Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי חודש שלם מגבר והתקציב היה דל מאוד לכן התפשרתי על כל דבר אפילו סינים ביד 2...

באיזה שהוא שלב מצאתי איש מקצוע שידוע בתור הכי זול בתחום והכי אמין בנוסף למחירים הוגנים.

הלכתי אליו הוא ישר שאל לגבי תקציב וביקשתי שלא יעלה על 600-700 ש"ח שיתאים לקומפוננט הקידמי שלי מורל טמפו ובעתיד רמקולים אחוריים 6*9

ההוא הציעה לי מגבר xsuonde (אקס סאונד) 1600 וואט יד ראשונה התווכחתי איתו קצת על המחיר והגענו ל 250 כולל התקנה וחיווט+הקיט התקנה ואחריות ...

לאחר מכן שהתחלתי לבדוק ולהתעניין על המגבר כדי להתאים לו סאב לא מצאתי אפילו תמונה שלו בגוגל למרות שראיתי את הדגם הזה נסחר בהרבה הרבה מקומות וזה משגע אותי !! מישו מכיר את החברה או מה הסיפור שלה ? אגב רשום שזה מיוצר בסין למען גילוי נאות

פורסם

אתה רשמת לעצמך את כל התשובות, קנית מוצר סיני זול מה אתה מצפה?

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

גם הקרדינל V15 תפס תאוצה משום מה פה בארץ, אך אם תחפש אותו בגוגל אתה לא תמצא עליו ביקושי משהו, ובאתרים בחו"ל הוא לא קיים בכלל, בקיצור הביאו מגבר בלי שם, והדביקו עליו כאן בארץ מדבקות.

ב250 ש"ח קיבלת מגבר, קיט התקנה + התקנה?

אני במקומך הולך ברגע זה לאוטו לבדוק את רמת המקצועיות של ההתקנה, כי פעם שעברה שהייתי בתחילת דרכי בתחום ושילמתי סכום כזה, שמו לי שאלטר של בית במקום בית פיוז.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

נו מה רע?

היית יכול לחבר קומקום חשמלי לשקע מצת ולהכין לעצמך כוס קפה בדרך לעבודה :-D

כמה פעמים אמרתי לכם לא לחבר טוסטר משולשים לשקע מצת! במקרה של תאונה אתם תיראו כמו קלינגון! :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
במחיר של 250 שקל התקנה+קיט התקנה+מגבר ניראה לי שאתה עבדת על המתקין :-P

נו מה רע?

היית יכול לחבר קומקום חשמלי לשקע מצת ולהכין לעצמך כוס קפה בדרך לעבודה :-D

כמה פעמים אמרתי לכם לא לחבר טוסטר משולשים לשקע מצת! במקרה של תאונה אתם תיראו כמו קלינגון! :-P

גם הקרדינל V15 תפס תאוצה משום מה פה בארץ, אך אם תחפש אותו בגוגל אתה לא תמצא עליו ביקושי משהו, ובאתרים בחו"ל הוא לא קיים בכלל, בקיצור הביאו מגבר בלי שם, והדביקו עליו כאן בארץ מדבקות.

ב250 ש"ח קיבלת מגבר, קיט התקנה + התקנה?

אני במקומך הולך ברגע זה לאוטו לבדוק את רמת המקצועיות של ההתקנה, כי פעם שעברה שהייתי בתחילת דרכי בתחום ושילמתי סכום כזה, שמו לי שאלטר של בית במקום בית פיוז.

במה בדיוק הוא עבד עלייך?

אתה רשמת לעצמך את כל התשובות, קנית מוצר סיני זול מה אתה מצפה?

טעות שלי חברים 650 אני פשוט לא מוצא את כפתור העריכה

בקשר להתקנה היייתי שם וראיתי הכל בסדר זה מוסך שיש בו הרמות של אנשים הוא ידוע באיכות שלו...

*מה גם הוא נתן לי תחושה של ביטחון כששאלתי לגבי התקנת רמקולים אחוריים והוא אמר לי שעם הוא היה גנב הוא היה ממליץ לי כדי שאני יקנה אצלו אבל חוץ משיפור הרדיו דיסק וסאב הוא המליץ לו לגעת יותר ובנוסף על זאת הוא נתן לי הצעת מחיר ואמר לי ללכת וליבדוק עם אני מוצא יותר זול מיזה לפני שאני קונה והתחייב לתת לי החזר כספי במידה וכן

פורסם

650 ש"ח למגבר + התקנה + חיווט זה גם לא כזה נורא,

אני בזמנו כשרק התחלתי ולא הבנתי יותר מידי, גם קניתי מגבר כזה XXX V18),

הפלא ופלא, המגבר עדיין עובד אצלי, מגביר וופרים של דוטק אקטיבית, וטוויטרים.

לא כזה נורא, עדיין עובד.

פורסם

מגבר סיני פשוט ביחד עם קיט התקנה והתקנה ב650 זה מחיר הוגן מאוד בעיני, למען האמת זול.

גם הציוד הכי פשוט היום סה"כ מספק את הסחורה - השאלה היא מה הציפיות שלך ממערכת סטריאו.

הבעיות עם המגברים האלה הן בד"כ איכות הרכבה ואמינות נחותים ביותר, מבחינת סאונד - אחוז העיוות השמיע אצלם יגיע בשלב הרבה יותר מוקדם ממה שמוצהר ע"י היצרן מן הסתם שפשוט שם מדבקה בלי לדעת מה הוא באמת קנה ומאיזה פס ייצור כנראה.

המגברים האלה הם הימור כי כמגבר, הם בסה"כ מגבירים - השאלה מה קורה בדרך

אתה יכול ליפול על אחד מוצלח ואתה יכול ליפול על אחד - אותו דגם אותו יצרן אותה מדבקה - לא מוצלח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ההרכבה הייתה איכותית מאוד זה בן אדם שיש לו 5 עובדים ולכל אחד מהם מערכת באוטו ב40-60 אלף שקל

(ראיתי בעיניים, טוויטרים בגודל הרמקול שלי, כאבלים בעובי הרגל שלי מגברים מטורפים)

אז הם קצת מבינים חחח..

וגם יש לו מלא מלא מלא עבודה...

פורסם
ההרכבה הייתה איכותית מאוד זה בן אדם שיש לו 5 עובדים ולכל אחד מהם מערכת באוטו ב40-60 אלף שקל

(ראיתי בעיניים, טוויטרים בגודל הרמקול שלי, כאבלים בעובי הרגל שלי מגברים מטורפים)

אז הם קצת מבינים חחח..

חבר, זה לא אומר כלום. זה לא אומר שהם עושים עבודה כמו שצריך. אל תאמין לשטויות האלו.

פורסם

אז הם קצת מבינים חחח..

מעניין ... האם הם התקינו לעצמם את המערכת של ה 40-60 אלף שקל? ...

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...