Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 104
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עריכה:

עידן, הפלת אותי.

אם לא הייתי מחובר מהנייד כבר הייתה לי חתימה חדשה. אז לכל מי שמתכנן, שאטגן. רק שיהיה ברור.

איך שראיתי את התגובה שלו הייתה לי התלבטות קשה, אבל פתרת לי אותה עם השאטגן. אני נשאר עם נימנים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא תודה, לא בא לי מישהי שצריך לשים לה ״ל״ על הגב ולהתחיל ללמד אותה ולהתמודד עם חסמים שיש לה (״זה נראה לי מגעיל...אל תפגע לי בפנים!!!....״ :lol: ).

:roflmao::roflmao::roflmao: חחחחחחח יואוווו גדול!

שמים משקפי שחיה ויאללה להשפריץ חופשי!

שרשור גדול, אין ספק.

שאלה חשובה,

היא הייתה יזיזה רק של מישהו אחד? אם כן לא נורא.

נו הרבצת כבר עבודה? תעדכן את החבר'ה...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לא יודע.

חכה, אני פועל לפי השיטה לכיבוש מהיר של קונסטנצה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הדרישה הבאה פונה לעידן כמו גם לפותח השרשור -

אחרי כאלו תיאורים, סופרלטיבים ובניית ציפיות, איפה התמונה עם האבטיחים?!

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

רק קח בחשבון שיכול להיות מצב שבו היא חגגה עם היזיז ותחזור לשגרה משעממת אתך כי עכשיו היא רוצה להיות קדושה.

מנסיון שלי,רק אם אתה מסוגל לנתק את המחשבות שלך על העבר שלה - לפעמים בראש זה קל ובמציאות קצת יותר קשה.

פורסם
...כי עכשיו היא רוצה להיות קדושה.

כל כך נכון, היא בטח הגיעה לשלב הזה שבו היא כבר מרגישה רע עם עצמה (לא שיש סיבה, אבל זה קורה להרבה), ומחפשת מישהו ש"יתקן" אותה, וש-"יעזור לה לחזור למוטב". זה יכול להיות להיות בשבילך, וזה יכול לא, בכל אופן, תן לה צ'אנס אלא אם כן יש לך מישהי נוספת על הכוונת תוך כדי.

פורסם

מזל שאני אחלה handy man:twisted:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מזכיר לי את חוק הכפל/חילוק מהסרט "אמריקן פאי 2":

גבר אומר שהיה עם X בחורות = היה בתכלס עם 0.5X.

אישה אומרת שהיתה עם X גברים = היתה בתכלס עם 2X.

וברצינות,

אני מאוד פרמיטיבי בדעותיי ולכן לא אכנס לקשר רציני עם בחורה כזו.

אוהבת סקס? תחפשי חבר ותטחנו אחד את השני.

ולא, להחליף כל חודשיים חבר לא נחשב.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
מכל הסיפור הזה לא הבנתי למה רק הייתה? :-)

כי זה לא מתיישב טוב עם הקונספט הנוכחי של להיות נשוי ואב ל-2.

לכל דבר בחיים יש טיימינג מסויים, אני את ה״חגיגות״ שלי סיימתי קצת אחרי שהגעתי לפה והכרתי את אישתי הנוכחית.

שנתיים לפני כן נפרדתי מחברה לאחר קשר ארוך של 4.5 שנים ואז היה חלון של איזה שנתיים שהיה שילוב של עבודה במשרה מלאה, לימודי ערב פעמיים בשבוע, המון אלכוהול, המון מסיבות, המון זיונים (כולל חלק מסגל המכללה :lol: ).

אז גם היו יזיזות ושאר כינויים אחרים.

כשאני חושב על זה, קייסר תן את שם הבחורה, אולי תקבל רשמים..... ;)

עכשיו אני נהנה לקחת את הבן הגדול לסוכנות של פרארי ולראות אותו מבקש מהסוכן שיפתח לו את המכונית כי הוא רוצה לשבת בה (ילד בן שנתיים, כן?...) ומאח שלו הקטנטן שמעיר אותי כל 3 שעות באמצע הלילה כדי להחליף חיתול, לקבל מזרקה של פיפי, לתת בקבוק ולחזור לישון.

ואני נהנה מכל רגע.

טיימינג חבר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

זו אחת הבחורות הכי מדהימות, חכמה, אינטיליגנטית ברמות, בייתית, משכילה ובערך כל סופרלטיב שאני מכיר.

שמעתי טענה שלא מצאתי לה הוכחה (כי לא חיפשתי) שבחורות אינטילגנטיות לרוב פעילות מינית בצורה די גבוהה, הטענה הזו בנוסף להיותה ליברלית, מסביר את הרפטואר שלה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

במידה והיא לא אחת שזורמת עם כל אחד אלא סתם נהנתה מסקס ובחרה את הפרטנרים שלה בקפידה לא רואה שום דבר פסול בכך.

להיות עם מישהי שבערך כל אחד יכול להרים(והרים) בשירותים של המועדון זה מגעיל, אבל להיות עם מישהי שיש לה נסיון מיני אך גם כבוד עצמי זו חוויה.

כן, יש בחורות שהן שילוב של איכות ומיניות. הן נדירות ומציאה, אבל קיימות. תבדוק את העניין, שלא תתחרט על זה אח"כ.

אני אומר לך על זה בכל מקרה אולי תהיו ביחד זמן קצר ולא יילך? אין צורך לחשוב הרבה קדימה ולכן מה היה בעברה(במידה וזה לא האופציה שציינתי ראשונה) לא חשוב.

אה וכן, אם היא לא נראית טוב רד מזה :-D

פורסם

טוב לך? תשאר.

מפסיק להיות טוב? תחתוך.

בסופו של דבר אם אתה לא מחפש חתונה, אני לא חושב שאתה צריך להתחבט יותר מידיי.

קח אותה לחודש נסיון חינם (כמו בחוג ג'ודו) ותפיק רשמים.

"מה כולם יחשבו" לא אמור לעניין אותך.

מצד שני, אם אתה מחפש עיצות על עניין כזה בפורום, אני חושש שאתה לא שלם ב100% עם ההחלטה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...