Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 דקות, MadCat_LE כתב:

אתם יכולים להגיד מה לדעתכם התכנית של הליכוד לעתיד שיבוא אחרי שביבי יתפגר?

הולוגרמה כמו שעשו למייקל ג'קסון.
לא צריך יותר מזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ייפגשו  לפני הבחירות בכיכר גולדשטיין (לשעבר כיכר רבין) לצפות בקימה שלו לתחייה.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תפוזים או משהו כזה. תעשה חיפוש בגוגל

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
בתאריך 21.10.2022 בשעה 14:05, SlowRide כתב:

אם אתה רוצה להסתכן בלזרוק את הקול שלך לפח אבל לפחות להצביע למשהו נורמלי, תצביע למפלגה של אביר קארה ולא לבדיחה הזאת.

אם לזרוק את הקול שלי אז אני אזרוק אותו למפלגה של אביר קארה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, DareDevil כתב:

גם אני, 99 אחוזים שאצביע לו. היחיד מכלל המפלגות שאני מאמין שבאמת יקדם פה כלכלה ימנית. אני סבור כי כמו כל פוליטיקאי, לא תמיד פיו וליבו שווים, אבל לפחות כרגע נדמה כי האקטים שלו תואמים את השקפתי מבחינה כלכלית, שהיא לדעתי החשובה בתקופה אנו חיים. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 11 שעות, DareDevil כתב:

אני לא חושב שיש דבר כזה "לזרוק את הקול שלך לפח"

אני בטוח שלכל בנאדם יש סדרי דעות שונות, עדיפויות בחיים והזדהות מסוימת . אם אתה מצביע אתה גם מחזק את הצד "שלך" וגם מחליש את הצד "השני". אם אתה לא מצביע אז אתה מחליש את הצד "שלך" ומחזק את הצד השני.

יש דוגמא טובה לזה בכסף. בנאדם אומר לך אני מפחד להשקיע בבורסה ולסכן את הכסף שלי אז אני משאיר אותו בעו"ש או מתחת לבלטות. מה שהוא לא יודע שהוא מסכן את הכסף שלו בצורה שהאינפלציה שוחקת לו את הכסף (בעו"ש) או בגניבה של מתחת למזרון (וגם יש שחיקה בגלל האינפלציה)

יש גם אמירה. ברגע שאתה אומר אני מצביע לקארה גם אם הוא יקבל 100,000 קולות זה סוג של אמירה. בסבב השני הצביעו לבן גביר 60,000 אנשים. אני בטוח שזה קצת הלחיץ את סמוטריץ וביבי

שים לב עד כמה המתלבטים יכולים להשפיע בענק על התוצאות. בבחירות לכנסת ה-24 היו 2,100,000 שלא הצביעו, בבחירות לכנסת ה-23 היו 1,800,000 שלא הצביעו. תורידו אנשים בחו"ל ואנשים שעקרונית לא מצביעים אני משער לפחות 500,000. אם כולם היו מצביעים בהחלט היתה יכולה להיות לזה משמעות ענקית. יש עתיד בבחירות האחרונות קיבלו 17 מנדטים שזה 600,000 איש הצביעו להם

פורסם
לפני 14 שעות, MadCat_LE כתב:

מצביעי ליכוד - אתם יכולים להגיד מה לדעתכם התכנית של הליכוד לעתיד שיבוא אחרי שביבי יתפגר? או שאחריו המבול ו-fuck the nation? הרי הוא כבר לא צעיר...

שאלתי את השאלה הזאת הרבה פעמים בקבוצות של הליכוד.

התשובה המאוד מוזרה שקיבלתי הרבה פעמים היא "הוא יהיה ראש ממשלה וינהיג אותנו גם אחרי גיל 120".

פורסם
לפני 22 דקות, יוסי פרנקוס כתב:

שאלתי את השאלה הזאת הרבה פעמים בקבוצות של הליכוד.

התשובה המאוד מוזרה שקיבלתי הרבה פעמים היא "הוא יהיה ראש ממשלה וינהיג אותנו גם אחרי גיל 120".

מה איבדת בקבוצות האלה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בתאריך 20.10.2022 בשעה 17:53, יבגניפ כתב:

כן לא ציפיתי לפחות מ'אבל הם התחילו'.

מה הקשר? זה לא הצדקה של התקיפה שלה, אלא מיסגור שלה בתוך הקונטקסט הנכון.

התחלנו מ"אישה בת 70 שהותקפה במסיק זיתים", אחרי שזה לא החזיק מים, זה הפך ל"אישה בת 70 שהותקפה בעת הפגנה בשטחים".

מאז גילינו שהיא פעילה במחסום ווטש, שחלקנו יודעים בדיוק איך נראות "ההפגנות" שלהם.

ועכשיו יש משהו מעניין לגבי אותה אישה, כמה ימים לפני כן, היא מאיימת בעצמה עם אבן, וטוענת שתעשה דברים גרועים יותר:

לכן גם שאלתי - בקונטקסט הזה - נגרש גם את אלה שתקפו אותה וגם אותה וגם את הערבים שאיתם היא באה "להפגין"?

בתאריך 20.10.2022 בשעה 17:57, Gosser1860 כתב:

הרבה לפני, נתחיל לאכוף את החוק. כל החיפושי סימטריה האלה הם לא יותר מאשר שיחרור קיטור (טוב, זה נכון לרוב הדיונים). 

אחלה, מתחילים ממנה? לה יש היסטוריה של תקיפות חיילים ומתנחלים כנראה לפני שאלה שתקפו אותה עברו בר מצווה. 🤣

בתאריך 20.10.2022 בשעה 17:57, Gosser1860 כתב:

אבל נשים את זה בצד. הייתי רוצה להגיד מה הייתי מאחל לחבוב שהרים מקל על סבתאל'ה כשהיא על הריצפה, אבל לא בא לי לקבל אזהרה/באן. גם לחבובים שלו שמחזיקים אותה לא חסר.

אותה סבתאל'ה שהרימה כמה ימים קודם לכן אבן ואיימה על מישהו אחר, תוך כדי שהיא מאיימת לעשות גם דברים "גרועים יותר"?

עצם הגיל שלה לא הופך אותה לפחות עבריינית.

אגב מה יקרה אם בסוף נגלה, שאחד הפצועים האחרים, נפצע דווקא ממנה?

בתאריך 20.10.2022 בשעה 18:01, יבגניפ כתב:

אני חושב שאתה מנהל דיון מעגלי עם עצמך על "חור" שהמצאת. הגדרות לאומיות, בפעם האחרונה, מתארות תהליך שקרה. לא מנסות לפתור בעיה עתידית. שוב, אני באמת לא יודע איך להסביר לך למה ההקצנה שהתאהבת בה לא רלוונטית לזה. ונתתי גם לה פתרון. ההגדרה המקובלת היום על הרוב מדברת על קהילה מספיק גדולה בה לא כולם מכירים אחד את השני

דיון מעגלי = פתאום הוספת "קהילה מספיק גדולה בה לא כולם מכירים אחד את השני".

נראה לך שיכלת להחביא את השינוי הזה תחת "אני חושב שאתה מנהל דיון מעגלי עם עצמך"? עוד לא למדת שאני תופס דברים כאלה מקילומטרים?

בתאריך 20.10.2022 בשעה 18:06, פינדר כתב:

בטלפון קשה לי לצטט, אז רק בקשר לטענה שלך "יש חוקים שקובעים מה הופך בן אדם ליהודי".

זו בדיוק הטענה שלי. מי חוקק את החוקים? מי נותן תוקף לחוקים האלו?

אלה חוקי היהדות אתה יודע...

בתאריך 20.10.2022 בשעה 18:06, פינדר כתב:

אגב שים לב, אם כבר אתה בענייני רקורסיה, ההגדרה שיהודי הוא מי שאמו יהודייה, היא רקורסיה ללא תנאי עצירה.

שכחת את החלק השני, יהודי הוא - מי שאמו יהודייה או שהתגייר כהלכה.

אבל החלק השני דופק לך את הפוזיציה...

בתאריך 20.10.2022 בשעה 18:09, Gosser1860 כתב:

בטח שכן. כל ילד יודע שקוראים לה חווה.

חווה הקדימה את היהדות (לפי היהדות של התנ"ך).

היהודי הראשון לפי התנ"ך הוא אברהם אבינו.

בין חווה לאברהם יש כמה דורות, רצח בין אחים, ואפילו מבול שהשמיד את רוב החי על כדור הארץ.

בתאריך 20.10.2022 בשעה 18:21, MiniMiz3r כתב:

בן גביר לא רץ לשם עם אקדח שלוף? מוזר.

בינתיים לו ולסמוטריץ' יש יותר מלמפלגת הגנרלים ומשיח השקר שלך.

כואב?

לפי מה אתה בוחר הפעם? נצמד למשיח השקר שהיה אמור להיות ראש ממשלה אבל לא עובר אחוז חסימה? בוחר במפלגת הוועדים והפנסיות התקציביות?

בתאריך 20.10.2022 בשעה 19:53, oryo כתב:

השוואה בין מחבלת מתאבדת שמסכנת חיי אדם, ובין מישהי במסיק זיתים שמסכנת את האגו של כמה ימנואידים. די, תמשיך.

כי אבן מעולם לא סיכנה אף חיי אדם.

תודו שיצאתם פיתה, רצתם להגן על מישהי בגלל הגיל שלה, עד שמסתבר שהיא נהגה להטריל ולצלם את ההטרלות שלה כלפי חיילי צה"ל, לאיים עליהם, וגם להתלונן אחרי שהטרילה אותם, וכמה ימים קודם לכן היא איימה על מישהו עם אבן גם כשהוא ניסה לנתק מגע היא רדפה אחריו עם האבן והחמור.

אבל כן, היא סבתא נחמדה שחס וחלילה לא יכולה לסכן אף אחד, זה בכלל אבן כדי שיהיה לחמור מה לאכול.

אני לא מנסה להציג כלום, אני מצטט אותך מילה במילה, אתה עושה את העבודה בעצמך :)

פשוט מבין ההודעות ניכר שמבחינתך השתתפות במסיק זיתים, או אם ללכת על הטרמינולוגיה שלך פרובוקציה, זה פשע שדינו לינץ׳. ניכר שאין בך חמלה לסבתא שחוטפת מכות עם אלות. היא הרי ״אכזרית״

*

אבל לא היה מסיק זיתים, גם מהסיפור הזה ירדו, עכשיו הנרטיב הוא שהיא הייתה בהפגנת שמאל שם. תתעדכן.

אה אופס, פסקה אחת למטה כבר התעדכנת, אז מאיפה חזר המסיק זיתים?

אגב אכן דיי אכזרי לאיים על מישהו באבן. זה בטח לא מעשה סבתאי...

אתן לך הצצה למח המעוות שלי: כשאני נחרד מפלסטינים שעושים לינץ׳, זה לא קורה כי הם פלסטינים, אלא כי לעשות לינצ׳ים זה לא יפה. אני לא מבין איך בנאדם מצליח לרמת שנאה כ״כ גבוהה עד לאובדן צלם אנוש.

לכן כשאתה תומך בלינצ׳ים בסבתות בהפגנה, אני נותר בצד עם השאלה: מה ההבדל הגדול בעצם? שאמא שלך יהודייה?

image.png.8551352e32b6cc5fa7a2c4e0b0774f60.png

פיספסת לגמרי את הפואנטה, הוא לא תמך בלינץ'.

מה ששומט את הבסיס שעליו נשענת כל הטענה שלך.

בתאריך 20.10.2022 בשעה 20:15, David32 כתב:

ליאור, קמפל לי את זה בבקשה.

לא הבנתי, לקחת 2 חלקים שונים מאותה הודעה, את שניהם קיצצת מהפסקאות שלהם, חיברת את הטקסט המקוצץ יחד, ואתה מצפה שאני אפתור לך את זה?

יש לך שאלה יותר קונקרטית לליאור בתפקיד מילון יובל-קארספורום?

בתאריך 20.10.2022 בשעה 20:22, פינדר כתב:

אז מבחינתך, בתמונה רואים קשישה אכזרית שחוטפת מכות מיהודים רחמנים?

למה לא קשישה אכזרית שחוטפת מכות מיהודים אכזרים?

בתאריך 20.10.2022 בשעה 20:59, MiniMiz3r כתב:

חוטפת רחמים, לא מכות. נא לדייק.

כשה"ימני" רץ להגן על פעילת "מחסום ווטש". 🤣

בתאריך 21.10.2022 בשעה 18:31, פינדר כתב:

תיעוד #13553 של צבא הפלנגות הכי מוסרי ביקום.

חייל נותן רימון גז לעשב שוטה רחמן בן רחמנים ומנחה אותו איך לזרוק על האכזרים:

זה רק אני או שיש שם עשרות רעולי פנים משליכים אבנים? והצלם מהר מהר עשה זום אאוט כדי שיהיה קשה להבחין בזה?

לא הייתי אומר שהצילום הזה עוזר לאיזה טענה שלך, יותר מעשרה רעולי פנים זורקים אבנים זכאים לקצת יותר מרימון גז.

אם כבר זה מוכיח את הטענה שלי על המגבלות לגבי נוהל פתיחה באש.

תביא עוד, כל פעם שאתה זורק פה הודעה בשרשור אתה מוכיח טענה שלי. 🤣

(אגב אף אחד לא יודע שאתה שתול, המשכורת תכנס ב-10 לחודש כרגיל)

בתאריך 21.10.2022 בשעה 20:32, p_306_m כתב:

חושב לא להצביע הפעם, אולי תצליחו לשכנע אותי אחרת. 

מגיל 18 הצבעתי לביבי, בשלב מסויים הבנתי שאכן צריך שינוי וצריך לתת לו לנוח, הבחור עשה את שלו בכל הזמן שהוא היה ראש ממשלה. 

הצבעתי לבנט הפעם האחרונה ומסתבר שהצבעתי לשקרן. 

גנץ אף פעם לא אהבתי ומסתבר שגם הוא שקרן. 

יאיר לפיד בחיים לא היה מקבל את הקול שלי מסיבות כאלה ואחרות והינה, הוא ראש ממשלה. 

מה לעשות?! עוד פעם ביבי?! לחזק את בן גביר זה מבחינתי אותו הדבר - ביבי! 

תודה ואחלה ערב, 

כשהצבעת לבנט מה חשבת? הרי הטיקט שלו בבחירות היה ממשלת ימין עם ביבי.

הוא אפילו פעל להקים ממשלת ביבי עם החרדים, הציונות הדתית ורע"מ.

הוא גם פעל להקים ממשלת ביבי-גנץ-סער עם רוטציה משולשת.

כל הצבעה, לא משנה לאיזו מפלגה, מחזקת בסופו של דבר אחד מהשלושה - ביבי נתניהו, יאיר לפיד, או בני גנץ (אם כי גם הסיטואציה שהוא מקים ממשלה הופכת לתיאורטית מיום ליום).

אגב באותה מידה - גם אי הצבעה, או פתק לבן, בסופו של דבר מחזקת אחד מהשלושה.

כן, גם הצבעה לאביר קארה (אם יעבור את אחוז החסימה, מה שלא נראה) - תחזק את אחד מהשלושה בסופו של דבר, העניין הוא שזה כמו Loot box, אתה לא יודע מה תקבל בפנים (או את מי הוא יחזק בסוף).

אבל זה משחק סכום אפס בין ה-2-3 האלה.

אז המסקנה הסופית היא שתחליט מי הכי פחות גרוע בעיניך ואז תצביע למפלגה הכי פחות גרועה בעיניך בגוש שלו.

בתאריך 22.10.2022 בשעה 09:03, Night Driver כתב:

שהיה צריך כבר להיות רבש"ץ לשיבר.

Schieber.jpg

עצם זריקת רימון הגז זה תקין בהפס"ד של יותר מעשרה רעולי פנים מיידי אבנים.

גם למתנחלים עושים את זה כשהם עושים הפס"ד ומיידים אבנים (רעולי פנים או לא).

ואני בספק גדול שעל זה שהוא נתן למישהו אחר לזרוק את הרימון עצמו הוא יהיה רבש"צ לשעבר.

בתאריך 22.10.2022 בשעה 10:33, פינדר כתב:

תארו לכם ששר חינוך מהשמאל היה מורה למנהלי בתי הספר התיכונים לגייס את התלמידים להצבעה למפלגות השמאל. אם סתם מנהל בית ספר שהיה מחליט להשתמש בתלמידים שלו לצרכים פוליטיים.

מצד שני יש מערכת חינוך שממומנת על ידי המדינה ושבה אין בעיה לגייס את כולם לפוליטיקה וגם להתגאות בזה בפומבי.

C31AB4E4-4A06-40C5-AD37-55DB9DC4FDE6.jpeg

כמעט באופן גורף - תלמידי בתי ספר לא זכאים להצביע.

אז הבעיה שלך זה מבצע השילוט?

לפני 14 שעות, MadCat_LE כתב:

מצביעי ליכוד - אתם יכולים להגיד מה לדעתכם התכנית של הליכוד לעתיד שיבוא אחרי שביבי יתפגר? או שאחריו המבול ו-fuck the nation? הרי הוא כבר לא צעיר...

לא חסר בליכוד מתמודדים, טובים יותר, פחות וכו'.

תהיה מלחמת גוג ומגוג, וכנראה 3-4 פורשים שיילכו בדרך של סער, וייבלעו בשלב מסוים במפלגה אחרת.

זה לא שיש מחסור באנשים בליכוד. לטוב ולרע אף אחד מהם הוא לא ביבי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 5 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מאז גילינו שהיא פעילה במחסום ווטש, שחלקנו יודעים בדיוק איך נראות "ההפגנות" שלהם.

ועכשיו יש משהו מעניין לגבי אותה אישה, כמה ימים לפני כן, היא מאיימת בעצמה עם אבן, וטוענת שתעשה דברים גרועים יותר:

תשמע, חבל על הזמן. אני כבר משקשק ממנה.

בהחלט הגיע לה. מרימה אבן וגוררת חמור.

EzBdeCoXIA4sCkv (828×466)

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 7 דקות, m3x7r3m3 כתב:

עוד

זה מהמקרים האלו שאתה מאונן חודש על משהו חסר הקשר כי..? ככה..?

אני לא מעביר לך קורס בתאוריות מחקר על לאומיות. אתה יכול לקרוא לבד במקום לגרור אותי לדיון מפגר על משהו די טריוויאלי שאתה לא מבין או לא מכיר ומנסה להשלים בעזרת קומון סנס. אין מימלא הגדרה אחת מדויקת ומוסכמת על כולם לאומה. אם לדעתך מצאת באג בהגדרות נפוצות כי אולי דוד פה יחליט שהוא אומה - בסדר כל הכבוד.

על פעילת השמאל שמתנחלים דפקו לה מקות רצח אין לי מה להגיד. כל אחד בורר את המקרים שלו. אישית נראה לי שלא הייתי מצדיק תתי אדם שמפרקים בת 70 במכות עם אלות. אבל זה רק אני.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

===================================

מפתיע שאף אחד לא התייחס לתוכנית המשפטית של הציונות הדתית. וספציפית לביטול עבירת "מרמה והפרת אמונים".

כי כולם קפצו שהנה זה יבטל את המשפט של נתניהו (לא, אם לא תהיה פסקת הגבלה שביבי אמר שידרוש, זה יבטל רק את תיקי 1000 ו-2000, ואת הסעיף הזה בתיק 4000, המשפט ימשיך סביב האישום בסעיף השוחד).

אם מתנתקים מהאבחנה של "האם זה ייטיב עם ביבי או יירע לו?", אז קודם כל זו עבירה שאינה מוגדרת כמו שצריך, אבל כדי להוסיף חטא על פשע, אין היום מישהו שיכול להגיד מה יסודות העבירה, דבר דיי בסיסי במשפט פלילי.

ואת זה עשתה מערכת המשפט תחת אותו אקטיביזם שיפוטי שידידינו נהג לילה לא ידע מהי בכלל.

בנוסף לזה, ההצעות לביטול או שינוי הסעיף הזה מתגלגלים עוד מהזמן שאהרון ברק היה בבית המשפט העליון (והפך את העבירה הזו לאיזה BLOB לא ברור), ולא רק זה, ב-2015 יאיר לפיד חתום על הצעת חוק כזו (וזה לא שבן דרור ימיני הוא ימני או ביביסט כן?):

=================================

בחמישי בג"צ שמע את העתירות נגד הסכם הגז עד הערב המאוחר. (אגב לאסתר חיות פליטת פה - אמרה שזו ממשלת מעבר, למרות שההגדרה הנכונה היא "ממשלה יוצאת").

בשבת בצהריים הממשלה כבר הודיעה שתהיה מוכנה לחתום על ההסכם.

היום בבוקר בג"צ הודיע על דחיית העתירות (עדיין ללא נימוקים).

עוד לא נגמרו השבועיים לעיון הכנסת.

אבל הם, מוכנים כבר לחתום.

הרס הדמוקרטיה, פגיעה בשלטון החוק, פגיעה ביסודות השלטון וכו'.

דמוקרטים עלק, מסתבר שאתה לא יכול להיות דיקטטור בתוך המפלגה, אבל דמוקרט דגול מחוצה לה.

================================

תקראו את זה, תתנתקו מהפוזיציה, ותבינו למה בן גביר שלף נשק (ולמה בכלל קיבל נשק):

ציטוט

רגע אחרי סיומו של מבצע שומר החומות, בעוד מבקר המדינה קובע שרבים מהערבים שהשתתפו במהומות ובהפרות הסדר יצאו מהן ללא כתב אישום, מצאו את עצמם עשרות רבות של שוטרים בחדרי החקירות, נחקרים כחשודים בעקבות פעילותם סביב אותם אירועים. כל אחד מהם, לדעת המחלקה לחקירות שוטרים, השתמש בכוח רב מדי במהלך הפעילות למעצר חשודים בטרור ובאלימות. במקרים רבים, שוחרר מיידה האבנים לביתו, כשהשוטר שנשלח לעצור אותו נשאר היחיד שנדרש להתמודד עם כתב אישום קשה.

...

לכל שוטר כזה שנחקר כחשוד בפלילים יש חברים ושותפים לצוות או ליחידה. הם רואים בעיניהם את העוול שנגרם לו. בסיבוב הבא, כשנצטרך אותם מוכנים להסתכן מול המון שמבצע לינץ' בנהג יהודי, לא בטוח שלכל אלה יהיה רצון גדול להסתער ראשונים.

...

ועוד סיפור מקומם אחד לסיום. לפני שבעה חודשים הבאנו כאן את סיפורו של כוח מסתערבים של משמר הגבול, שהגיע לרהט במטרה לעצור שני פלסטינים מרצועת עזה, אשר נכנסו לישראל באופן בלתי חוקי ונדרשו לחקירת שב"כ. בתמצית, שלושה אנשים בזירת האירוע כיוונו נשק לעבר הכוח של מג"ב, במקום התפתחו חילופי יריות, ובסופם ירה לוחם מג"ב למוות באחד מהשלושה, שלדבריו כיוון אליו אקדח.
השר לביטחון הפנים עמר בר־לב שיבח כבר למחרת את תפקוד הלוחם.

"כפי שדווח לי", אמר, "הייתה שם סכנת חיים לאותו לוחם מג"ב. נעמד מולו ערבי תושב המקום עם אקדח שלוף עם כדור בקנה. במקביל, עוד שני חמושים מזווית אחרת הופיעו, והוא מצא את עצמו במצב של סכנת חיים, ולכן הוא פעל כפי שאמור לפעול, למיטב הבנתי המקצועית, לוחם מג"ב... אין ספק שהייתה כאן סכנת חיים. למה אנחנו מצפים? שלוחם מג"ב, שמוצא את עצמו לפנות בוקר מול אדם שמתברר בדיעבד שמחזיק נשק ללא רישיון, ושהמחסנית שלו טעונה, וכל הסיפור זה מי לוחץ על ההדק ראשון - מצפים שהוא יחשוף את החזה שלו וימתין?".

צודק השר. אלא מה? שמיד אחרי ההיתקלות נטלה מח"ש את נשקו של הלוחם וחקרה אותה באזהרה כחשוד בגרימת מוות. השבוע טלפנתי לעו"ד ניר פלסר, פרקליטו של הלוחם, כדי לבדוק איך נסגר התיק. לא תאמינו. הוא עדיין לא נסגר. מאז החקירה הראשונית של הלוחם, הוא לא נקרא לשום חקירה נוספת. שבעה חודשים הוא מסתובב עם תיק לא קל, של חשוד בגרימת מוות., זה נראה לכם הגיוני? וזה עוד לא הכל. ברהט, עיר ואם בישראל, הוקמה לזכרו של אותו עבריין שהשוטר האמיץ חיסל "ככיר השאהיד", ובמרכזה - אנדרטה מרשימה עם תמונתו של המנוח.

גם אם תהיה מוקף ב-50 שוטרים, אל תצפה ליותר מדי, אף אחד מהם לא מקבל מספיק כסף כדי להתמודד אח"כ עם תיקים של מח"ש על כך שעשה את עבודתו.

לפני 21 דקות, David32 כתב:

תשמע, חבל על הזמן. אני כבר משקשק ממנה.

בהחלט הגיע לה. מרימה אבן וגוררת חמור.

זה לא קשור לשאלה מי משקשק ממי, עובדתית היא נפצעה בהפגנת שמאל-ערבים מול מתנחלים, ביחד עם עוד 3 מתנחלים, והיא תועדה כמה ימים לפני מאיימת באבן.

מה תגיד אם היא אחראית לאחד מה-3 מתנחלים הפצועים?

או שבגלל שהיא בת 70 אז מותר לה לעשות מה שבא לה?

ורגע, סבאל'ה חביב אחר, בן 74, גם מותר לו לעשות מה שבא לו והוא מוגן?

לפני 14 דקות, יבגניפ כתב:

זה מהמקרים האלו שאתה מאונן חודש על משהו חסר הקשר כי..? ככה..?

לא, זה מהמקרים שיצאת פיתה, אחרי יומיים של דיון סביב "מתי זה כן עם ומתי לא?" פתאום נזכרת להוסיף איזה מגבלה שעונה בדיוק על זה.

נזכרת, יצאת פיתה, ממשיכים.

אני לא מעביר לך קורס בתאוריות מחקר על לאומיות. אתה יכול לקרוא לבד במקום לגרור אותי לדיון מפגר על משהו די טריוויאלי שאתה לא מבין או לא מכיר ומנסה להשלים בעזרת קומון סנס. אין מימלא הגדרה אחת מדויקת ומוסכמת על כולם לאומה. אם לדעתך מצאת באג בהגדרות נפוצות כי אולי דוד פה יחליט שהוא אומה - בסדר כל הכבוד.

טוב שכך, אתה לא מצליח להעביר כלום.

טוב שבסמסטר השני לא נזכרת משהו שקשור לשיעור הראשון.

על פעילת השמאל שמתנחלים דפקו לה מקות רצח אין לי מה להגיד. כל אחד בורר את המקרים שלו. אישית נראה לי שלא הייתי מצדיק תתי אדם שמפרקים בת 70 במכות עם אלות. אבל זה רק אני.

א. אף אחד לא הצדיק.

ב. אני לא הייתי מצדיק מישהו שמאיים לתקוף מישהו אחר באבנים, אבל זה רק אני. 🤣

ג. הייתי מציע להשתיק את הסיפור לפני שנגלה מה עוד הגברת עשתה שם בהפגנות. תמצאו לכם פוסטר גראני אחרת.

ד. מה הקשר לגיל שלה? אדם בן 74 רצח אדם שצעיר ממנו בכמה עשורים. זה קו הגנה מטומטם "היא זקנה"

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...