Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברצוני לקנות רכב להורים שלי, המטרה היא רכב מוגבה שקל לאיש עם תנועה מוגבלת להיכנס ולצאת ממנו, הרכב יסיע 2-3 אנשים בד"כ, הדרכים הם עירוניים עם שיפועים גדולים כך שמומנט יתקבל בברכה (הרכב הנוכחי בעל המנוע הצנום עולה אותם אבל עם צריכת דלק גבוהה). הרכב ישמש כרכב משפחתי לכל דבר ייסע כ15 אק"ם בשנה.

אבא התרשם מהמאזדה CXֹ לטובה, ורוצה אותו או משהו דומה אליו.

קבענו נסיעת מבחן ובקרוב גם על האאוטלנדר החדש. ואני גם מנסה לדחוף לכיוון הסניק שקיבלה ביקורות מעולות בYNET (האם היא באמת כזאת טובה?)

כיוון שהתשלום יהיה במזומן פזלתי לעבר יד 2 והתחלתי להתפזר, ראיתי שאינפיניטי EX נכנס לתקציב, רציתי קצת פרטים עליו, מה ההבדל בינו לבין הג"יפונים הסטנדרטיים, האם עלויות האחזקה שונים מהותית, בגלל תנאי הדרך התובעניים לא חושב שההבדל בצריכת הדלק יהיה משמעותי.

גם אאוטבק יד 2 בתקציב, אבל הוא בעדיפות יותר נמוכה.

בנוסף איזה ג"יפונים מומלצים חוץ מהמאזדה והאאוטלנדר, גם יד 2 יתקבל בברכה.

פורסם

ה EX יהיה משמעותית יותר יקר לאחזקה (צריכת דלק, טיפולים, ביטוח, רישוי וכו'). והבעיה העיקרית עם האינפיניטי זה שאין להם פריסה של מוסכים, רק אחד שנמצא בראשון.

אם כבר אתם פוזלים לכיוון של ג'יפוני יוקרה אפשר לשקול גם אודי Q5 משומש.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

המחירים של הQ5 ביד 2 הזויים, מבחינת תמורה למחיר האינפיניטי עסקה יותר כדאית, אתה בטוח לגבי המוסך? מורשה קרסו לא מספיק?

פורסם

אני כן חושב שרנו סניק החדשה תהיה מכונית טובה לדרישות של כניסה ויציאה נוחה.

זה לא ג'יפון, אלא מיניוואן, אבל המושבים בו גבוהים, רכב יחסית גבוה ופתח הכניסה לתוך הרכב רחב למדי.

סניק חולקת מנוע וגיר עם ניסאן קשקאי, וזה כן רכב מוצלח.

גם קשקאי יכול להתאים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

המנוע שנמצא בEX הוא מנוע מדהים, האינפיניטי שלי היא הוכחה חיה לכך, 2006, 300K ק"מ עם הזנחה פושעת.

מבחינת חלקי חילוף, המנוע הזה הוא המנוע הכי נפוץ של ניסאן, אפשר למצוא אותו במקסימה, מורנו, FX,G, M, EX, 350Z ועוד, נכון בארץ זה לא כזה נפוץ אבל יש אינטרנט.

הEX הוא רכב מפואר מאוד, מפנק ומתגמל בנהיגה, צריכת הדלק תנוע בין 7 ל10 ק"מ לליטר.

haters will hate

פורסם
המנוע שנמצא בEX הוא מנוע מדהים, האינפיניטי שלי היא הוכחה חיה לכך, 2006, 300K ק"מ עם הזנחה פושעת.

מבחינת חלקי חילוף, המנוע הזה הוא המנוע הכי נפוץ של ניסאן, אפשר למצוא אותו במקסימה, מורנו, FX,G, M, EX, 350Z ועוד, נכון בארץ זה לא כזה נפוץ אבל יש אינטרנט.

הEX הוא רכב מפואר מאוד, מפנק ומתגמל בנהיגה, צריכת הדלק תנוע בין 7 ל10 ק"מ לליטר.

המנוע הזה 3.7ל חיה רעה,320 סוסים עצבניים,והר קטן של מומנט.

פורסם

תודה על התגובות, אני אהיה באינפיניטי טרייד אין מתישהו לבחון את הרכב הEX מקרוב, ממכרים שהיה להם רכבים דומים (FX ו G קופה) הם טוענים לצריכת דלק גבוהה (לא משמעותי מבחינתי) ושוק מת (מדאיג) אבל משאר הבחינות הם ממליצים, אחרי נסיעות מבחן על המועמדות נהיה חכמים יותר.

פורסם

ממליץ לבדוק גם את המאזדה CX-5 שלאחרונה מוצעת ע"י ביטוח לאומי למי שמתקשים בכניסה ויציאה מהרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה בנוגע לסקודה יטי? בעלות של כ150K ואף פחות בימי מכירות תקבל רכב חדש, איכותי, זריז, גבוה(לנו אישית ממש נוח להכנס ולצאת ממנו), עם לא מעט אבזור.

פורסם

צריכת הדלק באינפיניטי היא על גבול השערורייה, תעיף מבט בנתוני צריכת הדלק התיאורטים המפורסמים וזה כבר יגרום לך להתקף לב, צריכת הדלק בפועל כבר תגרום לקרוביך להזמין את חברה קדישא.

אני מתכון לנתון תיאורטי של בערך 1 ל 5 ק״מ בערך, לצריכה עירונית, למיטב זכרוני ובפועל תתכונן אפילו ל 1 ליטר ל 3 ק״מ!!

צריכת הדלק (אולי צריחת הדלק יותר נכון) היא הרבה יותר גבוהה דרך אגב מהמתחרות הגרמניות שמציעות ביצועים דומים. 

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
צריכת הדלק באינפיניטי היא על גבול השערורייה, תעיף מבט בנתוני צריכת הדלק התיאורטים המפורסמים וזה כבר יגרום לך להתקף לב, צריכת הדלק בפועל כבר תגרום לקרוביך להזמין את חברה קדישא.

אני מתכון לנתון תיאורטי של בערך 1 ל 5 ק״מ בערך, לצריכה עירונית, למיטב זכרוני ובפועל תתכונן אפילו ל 1 ליטר ל 3 ק״מ!!

צריכת הדלק (אולי צריחת הדלק יותר נכון) היא הרבה יותר גבוהה דרך אגב מהמתחרות הגרמניות שמציעות ביצועים דומים.

אני מעריך שאתה אומר את זה מהניסיון שלך עם הרכב...

אז לי לעומתך יש את הEX צריכת הדלק: 1/7 עירוני 1/12 בינערוני 1/10.6 בינערוני עם קצת עירוני.

לגבי שוק: פירסמתי עד לפני שבוע את הרכב שלי למכירה למשך חודש, פירסמתי את הרכב ב20K מעל מחירון והיה קצב של פעמיים בשבוע טלפונים לומרות שמיקום הרכב צויין באילת. את הרכב אני בסוף לא מוכר לאחר שלא מצאתי רכב אחר שיותר מוצא חן בעיני (הזמנתי יגואר XF וביטלתי לאחר שלושה ימים).

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

באמת שאני לא מבין איך הבחור הגיע ל3 ק"מ לליטר,אני עם מנוע משופר קלות עומד על ממוצע של 17 מייל לגלון וזה כולל פקקים נוראיים והמון קו אדום 7 ק"מ לליטר בתרגום לעברית, בבין עירוני עשיתי 13 ק"מ לליטר בממוצע, נסיעה של 5000 ק"מ עם קצת תנועה.

haters will hate

• תוכן חדש...