Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם היית קורא את ההודעות שמעלי, שדיברו על הקושי בהורדת קצף בזמן השטיפה. אז אני חושב, שהיית מבין מדוע רשמתי את המידע הנ"ל, בונגע לשאמפו הSONAX ונוזל הכלים והקושי בהורדת הקצף.

עכשיו ישבתי שוב על YOUTUBE וכל החבר'ה הרציניים שם, שוטפים את רכבם עם דליים שמפוצצים בקצף. אפילו הם דוחפים לתוך הדלי את המכונת קיטור שלהם, כדי שזאת תקציף את הנוזל בדלי עוד יותר.

מניסיון אישי הקצף כן מסכך וגורם גם ללכלוך לצוף עליו ועל כן הלכלוך יורד יותר בקלות.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

יש סבונים רגים שלא יוצרים קצף רב וסמיך אך עדיין מתפקדים היטב. יש לזכור שתפקיד השמפו הוא להמיס לרכך ולהסיר לכלוך. קצף זה לא בהכרח כלי. שמפויים רבים ללא קצף רב ממיסים היטב לכלוך ויוצרים סיכוך מעולה עם שמנים רבים. הייתי מציע לעזוב את הקצף בצד ולהתייחס לכל שמפו במידת תפקודו, לא הקצף שלו.

שי, אף אחד לא הוכיח ששמפויים מתוספים בווקסים מחזקים/מאריכים חיי ווקס קיים. חלק מהחברות משתמשות בזה כגימיק ותו לא. השאר מבטיחות שכבה יציבה אך לא עמידה במיוחד של וקס אחרי שטיפה, כלומר וקס יציאה מידי חובה בין שטיפות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מזכיר לי את מכוני שטיפה שמבטיחים בלופ של "ווקס חם" בכל שטיפה.

לנסיוני אין הרבה תרומה לשמפו עם ווקס.

בשביל לשמור על הווקס אני משתדל לשטוף את הרכב בכמה שפחות שמפו -וליישם ווקס מהיר כל כמה חודשים

לעיתים לאחר חודש. (מחזק את מה שקיים) יכול להיות שאחרי איטום צבע הדברים יהיו שונים.

פורסם
יש סבונים רגים שלא יוצרים קצף רב וסמיך אך עדיין מתפקדים היטב. יש לזכור שתפקיד השמפו הוא להמיס לרכך ולהסיר לכלוך. קצף זה לא בהכרח כלי. שמפויים רבים ללא קצף רב ממיסים היטב לכלוך ויוצרים סיכוך מעולה עם שמנים רבים. הייתי מציע לעזוב את הקצף בצד ולהתייחס לכל שמפו במידת תפקודו, לא הקצף שלו.

שי, אף אחד לא הוכיח ששמפויים מתוספים בווקסים מחזקים/מאריכים חיי ווקס קיים. חלק מהחברות משתמשות בזה כגימיק ותו לא. השאר מבטיחות שכבה יציבה אך לא עמידה במיוחד של וקס אחרי שטיפה, כלומר וקס יציאה מידי חובה בין שטיפות.

+1 כל מילה בסלע.

• תוכן חדש...