Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על טנדר מאזדה bt50

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לדעת מה דעתכם על הטנדר מאזדה bt50 שנת 2008 אוטומט.

אני לא הולך לנסוע איתו בשטח אלא לנצל אותו לעבודה.

פורסם

נהגתי על אחד כזה ידני במשך שבוע.

סיוט של טנדר. הכי לא נוח שבעולם.

אני נהגתי על הידני.

DMAX מאותו שנתון עדיף בנוחות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אצל בן אדם שאני מכיר אותו עסק גדול ויש לו הרבה טנדרים:

היילקס ויגו 2008,ניסאן נבארה,איסוזו איפון ומאזדה BT50 גם 2008(אבל גיר ידני)

חלק לא רע מהעבודות הוא עושה במאזדה וגם טויוטה הוא משמש לאתן עבודת וגם מסיע אנשים שעןבדים אצלו וגורר דברים שגורר אותם גם בטויוטה.

הוא מרוצה ממנו ואומר שהוא חסכוני וזול.

פורסם

קיבלתי כזה במתנה שבוע שעבר מקרוב משפחה שהחליף אותו בטנדר אחר.

יד ראשונה, שנת 2003 עם 590,000 ק"מ. רובם בשטחי מרעה של פרות בגולן.

בשביל החיים הקשים שהרכב עבר, הוא מרגיש מצויין. ספרטני, לא נוח אבל עמיד מאוד. כמו שטנדר עבודה צריך להיות.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

לא נוח במובן שהרכב קופצני וקשה.

הגיר הידני לא נעים לשימוש.

הכיסאות לא נוחים ותנוחת הנהיגה זוועתית.

אם אני זוכר נכון הרכב גם מאוד חלש בביצועים.

בשבועות שלאחריו הוא הוחלף ל DMAX ומגנום ששניהם היו שיפור משמעותי.

אני לא מתייחס לעניין האמינות שאין לי מושג לגביו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...