Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח על חניה על קו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4911 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעות הבוקר המוקדמות ישבתי ברכבי, והבחנתי ברכב שחונה ממולי שחונה על הקו ותופס שני חניות, כמו בשרשור עם החניות ופקח שעבר נתן לו דוח וצילם אותו, לא שאני חונה על קווים חלילה אבל יש דוחות על זה?

הרכב שלי: שברולט ספארק 1.0 14'

פורסם

אני לא יודע אם הדו"ח על זה, ואני לא יודע אם זה אפשרי גם, או אם יש חוק שאוסר להחנות כפול, אבל אם הפקח ראה אותו מחנה כפול ללא סיבה מוצדקת, ופשוט נתן לו קנס, אז בבקשה תמצאו לי את הפקח הזה ותנו לי להזמין אותו לבירה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

יש, חניה לא לפי הסימון.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם
העניין הוא, שאי אפשר להוכיח מי התחיל לחנות ככה.

לא נראה לי שצריך הוכחה.

חנית על הקווים? קבל דו"ח.

אנשים חונים רע? על הקווים?

אל תחנה על ידם והפקח "יחגוג" עליהם.

רק חבל שתיארתי כרגע את שוויץ ולא את ישראל :?

פורסם

אני לא מסכים עם חלקכם. ומה קורה כשיש מצוקת חניות? אם חזרתם בשעה מאוחרת הביתה, והחניות מלאות עד אפס מקום? תמשיכו לחפש עוד לא יודע כמה זמן בתקווה שמישהו יצא עם אוטו? או שתחנו ליד זה שחונה עקום?

מספיק להכניס פקח לחניון של איזה מרכז קניות, תוך ערב חמישי אחד הוא יוצא עם 500 דו"חות לפחות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תכלס זה מפתיע, אבל הגיע הזמן שיתחילו לתת בראש פה לאנשים, זה דברים מפגרים אבל הם יכאיבו לאנשים בכיס, והם כנראה לא יעשו את זה עוד פעם. מקווה שהפקח הזה מסתובב הרבה ושיירבו כמוהו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני לא מסכים עם חלקכם. ומה קורה כשיש מצוקת חניות? אם חזרתם בשעה מאוחרת הביתה, והחניות מלאות עד אפס מקום? תמשיכו לחפש עוד לא יודע כמה זמן בתקווה שמישהו יצא עם אוטו? או שתחנו ליד זה שחונה עקום?

מספיק להכניס פקח לחניון של איזה מרכז קניות, תוך ערב חמישי אחד הוא יוצא עם 500 דו"חות לפחות.

תשובה פשוטה: כן.

אני גר במקום עם מצוקת חניה די רצינית, וקרה לא פעם שאנשים חנו בצורה לא יפה (אני מעדן את החניות שלהם).

אני חניתי במרחק של 5 דקות הליכה כבר כמה פעמים, והלכתי.

אני לא מוכן להיכנע להתנהגות של חלק מהבהמות בכביש.

תמיד יש מקום, וגם אם זה מצריך טיפה הליכה - זה שווה את זה.

פורסם

לדעתי הפקח עשה עבודה טובה במידה וזה על זה, אבל גם אי אפשר לדעת מי בדיוק אשם כי ישנו פה האפקט שמשפיע על שאר הנהגים שחונים לידו .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
היום בשעות הבוקר המוקדמות ישבתי ברכבי, והבחנתי ברכב שחונה ממולי שחונה על הקו ותופס שני חניות, כמו בשרשור עם החניות ופקח שעבר נתן לו דוח וצילם אותו, לא שאני חונה על קווים חלילה אבל יש דוחות על זה?

אולי הוא חנה בסמוך לברז כיבוי/ מעבר חציה.

מדרכה שמיועדת לחניה של תושבי האיזור בלבד?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש לי שכן מהבניין ממול , שנוהג להחנות את הג'יפ שלו על 3 חניות לרוחבן.

מיותר לציין שיש מצוקת חניה מטורפת בשכונה,

גם השארתי לו פעם פתק זועם על החלון , לא עזר. :roll:

אפשר את הטלפון של הפקח? 8)

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
אני לא מסכים עם חלקכם. ומה קורה כשיש מצוקת חניות?

ממשיך לחפש. אולי זה נשמע הזוי ובזבזני, אבל זה מה שאני עושה.

אני לא מחנה איפה שבקושי משאירים לי מקום, או מאלצים אותי לדפוק מישו אחר. אני גם לא עוזב את החניה מבלי לוודא שאני סימטרי בין הגבולות (בניצב) ואו קרוב במידה מספקת למדרכה (במקביל) - אנשים שמחנים במקביל 50-60 ס"מ מקו המדרכה מחרפנים אותי לא פחות מאלו שמחנים על הקווים בניצב.

• תוכן חדש...