Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברות הביטוח תמיד ימצאו את הסיבה שבגינה הם יתנערו מהפוליסה, וידועים בנטייה שלהם להיתלות על ענפים גבוהים, ולעיתים מפוקפקים, בשביל לא לשלם.

אז בין אם הביטוח אכן תקף אוביקטיבית (ספציפית לפי הפוליסה) ובין אם לא, העובדה שנהג אחר נהג ברכב כבר יצריכו אותך כנראה להגיע לבית המשפט.

פורסם

אחותי נוהגת קבוע במאליבו שעדיין רשומה על שמי וכמו כן גם הביטוחים שלה. לפני כמה חודשים גרמה לתאונת פגוש-פגוש והביטוח שילם את מלוא הנזק (כמה אלפי שקלים) לנפגע מבלי בעיות מיוחדות. אז תלוי איפה אתה מבוטח ומי הוא הסוכן שלך..

דבר אחד שלא הכי הבנתי זה למה מחיר הפוליסה שלי לא עלה בעקבות כך בחידוש שעשיתי לא מזמן, אבל זה לא באמת מפריע לי :-)

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם
אחותי נוהגת קבוע במאליבו שעדיין רשומה על שמי וכמו כן גם הביטוחים שלה. לפני כמה חודשים גרמה לתאונת פגוש-פגוש והביטוח שילם את מלוא הנזק (כמה אלפי שקלים) לנפגע מבלי בעיות מיוחדות. אז תלוי איפה אתה מבוטח ומי הוא הסוכן שלך..

דבר אחד שלא הכי הבנתי זה למה מחיר הפוליסה שלי לא עלה בעקבות כך בחידוש שעשיתי לא מזמן, אבל זה לא באמת מפריע לי :-)

כנ"ל אצלי בשנה שעברה. סוכן טוב מאוד ידאג שהעלייה תהיה מינורית. מצד שני כדאי לוודא שלא דחפו לך איזו השתתפות עצמית לטובת הוזלה (או הגדלה שלה אם כבר הייתה.

אוהב את המיקרה, אבל רוצה ראב 4

פורסם

במקרה שלי עשיתי את הביטוח ספציפית על שמי ועל שם זוגתי ,

במפורש רשום בחוזה הביטוח שבמידה של תאונה חלילה שתיגרם במעורבות שלי או שלה, הביטוח מכסה במידת האשמה.

אך במידה ונהג ברכב אדם אחר אשר לא רשום בביטוח , היא לא תיקח אחריות וכמובן לא תשלם את הנזקים.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

מר אבסלוט, אני לא מבין מדוע אתה שואל את השאלה? רשום לך בפירוש מאחורי פוליסת הביטוח. יש נהגים שרשאים לנהוג ברכב. אם עשית פוליסת ביטוח שהיא על שמך אבל כל נהג רשאי לנהוג ברכב אז לא צריכה להיות לך בעיה. אם עשית ביטוח נהג יחיד אז אתה בבעיה כי הביטוח לא יתפוס. יש שורה שכתוב בפירוש "אנשים שרשאים לנהוג ברכב" ואז יש מספרים. מצידה האחורי של הפוליסה רשומים המספרים וליידם רשומים סוגי האנשים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

ביטוח חובה למכונית (בניגוד לאופנוע) - מכסה תמיד כל נהג בעל רשיון נהיגה בתוקף שנוהג באופן מזדמן.

ביטוח צד ג' - לפי התנאים בפוליסת הביטוח, כתוב לך שחור על גבי לבן מי מורשה לנהוג. זה יכול להיות "כל נהג מגיל X + וותק Y" או "רק הנהגים הבאים נקובים בשם:..."

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
ביטוח חובה למכונית (בניגוד לאופנוע) - מכסה תמיד כל נהג בעל רשיון נהיגה בתוקף שנוהג באופן מזדמן.

לךך תוכיח שהנהג היה "מזדמן". יותר קל להוכיח שאין לך אחות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1. אני חושב שחובת ההוכחה על הצד השני.

2. בתביעת חובה אתה תמיד נעזר בעו"ד כך שיחסי הכוחות מול חברת הביטוח כבר פחות אי-שוויוניים.

3. אני לא עו"ד.

פורסם

ביטוח צד ג' - לפי התנאים בפוליסת הביטוח, כתוב לך שחור על גבי לבן מי מורשה לנהוג. זה יכול להיות "כל נהג מגיל X + וותק Y" או "רק הנהגים הבאים נקובים בשם:..."

שטויות, אולי אתה תמיד עשית ביטוח לכל נהג, הביטוחים הולכים בצורה של נהג חדש או נהג צעיר, אתה יכול לנקוב בשם הנהג ואז רק הנהג חדש וצעיר הזה יוכל לנהוג ברכב, אתה יכול להגיע כל נהג מעל גיל 40 ואז כל נהג מעל גיל 40 בעל רשיון נהיגה בתוקף, ואתה יכול להגיד שרק X וY נוהגים ואז אף אחד אחר לא מבוטח.

ההבדל הוא במחירים וגם בצרכים.

באוטו של ההורים אמא שלי ואבא שלי היחידים שהיו מבוטחים, לעומת זאת באוטו של אבא שלי (עצמאי) הוא עשה ביטוח לכל נהג, לא כולל צעיר וחדש מה שאומר שכל נהג שהוא לא צעיר ולא חדש יכול לנהוג והוא מבוטח. לעומת זאת כשאני הגעתי אבא שלי היה צריך להוסיף רק סעיפים של נהג חדש וצעיר, וכל בן אדם עם רשיון יכול לנהוג, מכיוון שיש לו כבר ביטוח לכל נהג, אמא שלי לעומת זאת עשתה צעיר וחדש אבל הוסיפה את השם שלי, רק אני היא ואבא שלי יכולים לנהוג.

מקווה שהבנת את הדוגמא כי זה מאוד תלוי בסעיפי הביטוח, אולי אתה תמיד עושה ביטוח לכל נהג בלי להשים לב אפילו אבל במקרה של תאונה חס וחלילה או משהו ממש רציני החברת ביטוח מתנערת תוך שתי שניות, תקרא את האותיות הקטנות של החוזה כמה פעמים ותבין...

פורסם

Reka אם לא יודעים לא כותבים.

כל מה שכתבת (למעט השימוש במונח "נהג צעיר". המונח הזה לא קיים בשום מקום, בכל הפוליסות תמיד נקוב גיל בשנים) נכון לגבי ביטוח מקיף או צד ג'.

לגבי חובה החוקים שונים.

אתה מוזמן להתבונן בתעודת החובה של הרכב שלך ולראות בעצמך.

המורשים לנהוג (במכונית פרטית) הם תמיד "כל נהג בעל רשיון נהיגה מתאים הנוהג בהוראת בעל הרכב או ברשותו".

פורסם

כל שנה שאני מחדש את הביטוח יש לי 3 אופציות. נהג יחיד בלבד כלומר אני או שני נהגים נקובים או כל נהג. אלה הן 3 האופציות שסוכנת הביטוח מציעה מבחינת ביטוח החובה. מיכוון שלפעמים אני מוסר את הרכב לאחד מבני משפחתי אני עשיתי לכל נהג וגם מעל גיל 30. ככה אנחנו מקבלים עוד הנחה מסויימת. החיסכון בין לקחת פוליסה של נהג יחיד לבין כל נהג הוא 200 שקלים. לפיכך אני עושה לכל נהג וכאמור לקבל עוד הנחה זה תקף רק מעל גיל 30.

בפוליסת הביטוח רשום למעלה "אנשים שרשאים לנהוג ברכב". ואז רשום שם מספרים כגוון 1,3 (סתם דוגמה).

מצידה האחורי של הפוליסה רשום. מס 1- בעל הפוליסה. מס 3 כל אדם הנוהג ברשות בעל הפוליסה. זהו זה. אדם שלא רשום בפוליסה או שלא מתאים להגדרות של הביטוח נוסע בעצם בלי ביטוח. אם כזה אדם שנוסע בלי ביטוח פוגע במישהו אחר אז מיכוון שאין לו ביטוח אז הנפגע מקבל פיצוי מקרנית וזה מנקנקת את האשם בכדי שישלם לא את הפיצויים שהיא נאלצה לשלם לנפגע.

ככה אני יודע, אם מישהו חושב שאני טועה הוא מוזמן לתקן אותי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
Reka אם לא יודעים לא כותבים.

כל מה שכתבת (למעט השימוש במונח "נהג צעיר". המונח הזה לא קיים בשום מקום, בכל הפוליסות תמיד נקוב גיל בשנים) נכון לגבי ביטוח מקיף או צד ג'.

לגבי חובה החוקים שונים.

אתה מוזמן להתבונן בתעודת החובה של הרכב שלך ולראות בעצמך.

המורשים לנהוג (במכונית פרטית) הם תמיד "כל נהג בעל רשיון נהיגה מתאים הנוהג בהוראת בעל הרכב או ברשותו".

חבר, אם אתה לא יודע אל תשלול אחרים ותגיד שהם לא יודעים, נהג צעיר זה נהג עד גיל 24, נהג חדש זה נהג שאין לו שנתיים וותק על רכב.

יש הבדלים בין נהג צעיר ולנהג חדש בסעיפי הביטוח, ובתעודת חובה שלי נקובים שמות ולא כל נהג יכול לנהוג ברכב.

זה מה שאני יודע עד שיוכח לי אחרת, ואין לי בעיה להגיד "טעיתי, אתה צודק" אבל אתה כנראה מתבלבל או שזה סוג הביטוח שלך ואותך אפילו לא שואלים וסוגרים לך על הביטוח הזה, ואני בדיוק בקטע של הביטוחים האלה עם נהג צעיר וכל החארטות שהם ממציאים...

• תוכן חדש...