Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לחברי הפורום,

רציתי לשאול האם מותר לנקות את פנים הרכב והחוץ עם מים וסבון נוזלי רגיל לידיים בשביל להוריד אבק ולכלוכים קטנים? האם זה לא יקלקל את החומרים? ואם כן, במה אתם ממליצים להשתמש?

תודה

פורסם

אם מדובר באבק בלבד עדיף להשתמש בג'ילדה/מלית מייקרו לחה בלבד.

ולנגב את האבק שהצטבר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כלל לא מומלץ לנגב אבק. זה בדיוק מסוג הפעולות שגורמות לסווירלס.

אבק מורידים בשטיפה השבועית. חרא ציפורים ולכלוך ארעי, מומלץ לשמור נוזל ניקוי כללי ומטלית מיקרופייבר בבגאז'

פורסם

התשובה היא לא , לא ושוב פעם - לא .

זה בסדר לעתים לחטוא כשמדובר לקראת דיטיילינג גדול , ואז משתמשים בסבון כלים כמסיר ווקס .

בשטיפות התקופתיות אסור לשטוף את הרכב לא עם סבון כלים , לא עם סבון ידיים ולא עם אף סבון שאינו מתאים לרכב (אני מכיר בחור שמבין שממליץ על שמפו , גם פה אני נגד) .

אמנם סבוני ידיים הרבה פחות אגרסיביים מסבוני כלים , אך הם לא מותאמים מבחינת רמת הסיכוך שהם מספקים (אלא אם הם מכילים חומרים מיועדים לכך (שמנים , סיליקונים , גליצרין , פרופיל גליקול להקצפה וכו') והם עלולים להכיל חומרים מינרליים (סולפטים\מלחים ועוד) שאין לנו רצוי שיוותרו על הצבע - הידע שלי לא ממש רחב בקוסמטיקה .

יוסי בהצלחה , לאט לאט כולם פה ירססו את הרכב בקצף לפני השטיפה :lol:

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

תודה רבה לכם על התגובות.

בסופו של דבר שטפתי עם מים בלבד ומטלית מיקרופייבר-אחת לחה ואחת יבשה לניגוב שאחרי מכן. באופן מפתיע גילית 2 נקודות קטנטנות של קילוף צבע על הפגוש שחשף את הצבע השחור של הפלסטיק שמתחת. מה אתם ממליצים לעשות?

מישהו מכיר את המוצר הזה? האם כדאי להשתמש בו במקרה הזה?

http://www.carplan.co.il/sg_product~CMW000~2~0.htm

פורסם
התשובה היא לא , לא ושוב פעם - לא .

זה בסדר לעתים לחטוא כשמדובר לקראת דיטיילינג גדול , ואז משתמשים בסבון כלים כמסיר ווקס .

בשטיפות התקופתיות אסור לשטוף את הרכב לא עם סבון כלים , לא עם סבון ידיים ולא עם אף סבון שאינו מתאים לרכב (אני מכיר בחור שמבין שממליץ על שמפו , גם פה אני נגד) .

אמנם סבוני ידיים הרבה פחות אגרסיביים מסבוני כלים , אך הם לא מותאמים מבחינת רמת הסיכוך שהם מספקים (אלא אם הם מכילים חומרים מיועדים לכך (שמנים , סיליקונים , גליצרין , פרופיל גליקול להקצפה וכו') והם עלולים להכיל חומרים מינרליים (סולפטים\מלחים ועוד) שאין לנו רצוי שיוותרו על הצבע - הידע שלי לא ממש רחב בקוסמטיקה .

יוסי בהצלחה , לאט לאט כולם פה ירססו את הרכב בקצף לפני השטיפה :lol:

סבון כלים כמסיר וקס??

בבקשה תגיד לי שצחקת..

לפחות אתה מקורי!.

פורסם

תתפלא , יש המון שרשורים ברמת הכימיה בדיטיילינג וורלד , אוטופיה וכו' .

לא להסיק מזה שאני ממליץ , רק טוען שנזק לא יעשה בשימוש חריג ולא תדיר .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...