Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בערך 25K ק"מ לשנה, חלק מכובד מהנסועה יהיה בין עירוני, צריך להיות סוס עבודה שלא יאכזב בימים אינטנסיביים, הרכב ישמש ברב המוחלט של הנסיעות לאדם או שניים, הדגש הוא על תחזוקה קלה ואמינות עם צריכת דלק נמוכה, אני ממש מתלבט אם להחליף את הקורולה שברשותי (אומנם שנת 98 עם 280K ק"מ, אבל יד ראשונה בתוך המשפחה, מטופלת ושמורה מאוד, עושה בממוצע 1:12) ואת האיגניס של זוגתי (שנת 2002 190K ), את שתיהן להפוך לרכב אחד משודרג וחסכוני יותר, שיהיה או משפחתית קטנה או סופר מיני (אבל דגם יצוגי ולא צעצוע), אה והרכב צריך להיות אוטומטית, רצוי משנת 2008.

האוריס 2008 שחשבתי עליה התייקרה בשנה האחרונה, חשבתי גם על פולו (איך האמינות/עלות אחזקה/צריכת דלק?)

אני אשמח מאוד לקבל עצות/ רעיונות בנושא

פורסם

האוריס שאתה מתלבט לגביה לא מצטיינת בשום דבר ובעלת גיר רובוטי גס ולא נעים לשימוש.

אני ממליץ לך לבדוק את הניסאן טידה למרות שקשה לי להאמין שהיא תיכנס לתקציב שלך או סוזוקי SX4 שסובלת גם כן מאותה בעיה. הגדלה של התקציב לכ-50 אלף שקלים תועיל לך במציאת רכב במצב טוב מהשנתון שאתה מבקש.

פורסם
האוריס שאתה מתלבט לגביה לא מצטיינת בשום דבר ובעלת גיר רובוטי גס ולא נעים לשימוש.

אני ממליץ לך לבדוק את הניסאן טידה למרות שקשה לי להאמין שהיא תיכנס לתקציב שלך או סוזוקי SX4 שסובלת גם כן מאותה בעיה. הגדלה של התקציב לכ-50 אלף שקלים תועיל לך במציאת רכב במצב טוב מהשנתון שאתה מבקש.

אפשרויות נוספות בתקציב הזה? נוספות אם ימתח התקציב לכיוון החמישים?

פורסם

זה יקרב אותך ליונדאי i20 למשל ישירות מליסינג ממודל 2009. תקבל מחברת הליסינג אחריות מסויימת ותיקון ליקויים ע״ח חברת הליסינג.

פורסם
זה יקרב אותך ליונדאי i20 למשל ישירות מליסינג ממודל 2009. תקבל מחברת הליסינג אחריות מסויימת ותיקון ליקויים ע״ח חברת הליסינג.

הבעיה עם i20 שנראה לי שהיא לא תיהיה יותר חסכונית ממה שיש לי עכשיו, בטח לא באופן מהותי

פורסם

היא תהיה חדשה ב-14 שנה, בטיחותית, מרווחת ומאובזרת יותר, לי אישית זה יותר חשוב.

אם אתה רוצה רכב חסכוני באופן מהותי אתה צריך לשקול גיר ידני.

פורסם
היא תהיה חדשה ב-14 שנה, בטיחותית, מרווחת ומאובזרת יותר, לי אישית זה יותר חשוב.

אם אתה רוצה רכב חסכוני באופן מהותי אתה צריך לשקול גיר ידני.

לצערי ידני זה לא אפשרי, רק אוטומט, איך האופציה של הפולו? אני מניח מנוע 1400 

פורסם
אני לא רואה במה היא עדיפה על יונדאי I20 במיוחד כשהיא תהיה ישנה יותר.

לא יודע למה, אבל אני לא משתגע על היונדאי, בטח כשהיא לא מספיק חסכונית

פורסם
מה אתה חושב שיהיה ההבדל בינה לבין הפולו?

תשמע, נהגתי עליה לפני חודשיים, לא התחברתי לרכב, זאת לא המכונית שאני אבחר להיות הבעלים שלה בוודאות וללא קשר לפולו. הפולו לפחות יפה, אין לי ניסיון אישי איתה וידע מקיף, זה כיוון מחשבה ראשוני, שאולי לא יסתבר כנכון, בשביל זה אני שואל כדי ללמוד מנסיונם של אחרים

• תוכן חדש...