Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. תמיכה ב 3g - האם אני צריך את זה ?, זו תוספת מכובדת למחיר

2. בכללי לא הצלחתי להבין מה עדיף באותו קבוצת מחיר - אפל או סמסונג, יש הצדקה לאיפד3? או2 לעומת הסמסונג 10.1

3. ישנם חנויות (לא וירטואליות) שמוכרות ב 30% פחות במחיר אבל ללא אחריות, האם אחריות זה מנדטורי?

4. ראיתי את הסמסונג טאב 8.9 והחסרון הספציפי בו שאין לו כבל עם חיבור סטנדרטי להעברת נתונים וגם אין חריץ זכרון, כמה זה באמת חסרון? (נהיו כמו אפל)

מניסיון עם איפון הייתי רוצה שהטאבלט יהיה יותר ״פתוח״ מבחינת חיבור ממשק ותוכנות, לכן נוטה יותר לכיוון סמסונג או אם עש משהוא שווה יותר

המכשיר ישמש לרוב לגלישה בבית, צפיה אונלין, משחקים קלים, וקריאת ספרים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הניסיון שלי זה אייפד3

הוא עובד חלק ונעים מאוד לעבודה , והילדים מתים עליו

אבל לך תנסה לשים עליו סרטים ...

שלשום קניתי לאחי את האסוס טרנספורמר , וזה עולם אחר

הוא עובד פחות "חלק" מהאייפד , אבל האופציה לחבר למחשב ולשים מה שאני רוצה בלי להפעיל את הרוע בהתגלמותו אייטונס - priceless

המסך של שניהם יפיפה , המצלמה של האסוס קצת יותר טובה (לא שאני ממליץ לצלם עם טבלט ...)

אבל הoutofthebox של האייפד עדיף והוא יותר חביב על הילדים (הבת הקטנה שלי בת שנתיים יודעת מזמן לצאת מכל אפליקציה ולמצוא את המשחקים שלה)

3G ? בנסיעות לפעמים חסר לנו קצת אינטרנט

אבל אם יש לך חבילה ללא הגבלה בפלפון , זה לא בעיה לעבוד דרכו

:wink:
פורסם

קודם כל - אייפד יש דור רביעי כבר. שים לב שאתה קונה כזה.

כרגע מבחינת מפרט הוא יותר מתקדם מהסמסונג הנוכחי כמדומני.

לגבי הלעביר סרטים - AVPLAYERHD - ולא צריך אייטיונס להעביר אליו סרטים בכלל. אין שום בעיה עם זה.

בכלליות - לא צריך ממש אייטיונס יותר אם עובדים נכון.

בשנתיים האחרונות לא עשיתי SYNC או BACKUP אחד מול מחשב.

מקסימום משתמשים בו לגרור קבצים לאפליקציות יותר מהר (באיזור האפליקציות אם התוכנה מאפשרת קבלת קבצים זה DRAG AND DROP , חלק גם מיישמות סרבר WEB כדי להעלות בWIFI)

בתחום של הטאבלטים היקרים - חברות אחרות עדיין לא שם - בעיקר בתחום האפליקציות שמתוכננות באמת לטאבלט.

אם היית מדבר על טאבלטים זולים - אולי שם התשובה היתה אחרת.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

האייפד הוא מכשיר נהדר, כל עוד חוויית המשתמש במערכת ההפעלה שלהם לא מפריעה לך (היא מפריעה לי). שים לב שאתה קונה את ה4, ושים לב שבלי 3g אין לך בו GPS - לנווט עם כזה מכשיר בחו"ל נניח זה תענוג.

על הטאבלטים של סמזונג הייתי מוותר. נחותים טכנולוגית. מה שלא נחות טכנולוגית הוא הנקסוס 10, שמיוצר על ידי סמסונג. זה מכשיר מדהים ואם אתה רוצה אנדרואיד הוא הבחירה הבערך יחידה. יש אחד כזה בדרך אלי עכשיו.

הייתי גם שוקל את האייפד מיני והנקסוס 7. לדעתי גודל 7-8 הוא שימושי יותר. נקסוס 7 עם 3g זה משהו שאפשר לקחת בכיס לכל מקום, לשים בדשבורד של האוטו עם ווייז, לעלות איתו למטוס בלי שאתה צריך תיק ולקרוא במשך שעות מבלי להתעייף מהמשקל (בעיה רצינית באייפד). אמנם עכשיו יהיו לי גם 10 וגם 7, אבל אם הייתי צריך לבחור רק אחד זה היה ה7 בוודאות. אותו דבר לגבי האייפד מיני, למרות שמדובר במכשיר מיושן טכנולוגית מבחינת מעבד ומסך (הייתי מחכה לגרסה הבאה שלו עוד כמה חודשים). הוא גם מעט גדול יותר, שלא לצורך לדעתי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מסכים עם רועי.

דבר אחד אבל צריך לזכור לגבי הנקסוס 7 - המסך שלו פשוט בינוני ומטה.

כשאתה משתמש בו לבד - אולי לא שמים לב לזה , אבל ליד כמעט כל טאבלט אחר - רואים שחסכו שם הרבה כסף.

(לא מבחינת החדות , אבל מבחינת הצבעים ונוחות קריאה - הוא פשוט דור אחורה לפחות. למעשה , למרות שבאייפד מיני המסך ברזולוציה נמוכה משמעותית - המסך נעים וטוב משמעותית מה7. לא שזה נסלח המפרט של המיני - כמו שכתבת מיושן מיושן מיושן ...)

Then dying is forgetting

פורסם

השתמשתי בנקסוס 7 ובאייפד 3 תקופה די ארוכה במקביל, המסך של הנקסוס 7 ממש לא בינוני. הוא בערך 70%-80% מהאיכות של המסך באייפד (שקרוב למושלם). לא אני ולא עוד 4 אנשים שמשתמשים בנקסוס 7 עם טענות כלפיו. אם כבר, אני לא מבין איך מסך ברזולוציה נמוכה כמו באייפד מיני - על שטח גדול יותר - יכול לספק חוויית קריאה סבירה, במיוחד של תוכן ווב.

יש לי מבחן מאוד פשוט לאיכות מסך בקריאה: פותחים את האתר של YNET (במצב דסקטופ). אם אפשר לקרוא אותו בבירור בלי זום, אז המסך אחלה. הנקסוס 7 עובר את המבחן הזה. לא טוב כמו אייפד 3\4, אבל מספיק טוב לכל הדעות.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

אחרי התנסות עם אייפד 2, טאבלט סיני של Ainol ונקסוס 7.

אין על האייפד.

לגבי סרטים התקנתי נגן בשם EC.

קל מאוד להעביק קבצים ואם המכשיר שלך פרוץ אתה יכול להשתמש ב camera kit ובiflie להעביר כל קובץ (למרות שזה ממש לא נדרש).

האיכות מעולה

הממשק מעולה

זמן הסוללה מטורף

מה ההתלבטות

גילוי נאות - בתיק ההשקעות שלי יש מניות של אפל. :-P

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מחזק את ההמלצה לטאבלט 7 אינצ'. יש לי סמסונג 10.1 והוא כבד וגדול מידי.

לא נוח לקרוא איתו במיטה, לא נוח להסתובב איתו ברחוב.

נקסוס 7 נשמע כמו קנייה אחלה. אנשים שאני מכיר שמחזיקים בו מרוצים עד השמיים.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

מצטרף להמלצה על נקסוס 7.

הילד שלי (ואני :wink: ) מאד מרוצים ממנו.

ליביו קצת נסחפת עם ה"בינוני ומטה". כשאני משווה אותו לאייפד 3 של חבר, אני מזדהה עם ה 70%-80% שרועי ציין.

אם רוב השימוש יהיה שימוש בגלישה בבית, זה מייתר לדעתי את ה3G.

אם קריאת ספרים מהווה גם שימוש רב, 7" עדיף על 10".

נ.ב.

רועי, הילד לא מוותר על הטפט המונפש שלך.

פורסם

ממליץ על נקסוס 7, טאבלט מעולה בגודל מתאים, מסך מעולה.

אתמול יצא לי להשתמש בנקסוס 10 ולדעתי הוא גדול מדי וכבד מדי.

לא רואה סיבה לקחת את גרסת 3G, במיוחד עכשיו כשלכולם יש חבילות בלי הגבלה בסלולרי.

פורסם

זה כנראה נגזר מזה שאני עובד לרוב עם מסכים איכותיים משמעותית (IPS למחשב הביתי של דל , פרו רטינה בתור לפטופ , אייפד ואייפון 5) אז הירידה ברמה כשאני רואה מסכים בינוניים מבחינתי - מאוד מורגשת.

לגבי המסך במיני לעומת ה7 - זה אכן תלוי בשימוש. לקריאה - ה7 יותר טוב , אבל לכל שימוש אחר (סרטים , משחקים וכו) המיני לדעתי עדיף.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

רק אוסיף בקטנה שבתור מישהו שיש לו IPAD 3 ללא חיבור 3G, אני מאוד מצטער שלא קניתי עם.

לא תמיד העסק מתפקד כמו שרצית (לפעמים אין סוללה באייפון כדי להיות נקודת גישה, ולפעמים אין WIFI וכו')

ממליץ מאוד לרכוש עם 3G

פורסם

רועי, הילד לא מוותר על הטפט המונפש שלך.

מאוד שמח לשמוע. יהיו עוד בקרוב :)

אני גם ממליץ על קניית 3G אם אפשר. תמיד יותר טוב מTETHERING. איפשהו ברשימת הדברים הבאים שאני צריך לקנות זה נקסוס 7 עם 3G במקום זה שלי (8G).

פורסם

גם אני חושב לפעמים שהייתי שמח לתוספת 3G, אבל 3G ידרוש סים בנוסף.

יש חבילות דאטה בלבד מוזלות יותר מה99-129 לחודש שהיו נכון ללפני שנה בערך?

פורסם

פשוט תזמין סים משני - "לאוטו".

גם אם הם יספרו לך סיפורי סבתא שאין בו חבילת גלישה , שזה סים דור שני או שאר קשקושים - פשוט תהנהן עם הראש ודחוף אותו לתוך הטאבלט :)

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...