Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שחוויתי גניבות לא פעם של הקאפות בג'אנטים ברכבי(נמאס לי כבר להזמין מאיביי כל פעם מחדש)ברצוני למצוא דרך מקורית ויצירתית אך לא פחות חשוב שתהיה אסטטית וכמובן מהצד הפנימי (שבמבט חיצוני על הגלגל לא יראו כלום),אשמח לשמוע רעיונות ודרכים לביצוע המשימה.

תודה רבה מראש והמשך יום נעים לכל חבריי הפורום הנכבד.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

לדעתי מבחינה פיזית אין לך הרבה מה לעשות ע"מ למנוע את גניבתם/נפילתם בעתיד, אך מה שכן תוכל לעשות הוא "לסמן" אותם בדרך מקורית כלשהי ע"מ לגרום לגנב(במידה ויבחין בסימון מראש כמובן) לחשוב פעמיים לפניי ביצוע העבירה.

פורסם

האמת שאין כ"כ דרך כמו שאמרו פה, בסך הכל אם מדובר באזיקונים באים עם מספריים וחותכים אותם.

ולסמן רק יכער את כל העסק.

אם אתה רוצה שלום, תתכונן למלחמה.

פורסם

תודה רבה חברים על התגובות,בכל זאת אם יש דרכים/רעיונות נוספים למניעת גניבתם אשמח לשמוע על כך.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

תפוס את הקאפה ביד, תמרח מסביבה דבק מתכות 401 loctite ותכניס לג'אנט. זה הפתרון הכי טוב שאני יכול לתת לך, תתנחם בזה שלא תהיה שום דרך לגנוב את הקאפה בלי לשבור אותה, ככה שאם לא אתה, אז לפחות גם הגנב לא ייהנה ממנה.

זה הדבק (והוא לא זול, קח בחשבון):

http://www.loctite.com.au/cps/rde/xchg/henkel_aue/hs.xsl/3423_AUS_HTML.htm?countryCode=aue&BU=industrial&parentredDotUID=productfinder&redDotUID=000001G2ZX

פורסם

אצלי ברכב הטאסות מחוברות לג'אנט עצמו ע"י כבל פלדה עם טבעת בקצה.

הטבעת משמשת כמעיין שייבה לבורג של הגלגל ומתהדקת תחתיו, שורה תחתונה אתה לא יכול להוציא את הטאסה אלא אם כן אתה משחרר את הבורג או לחילופין שובר חתיכה ממנה(לא נראה לי שאנשים נחושים עד כדי כך).

לפי דעתי זה הדבר הכי יעיל שאפשר לעשות כדי למנוע ממזדמנים להרים לך את הטאסות, ואתה גם שומר על מראה אסתטי.

פורסם
אצלי ברכב הטאסות מחוברות לג'אנט עצמו ע"י כבל פלדה עם טבעת בקצה.

הטבעת משמשת כמעיין שייבה לבורג של הגלגל ומתהדקת תחתיו, שורה תחתונה אתה לא יכול להוציא את הטאסה אלא אם כן אתה משחרר את הבורג או לחילופין שובר חתיכה ממנה(לא נראה לי שאנשים נחושים עד כדי כך).

לפי דעתי זה הדבר הכי יעיל שאפשר לעשות כדי למנוע ממזדמנים להרים לך את הטאסות, ואתה גם שומר על מראה אסתטי.

פותח השרשור מדבר על קאפות, לא על טאסות.

פורסם

אכן מדובר בקאפה מרכזית בקוטר 20 ס"מ המכסה את הברגים, ככה שאופציית ההדבקה אינה באה בחשבון.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

לכוון א האזעקה לרגישה יותר, לחבר משהו מאחורי הטסה שכאשר מוציאים אותה מקבלים משהו "נחמד לפנים" או לחבר מצלמה אם רואים טוב את האוטו.

• תוכן חדש...