Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנט וכנופייתו הצליחו ככל הנראה עם ההתבטאויות האחרונות שלהם להעביר חבר מהצבעה אליהם להצבעה למרצ.

ימני ימני, אבל איש חכם ומבין שחירויות הפרט חשובות לא פחות וכנראה יותר מלא להתנצל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם (נערך)

מאחר ואנו בפורום של כלים מתגלגלים, מדוע חלק מהנוכחים מנסים לרבע את הגלגל. ( אנשי האנושיות והעולם הגדול )

היו לפנייכם הוגי דעות אשר ניסו ולא הצליחו.

הרצל חשב כי הפתרון לעם היהודי היה להתנצר, וכך גם אחרים - אבל זה לא הצליח,

בתגובה הם קיבלו פוגרומים ומעשי רצח ביהודים, או אז הם הבינו כי מדינה בישראל לעם היהודי היא הפתרון הנכון.

ראו שתי סדרות מופת

א - הסרט שחושף את האמת על דוד בן גוריון ומקימי הציונות .

ב - מדוע הסיכסוך הערבי ישראלי יהודי, הוא דתי, ראו מה חושב האיסלם על היהדות והיהודים.

ואז גם תעלה ההבנה מדוע הערבים הונהגו ע"י מנהיגים דתיים במלחמה למנוע הקמת מדינה יהודית.

שייח עז א-דין אל-קסאם לא היה יליד או תושב ישראל - הוא הגיע מלטקיה בסוריה לישראל, להילחם מלחמת דת נגד היהודים

והבריטים ובהצהרת בלפור אשר אמרה כי יש להקים בית לעם היהודי בישראל.

זה החל כבר בשנת 1920 , אחרי הצהרת בלפור שאושררה ע"י חבר הלאומים (האו"ם) על הקמת בית יהודי לעם היהודי בארץ ישראל.

מהראשונים ברוצחי היהודים בארץ ישראל היה השייך הדתי עִז א-דין עבד אל-קאדר מוסטפא יוסף אל-קסאם , אשר מואדר היום ע"י החמאס .

הסיכסוך תמיד היה דתי , הם לא רוצים את יניב או יבגני בארץ.

1 - http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%96_%D7%90-%D7%93%D7%99%D7%9F_%D7%90%D7%9C-%D7%A7%D7%A1%D7%90%D7%9D

שייח' עִז א-דין עבד אל-קאדר מוסטפא יוסף אל-קסאםערבית: عزّ الدين القسّام; 188220 בנובמבר 1935)

היה איש דת מוסלמי מסנג'ק לדיקיה[1] ומנושאי הדגל של הרדיקליזם הערבי-מוסלמי במזרח התיכון בראשית המאה ה-20

אשר הקים מספר ארגונים אלימים שתקפו ורצחו צרפתים, בריטים ויהודים.

היום זה נקרא - אל עקיאדה, המדינה האיסלמית, בוקו-חראם וכו' .

על שמו נקראים הפלג הצבאי של חמאס, גדודי עז א-דין אל-קסאם, וכן רקטות הקסאם הנורות לעבר יישובים ישראליים סביב רצועת עזה.

אייל .

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אז לא הבנתי. אתה רוצה להפוך את אלה לאזרחי ישראל?

הימין יקבל את החבטה הגדולה שלו ביום שבו הערבים יחליטו להשתתף בבחירות לראשות ומועת עירית ירושלים, ויבחר ראש עיר ממזרח העיר. אולי אז הימין יבין שצריך להפטר מהפלסטינים. כיון שהפתרון של גירושם מחוץ לגדה ולעזה לא ישים אין ברירה אלא לקבוע גבולות בינינו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אייל, לא כ"כ הבנתי מה בא להראות הסרטון על בן גוריון, הרצל והשאר, בהקשר של השרשור הזה.

זה שחלקם היו גזענים, זה לא חדש. נדמה לי שבשרשורים אחרים אני כבר טענתי גם את זה וגם ודברים אחרים שעולים מהסרטון שהבאת. בתגובה נשאלתי מה אני עושה כאן בכלל או משהו כזה. זה שחלקם פעלו או התנהלו כמנהיגי היישוב יותר מאשר מנהיגי העם היהודי זה גם ידוע, וזה לא בהכרח דבר לא מובן או לא הגיוני.

איש מהמגיבים כאן לא מבקש לבטל את המדינה היהודית (אפילו לא אני, ואני כנראה חבר הפורום השמאלני ביותר שיש :) ).

זה שהמדינה היא הכרחית לא אומר שום דבר לגבי אופיה של המדינה, היחס שלה למיעוטים, המרכזיות של הדת בה ועוד. ולראיה, גם אתה נהנה להתחבר לאינטרנט בשישי בלילה, ולהתווכח כאן.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

נהפוף פה - המנהיגים הללו ניסו כמוך בתחילה, לכפור ביהדות, אבל המציאות הורידה להם טפחה.

לכן בבחירות הללו כדאי לפרק את המציאות לשלוש.

א - מצב ביטחוני ומצב השלום, לדרוש אותו ולהתאמץ למצוא פתרונות - אבל לא לרוץ כשור לטבח, לראות את המציאות האמיתית.

ב - הנהגת המדינה - להעיף את ראש הממשלה, מגיע לנו מנהיגים ולא אוכלי חינם.

ג - מצב כלכלי וחברתי - למצוא את המנהיגים אשר באמת חיים את הקשיים של העם.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

כנראה שלא לגמרי הבנתי אותך.

מכל מקום כמה הערות:

א. טכנית היטוי הוא שה לטבח, בודאי לא שור (שבדרך כלל מייצג דווקא עוצמה).

ב. כבר דיברנו בכך קודם.

ג. המנהיגים לא חייבים לבוא מדלת העם, אבל חייבים להבין את קשייו. וכמובן שרכושם צריך להיות מושג ביושר (אם בעבודה ואם בירושה) ולא בדרכים אחרות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני לא מצליח לראות את הקשר בין הסעיפים שכתבת, לבין "כפירה ביהדות". אני לא מצליח להבין איך אתה מסוגל לכתוב על כפירה ביהדות כמשהו שלילי, או לא ישים, בשעה 14:10 ביום שבת בצהריים. הרי גם זו כפירה ביהדות, כפי שהאורתודוכסיה היהודית מציגה אותה. אז איך אני יותר כופר ביהדות ממך?

אני גם לא חושב שאיש מהאנשים שציינת כפר ביהדות בכל מקרה. אולי אתה מתכוון לומר שחלקם חשבו שהתבוללות זה פתרון ואתה חושב שלא? גם זה לא ממש נכון, ובכל מקרה אפשר להתווכח על זה, אבל זה לא רלוונטי למה שאנחנו מדברים עליו. שוב, איש לא מבקש כאן לבטל את מדינת היהודים. ובכל מקרה, זה לא רלוונטי לכפירה ביהדות. יש מספיק יהודים דתיים בעולם, שהם לא ציוניים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יש שני דברים שקצת עיצבנו אותי לאחרונה ואשמח לשמוע את תגובתכם,

זה קשור לנסיעה של ביבי לצרפת.

א. השמאל לא תמך בו בנסיעה לא מבין למה הרי חלק מהנרצחים היו יהודים, ויש אין ספור התראות על המקומות האלו.

והזמינו הרבה נציגים למה אנחנו לא נגיע?

ב. התקשורת הציגה מיד את הסכומים של הנסיעה והתחילה להטיל מיד ספק, אני מוכן להתערב

שאם היה ראש ממשלה מהשמאל או נציגים מהשמאל לא היו מציגים את הסכומים.

רועי

פורסם (נערך)

לביבי היו שתי בעיות:

לגבי עצם הנסיעה - הזגזוג, כלומר תחילה לא התכוון לנסוע אבל כאשר הבין שליברמן נוסע שינה דעתו. נראה כמו תעלול בחירות ותו לא.

לגבי העלויות - ביבי מצטיין בדרישות בעלות בעלויות גבוהות במיוחד ו"מזמין" חיטוט בהצואות שהוא משית על הציבור. השיא השלילי מבחינה ציבורית היה, כמובן, פרשת המיטה המעופפת, ולאחר פרשה זו ועוד כמה פרשיות שקשורות להוצאות מעון ראה"מ אף עיתונאי לא יניח לו. איני טוען שראש הממשלה צריך לשבת במחלקת הסרדינים, אבל הוצאה של מאות אלפי דולרים כדי להסב מטוס לצורך נסיעה אחת ולהסב אותו לתצורה הבסיסית כאשר שב ארצה זו הוצאה מופרזת. אפשר להסתפק במחלקה ראשונה סטנדרטית.

ד"א - נשיאים וראשי ממשלה בעבר הסתפקו ב"ראם" של חיל האויר. אז כנראה שזמנם של הכלים האלה עבר, אבל נותן איזה פרופורציה מבחינת יחסם של ראשי המדינה לכספי הציבור.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
כנראה שלא לגמרי הבנתי אותך.

מכל מקום כמה הערות:

א. טכנית הביטוי הוא שה לטבח, בודאי לא שור (שבדרך כלל מייצג דווקא עוצמה).

ב. כבר דיברנו בכך קודם.

ג. המנהיגים לא חייבים לבוא מדלת העם, אבל חייבים להבין את קשייו. וכמובן שרכושם צריך להיות מושג ביושר (אם בעבודה ואם בירושה) ולא בדרכים אחרות.

sperial תמיד לחפש את העקיצה בקריצה, :wink: אני כותב עם החתימה שלי, ראה גם בסימלון.

א - שה לטבח מובל - שור חזק רץ כטיפש לטבח להסכם. (הסכם אוסלו -אל ת,תתנו להם רובים)

ב - נכון דיברנו ואני עדיין מזועזע מהמנהיג שלי.

( חגיגה בסנוקר, מושון משיב לסלבדור - "הם דיברו... הם דיברו... דיבורים.. על הדיברות" )

ג - שיהיה המנהיג מבחינתי גם מאיזור הדימדומים - אבל שיחיה בעמו, ולא יתנהג על חשבוננו כגביר.

לבני העם אין דיור יש להם קשיים כלכליים, הזקנים חיים בחרפת רעב .

והגביר מלקק גלידה, ורוצה מטוס פרטי, אה והישבן שלו רוצה כסאות קיץ חדשים.

אז את הכסאות החדשים של מעון ראש הממשלה בירושליים, הוא לוקח לביתו הפרטי בקסריה.

ואת הכסאות הישנים של ביתו הפרטי, הוא שולח למעון ראש הממשלה בירושליים - די

יש לנו כיהודים דרך ארץ ומספר תוכחות ותובנות על דרכי המנהיגים.

1 - כרם נבות.

ב - משל כבשת הרש.

3 - משל יותם (האטד) - המנהיג הטוב מכולם.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A9%D7%9C_%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%9D

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)

אגב, אמיר וnitch, אם אתם עדיין עוקבים, השתכנעתי ואני ככל הנראה הולך להצביע לעבודה גם כן. אולי עדיף להיות חכם בכל זאת :)

אני רק אניח את זה פה,

http://rotter.net/forum/scoops1/173540.shtml

http://www.labor.org.il/%D7%9E%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%9D/22656-%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8%D7%98%D7%92%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%91%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%A4%D7%9C%D7%92%D7%AA-%D7%94%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93%D7%94-%D7%9C%D7%9B%D7%A0%D7%A1%D7%AA-%D7%9420.html - פה החלק הרלוונטי זה ב"ברית אזרחית עם ערביי ישראל".

ואעלם מהנושא.

עריכה אחרונה על ידי kookoo
פורסם (נערך)

האמת שלא התכוונתי להביע דעה, אבל אם אתה שואל אז במצב הנוכחי, אחרי ששמעתי את טיבי ובארכה מתבטאים נגד המדינה אני רואה את זה בצורה מאוד שלילית.

כשתהיה אפשרות שיהיה מדובר בנציג ערבי שלא רוצה למחוק אותנו מהמפה, לדעתי יהיה לו מקום בממשלה. דוגמאת אנט חסאכיה.

רק למען הסר ספק, אני לא טוען שצריך להצביע לבית היהודי.

עריכה אחרונה על ידי kookoo
פורסם
אני מתנצל אבל לא נראה לי הגיוני שראש ממשלה אסע במחלקת סרדינים,

זה ידוע שכל ההבטחה הוצאות טיסה וכו' זה מחיר גבה לראש ממשלה.

רוהמ, יועצים ומאבטחים זה גג 15 איש.

לנסיעות האלה יוצאות פמליות של עשרות רבות של אנשים, לפעמים חוצים את קו ה 150 איש.

כמובן על חשבוני ועל חשבונך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...