Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, הרכבתי HU חדש של פיוניר 1450. החוט הצהוב(+ קבוע\זיכרון או איך שתקראו לו) מחובר כמו שצריך, ואין לי דרך לדעת אם עובר בו מתח או לא. קראתי במספר מקומות שפשוט אפשר לחבר את הכבל הצהוב והאדום ביחד כדי לפתור את הבעיה, אבל זה נשמע לי מוזר.

מישהו יכול לזרוק אור על הנושא? תודה!

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

מותקן על רנו קליאו 98' :lol:

פורסם

אם תחבר את האדום והצהוב ביחד , ה HU לא יכבה כאשר תדוממם מנוע ,הוא ישאר דלוק תמיד

מה שאתה צריך לעשות זה להחליף בין החוט האדום והצהוב.

פשוט מאד- אדום מתח קבוע

צהוב מתח-בפעולת הסוויץ

פשוט יש רכבים שהחיווט המקורי בצבעים הפוכים.

SCANSPEAK

פורסם

הבנתי, אני אבדוק את זה מחר ואחזור לכאן עם תשובה, תודה:-)

HU: Pioneer 1450UB / Comp: Rainbow SAX 265.20 / Sub: Kicker CVR12" / Amp: Kicker ZX150.2 / Mono: JBL 3501

פורסם

צדקת, הכבלים של הרכב היו הפוכים. תודה!

הצרפתים האלה הכל הפוך אצלם

אם למישהו יוצא להגיע לפה מהחיפוש בעתיד, אז מדובר ברנו קליאו 98׳.

• תוכן חדש...