Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני מס' חודשים נסעתי באיזור עזריאלי עם רכבי.

נהגת צעירה שהיתה במסלול שמשמאלי לא שמה לב לתנועה, התעסקה במשהו (לא ראיתי בדיוק במה, אני חושד שטלפון סלולרי),

נוצר רווח גדול בינה לבין הרכב שמולה כשהיא לא שמה לב.

נסעתי במהירות נמוכה וניסיתי להשתלב מאחורי הרכב שלפנייה תוך כדי איתות ותשומת לב לחוקי התנועה.

השתלבתי חלקית כאשר הרכב לפני בלם בפתאומיות. כמובן שבלמתי מייד ולא פגעתי בו.

הנהגת שמאחורינו כמובן לא שמה לב לדרך ולבלימה שלנו ונכנסה בי ובו.

הנזק לרכב שלי הסתכם בפנצ'ר לגלגל השמאלי הקדמי ושבירת (מחודשת) למראה.

היא יצאה מיד מהרכב בבהלה, התנצלה והחלפנו פרטים שלושתינו.

החלטתי לא לתבוע את הביטוח שלה כיוון שבשביל העלות של החלפת גלגל לא משתלם לי כל הווג'ראס הזה (באותה תקופה הייתי בג'וב מאוד אינטנסיבי ובמקביל גם סטודנט).

לאחר כמה חודשים קיבלתי תביעה ממנה על סך 4500 ש"ח שמתוכם 1500 השתתפות עצמית!

לאחר שהסברתי את הפרטים לחברת הביטוח שלי (הפניקס) הם טענו כי אני אשם חלקית כי אני זה שהשתלב !

אשמח לדעה מקצועית בנושא - האם ללכת לבית משפט על זה? או שהחוק לצידה?

המון תודה

פורסם

לפי התיאור שלך, לא בדיוק פגעו בך מאחור.

אתה נכנסת לנתיב הנסיעה השמאלי (ובגלל שקרתה התאונה אפשר לומר שנכנסת לדרך לא פנויה) והיא נכנסה בך לא מאחור אלא בגלל השמאלי הקדמי ובמראה (מה שמרמז על כך שעדיין לא השתלבת בנתיב במלואו).

לפי תיאורך אכן יש לך רשלנות תורמת (אם לא במלוא אחריות לתאונה).

פורסם

eyals05, אכן נשמע מדברייך שלא בדיוק השתלבת בצורה "נקייה" ההוכחה הכי טובה היא שהשפשופים / מכות הם לא בדיוק מאחור אלא בצד השמאלי ועם זה אי אפשר להתווכח, מכאן הרשלנות התורמת.

עכשיו יש שאלה, אחרי המקרה החלפתם פרטים טלפונים ביטוחים וכו', ציינת שלא רצית לערב ביטוחים וכו' לכן האם יום למחרת התקשרת אליה וביקשת שתשלם בעבור הנזק שנגרם לך? או שפשוט החלטתם 'לשכוח' מזה?

כי זה משחק לטובתה במקרה הזה, בן אדם שנכנסו בו מאחורה לא סתם "יוותר" על הכסף שמגיע לו לתיקון.

• תוכן חדש...