Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני רוכש מכשיר בארה"ב (בארץ עולה 3 ג'ובות ובארה"ב 300 $...) דרך האינטרנט והמכשיר נישלח אליי: האם עליי להמציא רשיון ממשרד התקשורת? משהו אחר? או רק לשלם מכס ואוכל לשחררו?

תודה.

פורסם

נקסוס 4?

בערך 500-550 ש"ח מיסים ושער מרעין בישין. לא צריך להמציא להם שום אישורים. מניסיון קרוב, לפני שבוע הגיע הנקסוס 4 של אבא שלי.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
נקסוס 4?

בערך 500-550 ש"ח מיסים ושער מרעין בישין. לא צריך להמציא להם שום אישורים. מניסיון קרוב, לפני שבוע הגיע הנקסוס 4 של אבא שלי.

מתעלק ברשות פותח השרשור..

אפשר קצת יותר פרטים?

הזמנת מאתר גוגל? השתמשת בשירות משלוחים של מסטופ וכדומה? כמה עלה לך בסוף כולל הכל וכמה זמן זה לקח?

אה.. והאם אפשר להזמין עכשיו בכלל או שעדיין אין במלאי?

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

אין לי שום מושג במכשירים הללו.

חבר שאל אותי זאת השבוע; הוא בזמנו השתעשע ברעיון של לייבא אישית עבורו מערכת לניטור לחץ הצמיגים במסחרית שלו, כזו ששולחת באלחוט את המידע אל צג שיותקן בתא הנהג.

לטענתו נאמר לו שכל התעסקות עם מכשיר שמשדר, טעונה אישור ממשרד התקשורת והוא לא מבין כיצד כולם ("כולם...") מייבאים אישית את הטלפונים הללו ללא שום אישור ושום נעליים.

מה דעתכם?

פורסם

צריך לעשות הבדלה בין משהו שכבר מיובא לארץ באופן סדיר לבין משהו נדיר.

יכול להיות שהמכשיר הזה פועל בתדרים שמשרד התקשורת לא מאשר.

כי התדר שהמכשיר עובד שייך לכוחות ההצלה או לצה"ל.

שינסה למצוא מערכת דומה שנמכרת בארץ ויזמין אותה מחו"ל.

אפרופו משדרים כאלה, חבר הצליח לייבא פעם מקלט\משדר עם תדרים של המשטרה.

איך לא תפסו במכס אני לא יודע.

404

פורסם

ב 2011 חתמו על צו יבוא חופשי, המאפשר לכל אדם בישראל לייבא באופן חופשי מכשירים סלולריים/טאבלטים/מחשבים ניידים/ציוד תקשורת אלחוטי IEEE802.11 ללא צורך באישור משרד התקשורת. אז עבור טלפונים סלולריים ודומיהם לא צריך, עבור מקמ"שים מסוגים אחרים- צריך.

פורסם

זה לא יכול להיות מסיבה אחת פשוטה - אם המכשירים הללו עובדים בתדר X שכוחות ההצלה/משטרה או כל מיני כוחות אחרים עובדים איתם, הם יוצרים חסימה בתחום המסויים באיזור המסויים. כלומר - המכשיר החוסם מפריע להתנהלות תקינה של הגלים הרלוונטיים. לכן, משרד התקשורת חייב לאשר מכשירים שהם מוגדרים כמקמ"ש.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
מתעלק ברשות פותח השרשור..

אפשר קצת יותר פרטים?

הזמנת מאתר גוגל? השתמשת בשירות משלוחים של מסטופ וכדומה? כמה עלה לך בסוף כולל הכל וכמה זמן זה לקח?

אה.. והאם אפשר להזמין עכשיו בכלל או שעדיין אין במלאי?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3677377#post3677377

בהצלחה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

כול דבר שאתה מזמין באינטרנט אתה צריך לעשות חישוב של ההוצאות הנוספות

טלפון+ משלוח + מיסים בלי אחריות ובלי תשלומים לא תמיד יהיה שווה להביא.

אייל

• תוכן חדש...