Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברמת גן ההפרש יכול להיות גם 300-400 על דירת 5 חדרים או 200-30 על דירת 4 חדרים.

איפה בר"ג אתה מחפש? מה סוג הנכס שאתה מעוניין בו?

לדעתי, לא חייבים גם חדש, אפשר למצוא דירות שוות בבניינים בני 6-10 שנים.

4 חדרים מעלית חניה וממד...

לשאלה איפה ברמת גן התמא שאני מדבר עליה היא במרום נווה והמחיר הוא 1.7 עד עכשיו ראיתי דירות באזור גני ערמונים

ששם במחיר הזה אני מקבל בניין בן 5-15 או נווה יהושעה ששם אפשר לקנות גם בניין חדש אבל זאת שכונה מתחדשת ושם אפשר לקנות אפילו יותר זול

אז המיקום יבחר לפי השכונה הכי טובה שאפשר לקבל בתקציב.

פורסם

גני ערמונים ונווה יהושע איזורים פחות טובים בחלק זה של רמת גן.

מתחם מרום נווה זה סתם יקר - דופקים מחירים בלי הכרה.

תבדוק באיזור שכון המזרחי, תל חי או ליתר דיוק ברחוב אפריים .

בשכון המזרחי יש כמה פרוייקטים של תמ"א 38 (דירות חדשות) ובקרוב גם תמ"א 38\2 (סוג של פינוי-בינוי).

ברחוב גרשום , ממה שידוע לי ולפי הפרסום במקומון, התחילה מכירה מוקדמת\ הרשמה לבניין 9 המיועד להריסה.

אם אתה מוכן להתפשר על ממ"ד, יש כמה דירות נחמדות ברחוב פרופס בבניינים יותר ישנים, אבל איכות הבנייה טובה.

בעיקרון, החסרון בדירות יותר חדשות עם ממ"ד הוא גודל החדרים - 8-9 מטרים לכל היתר וגודל כללי של הדירות 4 חדרים (בהרבה מקרים כמו 3 חדרים של פעם).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני יבדוק את האזור נראה מה יש שם להציע בכללי אנחנו מחפשים בכל רמת גן בודקים מה הכי טוב שאנחנו יכולים לקבל בתקציב

וראינו כבר דירות יותר ישנות ללא ממ"ד והן באמת יותר גדולות אבל החלטנו שאם בכזה תקציב אפשר לקנות דירה עם ממ"ד נוותר על המטרים שמקבלים בדירות הישנות ונקנה דירה חדשה או יחסית חדשה

במצב של המדינה שלנו שכל שניה יכולה לפרוץ מלחמה אתה רוצה להרגיש יחסית בטוח לפחות בבית שלך

פורסם

המשפט האחרון לא מסתדר לי עם שם המשתמש שלך.

אני אישית הייתי יותר סומך על מקלט בבניין ישן מאשר על ממ"ד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
המשפט האחרון לא מסתדר לי עם שם המשתמש שלך.

אני אישית הייתי יותר סומך על מקלט בבניין ישן מאשר על ממ"ד.

שם המשתמש שלי היה יותר מתאים כשהייתי רווק שהדאגות שלי היו רק לגבי עצמי עכשיו כבר יש אישה וכלב ומתחילים לחשוב על להרחיב יותר את המשפחה

מסכים שמקלט בבמינוס אחד יהיה יותר חזק ממ"ד אבל אני במקור מאשקלון ואני יודע שאף אחד לא יורד 2-6 קומות כל פעם שיש עזקה וממ"ד בבית גורם לתחושת בטחון במיוחד עם ילדים קטנים

מה שכן לכנס לבניין חדש (עד15 שנה) התחושה הרבה יותר טובה מאשר לכנס לבניית בן 30+

נראה לי צריך להחליף את שם המשתמש :) אחרי התגובה שכתבתי הבנתי שאני ההפך הגמור

פורסם

אני גם חושב שהעימות האחרון הוכיח לאנשים כמה חשוב שיהיה ממ"ד בבית.

אני לא רואה אנשים מתחילים לרוץ שלוש ארבע או מחש קומות למטה, בטח לא בלילה,

ולא כשיש ילדים.

היום הממ"דים בנויים כחדר לכל דבר, ואני לא מבין למה אנשים עושים מזה עניין,

בעוד שלראייתי זה יתרון גדול.

בבית הנוכחי שלנו יש ממ"ד, והוא מתפקד כחדר רגיל, והוא אפילו גדול ומרווח.

• תוכן חדש...