Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי המצב באנגליה הוא הרבה יותר טוב (צפון לונדון למשל), או בשוודיה (מאלמו) או בצרפת, או בבלגיה, או בספרד?

זה נראה רק עניין של זמן עד שיחילו את השריעה באירופה, מי לפני, מי אחרי, בחלק מהמקומות זה דה פאקטו כבר נאכף.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

אז מה? מסתבר שבכל זאת ידיעות אחרונות עומדים מאחורי החוק "להצלת העיתונות הכתובה".

ומסתבר שכמה דמוקרטים יחרימו את נאום ביבי? 50, מתוך 535 יענו 9% (אבל 21% מהדמוקרטים).

ומסתבר שלפי ארה"ב זה לא הגיוני לבקש מאיראן לוותר על יכולות העשרת אורניום, משמע כל השאלה היא כמה צנטריפוגות הם יחזיקו ולאיזה רמה הם יעשירו, ברצונם מחר יתחילו להעשיר לרמה צבאית.

ומה עוד מסתבר? שבדיוק באותו זמן של הנאום יושבים האיראני והאמריקאי כדי לקדם הסכם, מהר מהר לפני שייגמר.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אתה חושב שבאמת מישהו יכול לעצור פיתוח גרעין של מדינה שרוצה בכך? המציאות צוחקת על הרעיון הזה.

ארה"ב מנסה להשיג את מה שאפשר.

כל השאר יכולים לצרוח כמו תינוקות או לנסות להשיג מההסכם כמה שיותר.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם (נערך)

עיראק רצתה כור גרעיני, הייתה לה אפילו תמיכה של אחת מהמדינות החזקות בעולם (שגם מכרה לה את הכור), איך זה עבד לה?

צפון קוריאה היא המדינה המבודדת ביותר בעולם, שם אחוז כלשהו מהאוכלוסיה באופן מילולי מת מרעב כל שנה.

סוריה רצתה כור גרעיני, אפילו הביאו מדענים מהמדינה המתקדמת של צפון קוריאה, וגם זה לא עבד להם.

לוב ויתרה על הגרעין לחלוטין לאחר הסנקציות.

כשרוצים למנוע ממדינה כלשהי גרעין ניתן למנוע, עובדה שאיראן הגיעה למו"מ על כרעי תרנגולת, יש אפילו הטוענים שכשהם התחילו את המו"מ איראן הייתה על סף קריסה כלכלית.

יש תקדימים שכשרוצים למנוע גרעין ממדינה אפשר למנוע.

אין תקדימים להסכם שמסתמן - לקחת משטר שרוצה ושואף לנשק גרעיני ובעזרת הסכם לשלוט בגובה הלהבה שלו (העשרה 3.5% כן, 20%, 97% לא).

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הם יגיעו להסכם ובבסיסים צבאיים סודיים ימשיכו להכין פצצה.

אי אפשר לעצור אותם, צריך לנסות ואפשר לעכב, בסופו של דבר לצערי לאירן תהיה פצצה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא בהכרח, תראה את תקדים לוב, בעזרת סנקציות הביאו את קזאפי (או איך שלא הוגים את השם שלו) לוותר כליל על תוכנית הגרעין - האינטרס של המשטר האיראני (כמו של הלובי) היה ללכת על הקצה אבל לא לחצות אותו, להשאיר תוכנית גרעין עם סנקציות אבל לא לגרום לקריסת הכלכלה.

ברגע שדחפו אותם מעבר לקצה לא הייתה ברירה והם בחרו לוותר על הגרעין, ואני חושב שגם האיראנים היו עושים ככה.

בכל מקרה האיראנים הגיעו על 4 למו"מ והאמריקאים יוצאים על 4 מהמו"מ הזה, אם אתם מקדמים סנקציות במשך 7 שנים בשביל לוותר לאיראנים על אפשרות להעשיר - למה קידמתם סנקציות מלכתחילה? להסכם כזה היה ניתן להגיע ב-2007 וגם לפני.

זה נכון שעצירה מוחלטת יכולה לבוא רק מהמשטר באיראן (כמו סדאם שלא בחר לבנות מחדש כור, כנ"ל אסד וכו', קזאפי בחר לוותר) אבל בהחלט אפשר לגרום לזה שלא יהיה להם משתלם להמשיך בכיוון הזה.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כל שנשאר זה לאחל להם בהצלחה (לאמריקאים, לא לאירנים).

פורסם

תלוי לאיזה אמריקנים, נראה שהממשל של אובמה מחפש הסכם בכל מחיר, וזה לא משנה בכלל מה יהיה כתוב על הנייר.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ובינתיים, בהמשך לחשיפת פרשת השחיתות של אבירי הציונות מן הימין ועבודה קשה של כמה ח"כים מן השמאל, החטיבה להתיישבות ממשיכה לככב. המשנה ליועץ המשפטי לממשלה ממליצה לפרק את הגוף הזה בפועל, בטענה ש-"ככה לא בונים חומה".

מי שעדיין מחפש תשובה לשאלה של יאיר לפיד מהבחירות הקודמות, יכול לחפש גם שם.

עם זאת, אל לנו כמובן לשכוח את החיים ואת האיום האיראני.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני תמיד אומר שיוקרה של אחד היא הזול של השני ומשום כך אין סיבה להעניש אנשים במיסוי מטופש. השבוע בא אריה טינופת דרעי והמחיש את הרעיון: סמרטוט הרצפה הזה רוצה להוריד את מדרגת המיסוי של רכבי יוקרה ל150 אלף שקל. אני יודע שהוא לא מדבר לרבים בפורום, אבל אני מעלה את זה כדי להמחיש את המדרון החלקלק שבמיסים כאלה.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מישהו צריך לממן את אלה שלא רוצים ללכת לעבוד... או שלא :evil:

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במקום לשחק אותה רובין הוד חרדי שגונב לעשירים (ומחלק לחבריו), שיתחיל לפעול כדי להפוך את הבוחרים שלו לכאלה שלא צריכים עזרה כלכלית מאחרים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לא בהכרח, תראה את תקדים לוב, בעזרת סנקציות הביאו את קזאפי (או איך שלא הוגים את השם שלו) לוותר כליל על תוכנית הגרעין - האינטרס של המשטר האיראני (כמו של הלובי) היה ללכת על הקצה אבל לא לחצות אותו, להשאיר תוכנית גרעין עם סנקציות אבל לא לגרום לקריסת הכלכלה.

ברגע שדחפו אותם מעבר לקצה לא הייתה ברירה והם בחרו לוותר על הגרעין, ואני חושב שגם האיראנים היו עושים ככה.

בכל מקרה האיראנים הגיעו על 4 למו"מ והאמריקאים יוצאים על 4 מהמו"מ הזה, אם אתם מקדמים סנקציות במשך 7 שנים בשביל לוותר לאיראנים על אפשרות להעשיר - למה קידמתם סנקציות מלכתחילה? להסכם כזה היה ניתן להגיע ב-2007 וגם לפני.

זה נכון שעצירה מוחלטת יכולה לבוא רק מהמשטר באיראן (כמו סדאם שלא בחר לבנות מחדש כור, כנ"ל אסד וכו', קזאפי בחר לוותר) אבל בהחלט אפשר לגרום לזה שלא יהיה להם משתלם להמשיך בכיוון הזה.

איראן היא לא לוב, היא לא דיקטטורה של שליט בודד, אלא משטר שמוחזק ע"י אנשי משמרות המהפכה, שמתוגמלים היטב ויש להם אינטרס ברור לשמור על השלטון.

מי שעמדה לעיני האירנים היא צפון קוריאה; מדינה שיש לה נשק גרעיני, אף אחד לא מתעסק איתה, וכך היא הופכת למעצמה איזורית.

קל להבין את האמריקאים; ארה"ב לא פועלת לפי אהבות אלא מאינטרסים בלבד, וכל זמן שנזקקו לנפט הערבי, עשו הכל על מנת להגן עליהן, כי סה"כ מדובר במדינות חלשות צבאית.

היום, כשארה"ב מפיקה את כל הנפט שלה בעצמה, המפרציות חדלו לעניין אותם, ומצידם שהאירנים יאכלו אותם חיים.

גם הציבור האמריקאי לא רוצה לראות יותר מטוסים מחזירים גופות בארונות, ולהלחם מלחמות של אחרים, ולאט לאט מפסיקים האמריקאים להתערב בסכסוכים עולמיים.

כשיבוא הציבור האמריקאי לבחור את הנשיא הבא מה שיעניין אותו זה המצב הכלכלי ועלות מיכל דלק ב SUV שלו, בטח לא איראן וישראל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ובינתיים, בהמשך לחשיפת פרשת השחיתות של אבירי הציונות מן הימין ועבודה קשה של כמה ח"כים מן השמאל, החטיבה להתיישבות ממשיכה לככב. המשנה ליועץ המשפטי לממשלה ממליצה לפרק את הגוף הזה בפועל, בטענה ש-"ככה לא בונים חומה".

מי שעדיין מחפש תשובה לשאלה של יאיר לפיד מהבחירות הקודמות, יכול לחפש גם שם.

עם זאת, אל לנו כמובן לשכוח את החיים ואת האיום האיראני.

ליברמן? אביר ציונות? ימין? הבנאדם כיסאולוג ממדרגה ראשונה, רק לפני חודש או חודשיים עשה סימנים שהוא שמאלה למחנה הציוני כי חשב שזה יעזור לו.

במקום לשחק אותה רובין הוד חרדי שגונב לעשירים (ומחלק לחבריו), שיתחיל לפעול כדי להפוך את הבוחרים שלו לכאלה שלא צריכים עזרה כלכלית מאחרים.

הפוך, כל עוד הם בורים נזקקים הם צריכים אותו, ברגע שיפתחו להם העיניים זורקים את המושחת לכלבים.

האמת שבערך שליש כבר עשו את זה, נכון לעכשיו נותנים לו בערך 6-7 מנדטים במקום 11.

איראן היא לא לוב, היא לא דיקטטורה של שליט בודד, אלא משטר שמוחזק ע"י אנשי משמרות המהפכה, שמתוגמלים היטב ויש להם אינטרס ברור לשמור על השלטון.

מי שעמדה לעיני האירנים היא צפון קוריאה; מדינה שיש לה נשק גרעיני, אף אחד לא מתעסק איתה, וכך היא הופכת למעצמה איזורית.

קל להבין את האמריקאים; ארה"ב לא פועלת לפי אהבות אלא מאינטרסים בלבד, וכל זמן שנזקקו לנפט הערבי, עשו הכל על מנת להגן עליהן, כי סה"כ מדובר במדינות חלשות צבאית.

היום, כשארה"ב מפיקה את כל הנפט שלה בעצמה, המפרציות חדלו לעניין אותם, ומצידם שהאירנים יאכלו אותם חיים.

גם הציבור האמריקאי לא רוצה לראות יותר מטוסים מחזירים גופות בארונות, ולהלחם מלחמות של אחרים, ולאט לאט מפסיקים האמריקאים להתערב בסכסוכים עולמיים.

כשיבוא הציבור האמריקאי לבחור את הנשיא הבא מה שיעניין אותו זה המצב הכלכלי ועלות מיכל דלק ב SUV שלו, בטח לא איראן וישראל.

איראן היא דיקטטורה לכל דבר, האייתוללה שולט שם בהכל, יש להם בחירות למראית עין, אבל המועמדים מאושרים מראש ע"י אותו אייתוללה, ולא רק זה אלא שנשיא איראן מקבל הוראות מאותו אייתוללה, אם נקרא לאייתוללה נשיא ולנשיא סגן נשיא - קיבלת דיקטטורה להלכה.

אף אחד לא מתעסק עם צפון קוריאה? אף אחד גם לא סוחר איתם, חוץ מאיזה דניס רודמן אף אחד גם לא מתקרב אליהם, מדינה מצורעת, הסיבה היחידה שהם עדיין לא קרסו לתוך עצמם זה האיזור תעשייה המשותף עם דרום קוריאה.

וצפון קוריאה בטח ובטח לא מעצמה איזורית.

את האמריקאי הממוצע מעניין גם שאיראן לא תעיף איזה טיל גרעיני לארה"ב, שהיא אחרי הכל, השטן הגדול.

אבל שוב, בין מבצע צבאי אמריקאי בצד אחד, והסכם כניעה בפני האיראנים מצד שני, יש עוד הרבה גוונים.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ועניין נוסף שמעניין (מאוד) את הבוחר האמריקאי הוא למה הבנים שלנו נלחמים באפגניסטאן/ עירק, מי לעזאזל שלח אותם לשם ולמה הוא לא מחזיר אותם כבר.

שוב, גם זה לא ממש לטובתנו אבל מה אפשר לעשות, העולם לא רוקד לפי צלילי החליל שלנו.

• תוכן חדש...