Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל לאופנוע

קיט שיפוץ משאבת בלם

קיט שיפוץ קליפר

רפידות קדמיות, סנדלי בילום

צינורות בלמים (גומי או SS)

רפידות וקפיצים למצמד

קיט שיפוץ קרבורטור

בולמי זעזועים אחוריים

כבל גז,כבל מצמד

מיסבי היגוי

קיט שיפוץ ברז דלק

תודה מראש

ערן

פורסם

כן

לרוב פריטים קטנים כאלו לא נעצרים לבדיקה כלל, אבל זה סיכון

תגיש בקשה, עם אישור מוסך מורשה שהחלקים הקשורים לבלמים ולבולמים ולניהוג, מתאימים לרכב.

פורסם

קיט שיפוץ הינו שקית קטנה עם גומיות ואולי קפיץ או שניים .

ברמת העקרון יש צורך באישור מאחר מדובר בפריט בטיחותי .

לדעתי אם תזמין רק אותו , סביר שיגיע אליך לתיבת הדואר במעטפה ללא כל בעיה.

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם

א'.אני לא חושב שמישהו יפתח בכלל חבילה קטנה עם גומיות שהמחיר שלה כמה דולרים בודדים.

ב'.בקשר לצינורות. תבקש שירשמו על זה water pipes או סתם PIPES. מה שמזכיר לי שחבר הזמין ל ZX12 שלו זוג צינורות שזורים לבלמים הקדמיים, הגיע בלי בעיה. בלי בקשות מיוחדות.

ג'. מה שאני הייתי עושה... שולח את הבולמים בנפרד. בולמים של אופניים עוברים ללא שום בעיה. והזמנתי מחו''ל בולם בגודל של בולם לאופנוע.

ד' כבלים אני לא חושב שמישהו יפתח גם. זה כבל.

לדעתי הכי בעייתי זה הרפידות.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

בימי מלחמת העולם השניה בעת מלחמת הצוללות באוקינוס האטלנטי בין גרמניה לבעלות הברית,

הייתה לבעלות הברית בעיה , צי הצוללות של הגרמנים היה גדול ומתקדם,

ולאוניות שחצו את האטלנטי הייתה בעיה

אם שטים לבד או בקבוצה קטנה או באוניה קטנה הסיכוי להתגלות הוא קטן יותר, אולם אם צוללת גרמנית גילתה אותך, רוב הסיכויים שאתה מסיים בתחתית האוקינוס.

לעומת זאת יציאה של שיירה גדולה עם אוניות סוחר גדולות מלווה במשחתות ובאוניות מלחמה, בטוח מתגלה אבל הסיכוי שחלק מהאוניות ישרדו את המסע גבוה יותר.

ובלי שום קשר לימנו אנו

ונשאלת השאלה , האם לשלוח בחבילה גדולה ואז בטוח אתה עובר ביקורת של משרד התחבורה ולא יודע מה עובר ומה לא

או לשלוח בחבילות קטנות "מתחת לרדאר" בתקווה שיגיע עד לבית. וכמובן שעלויות המשלוח עולות...

*** כל קשר בין שני הסיפורים הוא מקרי ופרי דמיונו של הקורא בלבד ***

:roll::roll:

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הזמנתי פילטר ב70$ והגיע לדואר בלי בעיות, וזאת חבילה יחסית גדולה 30*30 ס"מ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...