Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי בנזיניה שקיבלתי במתנה מחבר טוב מלפני כשבוע.

הבנתי שיש דלק בשם דלק לבן/ בנזין לבן (אני לא בטוח בנוגע לשם).

נאמר לי גם שהדלק הנ"ל ניתן להשיגו בחנויות לחומרי בניין/ מחנאות. חיפשתי באיזור ראשל"צ ולא מצאתי.

אשמח אם תאירו את עיניי לגבי איפה ניתן להשיג דלק זה (שיתרונו הוא בכמות מופחתת של פיח וריח) באזור ראשל"צ/ השפלה.

רוב תודות!

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אולי בבית מרקחת?

רק ודא שבאמת מדובר במבער המיועד לבנזין ולא לדלק אחר, כדי שלא תקלע לבעית שליטה בלהבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה לבית מרקחת ולדלק לבן? :shock:

הבנזיניה (פרימוס omnifuel) מיועדת לעבוד עם: גז, דלק לבן ובנזין.

אני רוצה לנסות להשתמש בדלק לבן ולראות איך זה, אבל לא מוצא כרגע.

פורסם

בנזין משמש כחומר ניקוי ברפואה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש בבית מרקחת. מניסיון.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

בנזין 95 או דלק של מצתי זיפו לא מתאים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תודה רבה למגיבים. אנסה לבדוק בבתי מרקחת.

לגבי אייס- לא בדקתי, אך בהום סנטר- אין להם (אמרו שיש בעיה עם תקנות שאסור להחזיק דלקים בחנות, לא ברור לי באילו תקנות מדובר כשיש להם טרפנטין ושאר חומרים דליקים), והם הפנו אותי גם כן לבתי מרקחת. לא בדקתי עדיין בטמבוריות באזור.

לגבי בנזין 95- מתאים ואפילו עובד מצוין. פשוט אני רוצה לנסות חלופה נקייה יותר ופחות "ריחנית".

לגבי דלק זיפו- איני יודע, אבל מעיון קצר ברשת המחיר שלו לא זול כלל כך שכבר עדיף גז/ דלק רגיל.

פורסם

בבית מרקחת לדעתי ניתן לקנות בכמות קטנה - 100 מ"ל וכד'.

עדין לדעתי ההימור הבטוח שלך הוא בטמבוריה או בחנות חומרי בנין קבלנית כלשהי אחרת.

עריכה: יש לך מוצרי מיכלי דלק בזאפ, איני יודע איזה דלק הם מכילים והאם הם מתאימים למטרותיך:

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=s-campstove&db138195=849496

פורסם

עדכון:

התקשרתי לבית מרקחת ונאמר לי שאכן יש להם במלאי, אך בכמות של 200 מ"ל לבקבוק. לא מתאים לי.

התקשרתי לחנות חומרי בניין ונמצא הנוזל. המחיר? 30 ש"ח לליטר. אז קניתי (בחישוב גס זה משתלם בהרבה מרכישת בלוני גז בעלי אותו אורך זמן פעולה).

עכשיו הבנזיניה מרוצה. החימום מתבצע עם כהל 95% ולפני שנכבה אני פותח את הברז. בערה יפה וללא פיח וריחות לוואי.

תודה לעוזרים.

פורסם

אחלה חברים יש לך! יופי של בנזיניה קיבלת. חשוב ללמוד לעבוד איתה נכון.

נראה שהיא משתמשת באותה דיזה לכל סוגי הדלקים (חוץ מגז), אבל שווה לך לברר את זה בוודאות, יש בנזיניות בהן לכל סוג דלק דיזה משלו.

בנזין לבן הוא בחירה מצויינת לפעולה נקייה ויעילה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

אכן חברים טובים (יוצאים הרבה לשטח, ואני ממונה השתייה בשטח, אז הפתיעו אותי בערכה מלאה- כולל בלון דלק מקורי קומפקטי של 350 סמ"ק) :wink:

אנלוגי,

הפעלתי את הבנזיניה בדיוק לפי הסרטון הנ"ל, רק שבמקום פתיחת הברז בשביל טיפת הדלק לחימום מקדים פשוט שמתי קצת כהל 95 ולפני שהוא נכבה פתחתי את ברז הדלק. עובד יופי וללא אף אש צהובה.

רק כמה שאלות ברשותכם, ותיקי ובעלי נסיון בבנזיניה:

כשבונים לחץ במיכל- מפמפמים עד שהידית מתנגדת (קופצת קצת)? כך הבנתי מההוראות ברשת, רק רציתי לוודא.

ואחרי השימוש- איך בדיוק לאחסן את כל העסק? לנתק את הבנזיניה מהמשאבה והמכל, אני מנתק. אבל מה לגבי המשאבה עצמה והמכל? לפתוח ולאחסן את המשאבה בנפרד (ולסגור את המכל בפקק שלו) או שאפשר להשאיר את המשאבה במכל עד לפעם הבאה? לשחרר/ להשאיר את הלחץ שבמכל?

פורסם
"זין כימיקלים " בחולון

:bugeyed: :bugeyed: :bugeyed: :bugeyed: :bugeyed: :bugeyed:

נראה לי שהייתה לך תקלדה קטנה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

סליחה על ההקפצה, אבל, מישהו?

רק כמה שאלות ברשותכם, ותיקי ובעלי נסיון בבנזיניה:

כשבונים לחץ במיכל- מפמפמים עד שהידית מתנגדת (קופצת קצת)? כך הבנתי מההוראות ברשת, רק רציתי לוודא.

ואחרי השימוש- איך בדיוק לאחסן את כל העסק? לנתק את הבנזיניה מהמשאבה והמכל, אני מנתק. אבל מה לגבי המשאבה עצמה והמכל? לפתוח ולאחסן את המשאבה בנפרד (ולסגור את המכל בפקק שלו) או שאפשר להשאיר את המשאבה במכל עד לפעם הבאה? לשחרר/ להשאיר את הלחץ שבמכל?

• תוכן חדש...