב:

היו מספיק מחקרים ומאמרים, על זה שנער לבן, יודע שאם הוא הולך לאיבוד או נקלע לצרה, כדאי לו לפנות לשוטרים ברחוב, לעומת נער שחור שכנראה יימנע מלפנות לשוטרים.

זה ביצה ותרנגולת. נתונים מראים שאחוזי פשיעה אצל שחורים יותר גבוהים מאשר אצל לבנים וזו בעיה שצריך לטפל בה. השאלה מאיזה נקודת הנחה יוצאים, שהשוטרים כולם גזענים או שבחברה הזאת יש יותר פשיטה בגלל מצב סוציואקונומי/הבדלי תרבות/קשיי קליטה.

לפני 45 דקות, פינדר כתב:

חלק גדול מהצופים גם בלי להרגיש ייחסו יותר אמינות ומקצועיות לגבר הלבן, עוד לפני שמישהו יגיד מילה

זאת בעיה שלהם שהם בוחרים להגביל את עצמם בצורה הזאת. אתה לא יכול להחליט מה אנשים יחשבו, ואם בן אדם חושב שהכי טוב ללכת לרופא שיניים לבן, ויש רופאת שיניים שחורה יותר מקצועית, זה הוא שנדפק מהבחירה שלו.

לפני 51 דקות, פינדר כתב:

לא יודע איך אפשר להכחיש את זה ולהגיד שמי שחש את זה מגביל את עצמו

אני אומר שאם אתה חי לפי האמונה שצבע העור שלך מגביל אותך, זה מה שיקרה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...