Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

תוך כדי נסיעה נדלקה מנורת השמן ונשמעו דפיקות מכיוון המנוע. לאחר עצירה בשוליים הרכב נכבה , ובניסיון להניע אותו הוא אכן הניע אבל נכבה אם לא לחצתי על דוושת הגז , וגם כשלחצתי עד הסוף זה כאילו אני עם רבע גז. הרכב נלקח למוסך ומחר ייבדק. המכונאי אומר שכנראה הלך מנוע ויהיה צורך להחליף. לגבי השמן, היה מספיק שמן במנוע.

אשמח לשמוע חוו״ד. הרכב שנת 96 עם 234 אלף ק״מ

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

ניראה שנסעת ללא שמן. להבא, כאשר נדלקת נורת לחץ זמן לא נוסעים ככה ולא מנסים להניע, אלא גוררים למוסך.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
ניראה שנסעת ללא שמן. להבא, כאשר נדלקת נורת לחץ זמן לא נוסעים ככה ולא מנסים להניע, אלא גוררים למוסך.

ציינתי למעלה שאיך שנדלקה המנורה והתחילו הרעשים עצרתי בצד. ויש שמן במנוע

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

לחץ שמן נמוך יכול להצביע על כשל במשאבת שמן, מייסבים של קרנק, סתימה של רשת משאבה ועוד. עצרת בצד, אבל ניסית להניע ולתת גז למרות התקלה - לא בריא בשביל מנוע לעבוד ללא שמן, ככה אפשר לגמור מנוע בכמה דקות. כדי לדעת מה בדיוק הלך צריך לפתוח ולבדוק.

ללא לחץ שמן זה כמו ללא שמן.

במקרה כזה כניראה מנוע מפירוק עדיף בהנחה שהוא תקין ולא עבר טראומות כאלה. אבל אולי עוד אפשר להציל את המנוע על ידי פיתרון התקלה (תלוי מה הלך).

המנוע התחמם?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

במקרה כזה כניראה מנוע מפירוק עדיף בהנחה שהוא תקין ולא עבר טראומות כאלה. אבל אולי עוד אפשר להציל את המנוע על ידי פיתרון התקלה (תלוי מה הלך).

המנוע התחמם?

המנוע לא התחמם. והיום המכונאי בישר שהלך המנוע. כמה לדעתכם יעלה מנוע כזה? ואם בכלל שווה להשקיע ( למרות שהבודי והפנים במצב חדש)

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

איזה מנוע זה?

לקוואליר שלי, מנוע מייבוא כולל עבודה עלה בערך 4.5-5K, לפני שנתיים או יותר.

אני מאמין שאצלך זה מנוע V6 או משהו בסגנון, זה יעלה יותר, כמה יותר אני לא יודע.

תעשה מנוע במקום טוב, במוסך שיש לך הרבה ניסיון איתו.

• תוכן חדש...