Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כותרת.

יש לי טלפון אנדרואיד לצורך העניין, ולא מצאתי במרקט אפליקציה של גרופון, אבל האם אני יכול להציג את הברקוד דרך המסך של הסלולרי או משהו בסגנון?

שבוע נפלא לכולם :)

פורסם

בתכלס, הם מעבירים את הקוד של הקופן וככה רואים אם הוא תקף או לא.

לדעתי אתה יכול להציג אותו דרך הדפדפן בסמארטפון.

פורסם

זה תלוי בבית העסק.

היה קופון אחד שהסכימו לממש לי דרך צילום בפלאפון (אני חושב שזה היה בבורגראנץ' - אבל לא סגור על זה)

והיתה פעם אחרת שניסיתי את מזלי, ולא שיתפו איתי פעולה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

באופן כללי דרך האפליקציה של גרופון הם יכולים לסרוק את הקוד QR ולסמן את הקופון כ-מומש.

עשו את זה בכמה וכמה עסקים קטנים שהייתי.

מצד שני קניתי את הקופון של צ'יינה טאון ומבחינתם אתה חייב להגיע עם דף (שזו עקשנות מטומטמת)

מצד שלישי- לפני שהייתה את האפליקציה באייפון אנשים היו מגיעים לבית עסק, מראים את המייל דרך האייפון, בעל העסק היה מעתיק את הקוד ומאשר את זה.

מקומות כמו צ'יינה טאון שמעדיפים לטרטר את הלקוח ולהיות קשים - לא שווים שנבקר בהם בכלל.

אנחנו ב 2013, יש לנו סמארטפונים שיכולים לעשות הכל, אם עברתי על הדרך ליד הקניון ויש לי הוכחה שיש לי קופון בתוקף, נראה לי מטומטם לנסוע הבייתה להדפיס קופון

פורסם

תלוי בבית העסק, יש בתי עסק שדורשים את הנייר מודפס (כנראה לצורך מעקב) ויש בתי עסק שמסתפקים בהצגת הקופון בסמארטפון.

אי אפשר לכפות על בית עסק מה שנוח לכם, באתר הקופונים יש הסבר מדוייק לצורת מימוש הקופון, מי שלא מסתדר לו שלא ירכוש את הקופון.

פורסם
מי שלא מסתדר לו שלא ירכוש את הקופון.

אתה לא חושב שזה טיפשי שרכישת קופונים אפשרית רק למי שיש לו מדפסת? יש לך מושג כמה לקוחות פוטנציאלים הם מפספסים ככה?

פורסם
אתה לא חושב שזה טיפשי שרכישת קופונים אפשרית רק למי שיש לו מדפסת? יש לך מושג כמה לקוחות פוטנציאלים הם מפספסים ככה?

טיפשי או לא, זה עניין של בית עסק. לכל בעל בית עסק יש את ההבנה שלו במחשבים ו/או בסליקה של אמצעי תשלום.

כן, נכון שיותר לי כצרכן להציג מספר בטלפון.

לא, אי אפשר לכפות על בעל בית עסק לעבוד בצורה מסוימת.

ולא, לפי דעתי אין כמעט הפסד של לקוחות, (כמעט) לכל אחד יש מדפסת בבית או אם לא, אז הוא ידפיס אצל חבר או בעבודה.

פורסם

מסכים איתך, ויותר מטיפשי זה מעיק, כי אם 80% מהעסקים יכולים לקבל קופון בלי הקופון, ויש 20% שלא מוכנים, אני מרגיש תחושה של זילזול.

אנחנו ב 2013 ולא ב 1970, יש לכולם סמארטפונים שאמורים להקל עלינו, אז בשביל מה הטירטור?

טיפשי או לא, זה עניין של בית עסק. לכל בעל בית עסק יש את ההבנה שלו במחשבים ו/או בסליקה של אמצעי תשלום.

כן, נכון שיותר לי כצרכן להציג מספר בטלפון.

לא, אי אפשר לכפות על בעל בית עסק לעבוד בצורה מסוימת.

ולא, לפי דעתי אין כמעט הפסד של לקוחות, (כמעט) לכל אחד יש מדפסת בבית או אם לא, אז הוא ידפיס אצל חבר או בעבודה.

לאף בעל עסק אין בעיה להתקשר לגרופון ולשאול אותם איך הוא מסמן קופונים בעזרת האייפון שלו.

זה שהוא שם *** על הלקוחות שלו ומבחינתו "מי שבא בלי קופון יכול לחזור הבייתה, כי ממילא הוא כבר שילם" זה עניין אחר.

מבחינתי זה עניין של פרנציפ והפתרון הכי טוב לפני שקונים קופון זה להתקשר לעסק ולשאול אם אני צריך להגיע עם הדף מודפס.

במידה והם אומרים כן ? להגיד תודה, ויתרתי.

פורסם

אל תשכחו שיש עסקים שהם בעל העסק לא תמיד נמצא שם, או שאין לו אייפון.

מצד שני, היו כמה וכמה שהיו מוכנים לרשום את מספר הקופון והקוד כי ביקשתי יפה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

כמו שאמרו, תלוי בבית העסק. כדאי להתקשר ולשאול.

במקרה הכי גרוע אפשר לקפוץ לחנות צילום ולבקש מהם להדפיס קובץ,

למשל screenshot ששלפת מהטלפון הנייד. הזוי אבל עובד.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אתם באמת חושבים שכל העולם חי רק עם סמארטפון ובלי המכשיר הזה אין חיים?

אז יש. יש הרבה אנשים ללא פירוטכניקה, עם מכשיר פשוט (במושגי היום) של פעם (זותומרת 5 שנים?) שרק רוצים טלפון ומצלמה. וגם לא לשלם אלפי ש"ח למכשיר שלא ישתמשו ברוב תכונותיו.

יש גם הרבה אנשים עם סמארטפון שלא יודעים איך לסרוק ובטח לא להעביר קוד במייל.

יש גם כאלו ששולחים ילד לרכישה.

יש גם כאלו שפתאם המכשיר נתקע, נגמרה סוללה, הכלב אכל אותו. ואז מה?

יש עסקים שמתנהלים בצורה ממוסדת ונכונה ולא "נסתדר" והם צריכים את המעקב בניירת לביקורת ואימות.

הכי טוב שיאפשרו את כל השיטות, אבל קל לי להבין את אלו שרוצים נייר מודפס. ואם יאבדו לקוח וחצי מסוג "מהיר ועצבני" בגלל שלא רוצים לקרוא מהסמארטפון - יבואו פי כמה אחרים עם חיוך ולא עם עצבים.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

רכשתי קופון מגרופון, הצגתי אותו במייל באייפון והמקום היה מוכן לקבל רק הדפסה, "עממה" אין לי מדפסת, הם פשוט נתנו לי להתחבר למשתמש שלי בגרופון ולהדפיס במדפסת של העסק שלהם, והנה מקום להגיד תודה ל"ניסים בלילה-אביזרי רכב" בחיפה, היום הייתי אצלהם עם הגרופון והתקינו לו שלטי נוחות לפונטו.

• תוכן חדש...