Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתרגם חומר טכני של רכב, ובקשו ממנו "בכל זאת" לעשות את פרק הדיאגנוסטיקה, למרות שאני יודע... שאני לא יודע.

עם הרוב אני מסתדר, אבל המשפט המסומן בקו תחתון בתיאור התקלה סתום לי לגמרי:

Inlet valve right hand front - power amp with electrical connection interrupted

אחרי באות האפשרויות לגורם לתקלה:

Right hand front inlet valve circuit, open circuit

וזה ההמלצה לביצוע:

• Refer to the electrical guides and check C0506-5 front right inlet modulator valve circuit for open circuit.

אודה על כל עזרה, אני מניח שיהיו לי עוד שתיים שלוש שאלות מאותה משפחה...

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

קודם כל תודה...

אני מנסה להבין קצת יותר לעומק - למה הכוונה בדיוק ב - power amplifier? זה מגבר מתח? יש כזה דבר במערכת ABS?

ולגבי הנתק - עד כמה שאני מבין, נתק זה "open circuit"...? אחרת אני בכלל לא בכיוון?

ואם כן, אז ה - intrrupted זה משהו אחר... ?

מאוד מסתכל...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

רכיב הספק (חשמלי) המופעל ע"י אות פיקוד.

בד"כ הרכיב משמש כמתג . כלומר, המעגל פתוח עד לקבלת אות הפיקוד,

אות הפיקוד גורם לסגירת המעגל.

בקיצור, הרכיב ממסר אלקטרוני.

רענן

פורסם

תודה לכם.

אני מבין שאני לא סתום לא מבין:

חגי - החומר בקישור אכן מעניין, אבל לא קשור, כי אני מתרגם חומר של רכב פרטי ושם מדובר על גרור של רכב כבד ומורכב (סמי או פול טריילר) ושם יש בעיות אחרות.

אני שואל שוב:

1. במערכת ABS רגילה - יש מגבר מתח?

2. למה הכוונה במילה interrupted בהקשר הזה?

תודה,

דב

פורסם
אני שואל שוב:

1. במערכת ABS רגילה - יש מגבר מתח?

2. למה הכוונה במילה interrupted בהקשר הזה?

תודה,

דב

1. יש הגבר זרם לצורך דריכת סלונואידים (אלה השסתומים שמעבירים את נוזל הבלמים).

2. אות הפיקוד שהגיע לסולנאיד.

הערה- בד"כ כשמשתמשים במילה זו, זה אומר שזה פיקוד בעדיפות עליונה.

כלומר המחשב מבצע את עבודתו השגרתית (מקבל מידע, מעבד אותו, שולח חיווי וכו ) אך מוצא זה הוא "בזמן אמת" ובעדיפות על פעולות אחרות .

רענן

נ.ב - אני מנסה להעלות קובץ PDF הסבר למערכת בוש 5.3 אך בגלל שהוא 1 מגה המערכת לא מאפשרת זאת.

אם אתה מעוניין בו, שלח לי את האימייל שלך בה"פ ואעביר לך את הקובץ.

פורסם

תודה רענן!

תוכל לעזור לי גם בתרגום המונחים ו - ?

הכל מאותה משפחה - יש קצר ל- (מונחים האלה).

אני מניח שמדובר בנקודות מסויימות במעגלים, ייצוג של המצבר, או מתח, נגיד ל- Ubatt...

וה- Uvent אולי קשור לשחרור הלחצים? אבל איך להגיד אותם נכון?

פורסם
תודה רענן!

תוכל לעזור לי גם בתרגום המונחים ו - ?

הכל מאותה משפחה - יש קצר ל- (מונחים האלה).

אני מניח שמדובר בנקודות מסויימות במעגלים, ייצוג של המצבר, או מתח, נגיד ל- Ubatt...

וה- Uvent אולי קשור לשחרור הלחצים? אבל איך להגיד אותם נכון?

שלח לי את המאמר .

לפעמים המינוח BATT לא מתייחס לסוללה חשמלית כמו שאנו רגילים, אלא למקור אנרגיה. אולי אפילו לצובר הנוזל ההידראולי (בלמים).

להבנה מלאה רצוי סכמת מלבנים (כמו ששלחתי לך בקובץ).

רענן

• תוכן חדש...