Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

ברשותי סוזוקי בלנו 2000, לאחרונה התחילה אצלי תקלה שהטורים עולים ויורדים סתם כך כשאני לא נותן גז עד שלפעמים כשאני עומד הטורים יורדים עד שהאוטו נכבה. הייתי במוסך עשיתי כבר על הדרך טיפול 10000 ושלחו אותי לחשמלאי רכב. הייתי היום במכון שמתמחה בקרבורטורים והזרקות דלק. הוא עשה לי סריקה ולא נמצאה כל תקלה לאחר מכן הוא עשה לי ניקוי למערכת ההזרקה. אחרי הטיפול עדיין יש בעיה בטורים שעולים ויורדים אך בעיקר הטורים גבוהים לדוג' בניוטרל הטורים עומדים על 1100-1300. שם במכון שמענו רעשים שנשמעים כמו קצר\חיבור לא טוב שנשמע מכיוון החיישן TPS וכשהוא ניתק אותו נראה שהרעש הפסיק.

שאלתי היא האם משהו מכיר את התקלה\ סבל ממנה?

האם למשהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

מה אפשר לעשות?

למי כדאי לפנות?

אשמח מאוד לעזרתכם בנושא

פורסם

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים.

מה ששמעת לדעתי זה המנוע טורים שמנסה לתקן ולא קצר .

חפש קרע בצינור המוביל לבוסטר מאחורי סעפת היניקה וחבר חזרה את המחבר לחיישן מצב מצערת .

מקווה שכיוונתי נכון מרחוק לתקלה.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

מה ששמעת לדעתי זה המנוע טורים שמנסה לתקן ולא קצר .

חפש קרע בצינור המוביל לבוסטר מאחורי סעפת היניקה וחבר חזרה את המחבר לחיישן מצב מצערת .

מקווה שכיוונתי נכון מרחוק לתקלה.

בברכה.

חיים יוד.

הי תודה על העזרה

לא כ״כ הבנתי איפה לחפש קרע ואת מה צריך לחבר

פורסם

אני לא בטוח שזו התקלה ברכב שלך אבל זה מרחוק בחשיבה על התקלה זה נראה לי מתקבל על הדעת -שים לב,

במרכז סעפת היניקה בחלקה האחורי למעלה יוצא צינור גומי "עבה " יחסית הפונה ימינה ב 90 מעלות ומתחבר לצינור מתכתי (שבהמשכו שוב מתחלף לצינור גומי גמיש המתחבר למגבר בלם).

לרוב נוצר קרע בצינור הראשון המתחבר לסעפת יניקה ולכן המנוע יונק אוויר לא דרך המצערת והטורים עולים ללא שליטה אבל גם לעטים נכבה בסרק (בעיית תערובת).

כל שיש לעשות הוא לוודא שזאת הבעיה ולהחליף את הצינור הקרוע בצינור בוסטר חדש.

במידה והחיישן מצערת נשאר מנותק (ביטל את הפיקוד למנוע טורים) - חברו בחזרה למקומו.

מקווה שזו התקלה אצלך ,במידה ולא כנס לבעל מקצוע לאבחון מתקדם.

בברכה.

חיים יוד.

פורסם

שוב תודה על העזרה

מחיפוש מלמעלה לא מצאתי שום צינור קרוע

יש למשהו עוד רעיון?

זה ממש משגע אותי

הטורים עכשיו לאחר הטיפול די גבוהים.

יכול להיות שזה בעיה במערכת הצתה? בקוילים?

איפה עוד יכולה להיות הבעיה? מה אפשר עוד לבדוק?

ד"א במכון קרבורטורים הוא עשה לי סריקה בסורק וזה לקח בדיוק רגע אחד האם כך זה צריך להיות?

תודה רבה מראש לכל העוזרים

• תוכן חדש...