Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

התקציב שלי גדל לכ- 50K. אני צריך אוטו לא גדול, אבל אחד שמסוגל לאכלס עגלה של תינוק.

נסועה שנתית של 30 אלף, לכן רצוי אוטו חסכוני בדלק.

אחרי שפיאט פונטו ספייס האכילה אותי מרורים (תשאלו את חיים ממוסך שמשון ביהוד, הוא בטוח אוהב אותי), אני רוצה גם אוטו אמין.

אנא עזרתכם.

תודה רבה.

פורסם

סיריון או יונדאי I20 מהשכרה /ליסינג יעשו יופי טופי את העבודה.

אלו מכוניות שיחסית לא רק זולות לרכישה,אלא גם ובעיקר זולות לאחזקה שוטפת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היי,

השברולט קרוז תוכל להתאים לך, צריכת הדלק ממוצעת לסגמנט אומנים אבל היא מרווחת, מאובזרת ובטיחותית.

בתקציב שלך תוכל למצוא קרוז 2009 מליסניג עם 60 אלף ק"מ, 55K ש"ח

פורסם
היי,

השברולט קרוז תוכל להתאים לך, צריכת הדלק ממוצעת לסגמנט אומנים אבל היא מרווחת, מאובזרת ובטיחותית.

בתקציב שלך תוכל למצוא קרוז 2009 מליסניג עם 60 אלף ק"מ, 55K ש"ח

הוא בקש לקנות רכב חסכוני בדלק , אולי?

פורסם

הייתי מציע 2 חלופות.

מנסיון, הייתה לי פיאט פונטו ומאוד נהנתי ממנה אבל מכרתי עקב תא מטען גבולי בנפחו.

ואגב, לפונטו יש תא מטען נדיב ביחס לסופר מיני.

1. יונדאי אקסנט - תוכל לרכוש שנתון 2009, צריכת דלק ממוצעת ואפילו טובה, מרוחחת ביחס לפונטו, תשאיר לך עודף, אמינה מאוד ונראת לא רע בכלל (לטעמי בכל אופן).

2. רנו מגאן - תוכל לרכוש שנתון 2009, צריכת דלק טובה ביחס למשפחתיות מתחרות כמו מזדה 3 וקרוז, אמינה בשנתונים הנ"ל, מרווחת מאוד, מפנקת, "תפורה" למשפחות צעירות, תשאיר לך עודף בכיס, ניתן למצא גרסאות מאובזרות ברמות גימור בסיסי (תוספות שהן שמו), תבדוק מול הספונסר אבל אולי ניתן עדיין לקבל 3 שנות אחריות על הרכב (שנה על מנוע + גיר + חשמל ושנתיים על מנוע + גיר) וסובלת מסחירות נוראית מה שמבחינתך בטל אם אתה מתכנן להחזיק את הרכב לפחות 4-5 שנים.

תעשה נסיעות מבחן על שניהם ותחליט לבד.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

פוקוס 5 דלתות - פתח טעינה רחב מאחור צריכת דלק בנסיעה רגוע לא כזה נורא (אני לא יכול להעיד בגלל שרוב הנסיעות שלי בין ערוניות והצריכה אצלי עומדת על 1:12)

אתה יכול למצוא פוקוס 2008-9 במחיר הזה.

• תוכן חדש...