Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תשכחו שיש עסקים שהם בעל העסק לא תמיד נמצא שם, או שאין לו אייפון.

מצד שני, היו כמה וכמה שהיו מוכנים לרשום את מספר הקופון והקוד כי ביקשתי יפה.

אם הוא לא שם יש אחראי משמרת.

מעבר לזה, כשגרופון רק התחילו עם זה, היו עובדים לפי טבלאות עם מספרים סידוריים (או אפליקציה על המחשב הנייח במקום) ובודקים האם המספר והקוד שלך נמצאים במאגר ועוד לא מומשו.

בשני המקרים האלה לא צריך את הקופון פיזית ! מספיק לראות באייפון את הקוד ואת המספר.

לרשום את המספר בצד ולבדוק למחרת זה מטומטם, כי אם אתה מביא לו מספר שכבר מומש, הוא יגלה את זה בדיעבד ואין לו מה לעשות עם זה.

אתם באמת חושבים שכל העולם חי רק עם סמארטפון ובלי המכשיר הזה אין חיים?

אז יש. יש הרבה אנשים ללא פירוטכניקה, עם מכשיר פשוט (במושגי היום) של פעם (זותומרת 5 שנים?) שרק רוצים טלפון ומצלמה. וגם לא לשלם אלפי ש"ח למכשיר שלא ישתמשו ברוב תכונותיו.

יש גם הרבה אנשים עם סמארטפון שלא יודעים איך לסרוק ובטח לא להעביר קוד במייל.

יש גם כאלו ששולחים ילד לרכישה.

יש גם כאלו שפתאם המכשיר נתקע, נגמרה סוללה, הכלב אכל אותו. ואז מה?

יש עסקים שמתנהלים בצורה ממוסדת ונכונה ולא "נסתדר" והם צריכים את המעקב בניירת לביקורת ואימות.

הכי טוב שיאפשרו את כל השיטות, אבל קל לי להבין את אלו שרוצים נייר מודפס. ואם יאבדו לקוח וחצי מסוג "מהיר ועצבני" בגלל שלא רוצים לקרוא מהסמארטפון - יבואו פי כמה אחרים עם חיוך ולא עם עצבים.

שוב זה לא רלוונטי בעליל,

אף אחד לא אמר ששימוש יהיה "רק ע"י סמארטפונים" אלא גם על ידי.

חוץ מזה, גם בשיטה הישנה, בעלי עסקים מזינים את קוד הקופון באתר של גרופון ויודעים אם ניתן לממש אותו או לא ובזה נגמר הסיפור.

לא צריך את הדף בשביל זה, ועסק שדורש את הדף זה מבחינתי פרנציפ מיותר לחלוטין. (בטלפון אחד שהבעלים יעשה לגרופון הוא יבין שאין צורך בדף, אבל למה לעשות טלפפון אם אפשר להגיד ללקוח "תביא את הקופון לפה" כי הלקוח ממילא שילם ואין לו ברירה?)

רכשתי קופון מגרופון, הצגתי אותו במייל באייפון והמקום היה מוכן לקבל רק הדפסה, "עממה" אין לי מדפסת, הם פשוט נתנו לי להתחבר למשתמש שלי בגרופון ולהדפיס במדפסת של העסק שלהם, והנה מקום להגיד תודה ל"ניסים בלילה-אביזרי רכב" בחיפה, היום הייתי אצלהם עם הגרופון והתקינו לו שלטי נוחות לפונטו.

זה גם מה שאני חשבתי לעשות בצ'יינה טאון, אבל "אין להם שום מחשב בבית העסק"..כנראה שמערכת המישלוחים שלהם עובדת בתלפטיה או בדרך שעדיין לא שמעתי עליה, כי בשביל לקבל הזמנות מאתר "מישלוחה" חייבים מחשב נייח בבית העסק.

• תוכן חדש...