Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום!

אשמח לעזרתכם והמלצתכם בנושא רכישת הרכב בעל המאפיינים הבאים:

יונדאי גטס 2007, (סמ"ק GLF (1400 אוטומט.

72000 ק"מ, יד שניה.

עבר טסט שבוע שעבר (18.12.12), טיפול גדול הכולל החלפת שמנים, רצועת טיימינג, 4 צמיגים חדשים, מערכת סאונד חדשה.

גיסי מוכר את האוטו, לא יצא מגבולות רמת גן.

מחיר 21500 ש"ח.

מבחינת האפיון והצרכים שלי, נסיעה עירונית יום-יומית ופעם בשבועיים נסיעה בין עירונית.

שמעתי חוות דעת לא טובות על הרכב, בעיקר צריכת דלק ויציבות, אך המחיר מאוד מפתה...

לעצתכם הטובה אודה!!

צח

פורסם

רכב מאד לא מומלץ מבחינת בטיחות. יש רק כרית אוויר אחת ואין ABS - על שאר מערכות בטיחות אקטיבות אין אפילו מה לדבר.

הכי טוב זה למצוא GLS או GLI שקצת פחות מאובזרת.

מעבר לזה צריכת דלק בדגם אמורה להיות טובה יותר מהקודם. אחרי מתיחת הפנים יש בה מנוע חדש, חזק וחסכוני יותר.

פורסם

טיימינג אמור להעשות ב-90 אלף ק"מ לפי ספר רכב של גטס 2009. ידנית שתתה 1-11 . תעשה את השיקולים לבד.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

על פניו נשמע אטרקטיבי מאד

אבל חוץ מהמחיר זה לא נשמע מציאה גדולה,

רכב בלי ABS וכרית אויר אחת אולי היה סטנדרט בשנת 99'

אבל לא ב 2007...

הייתי מוותר

פורסם

אני בעל יונדאי גטס 2006 ידני צורה חדשה (מנוע 1400) עכשיו כמה דברים:

* נסעתי עליו כבר 50000 אלף קילומטר בלי בעיות רק טיפולים אמינות יפנית

* שנית הדגם הידני עושה כ1 ל14/13 לקילומטר ככה שלאוטומט בטח יעשה 10 11 ק״מ

* החיסרונות: הוא בדלק ( יחסית לסופר מיני) הוא לא נוח בעליל (אצלי הוא פי כמה לא נוח בגלל הגיר) ואיכות חומרים גרוע יש לו מחלה בטמבון הקדמי הקליפסים שמחזיקים אותו נשברים ואז הוא מתחיל לצאת אהה והרכב לא ביטוחתי בעליל אבל כמו שאבי אומר כשאתה נכנס ב120 בעמוד כן חגורה לא חגורה באבו כביר לא מבדילים.

* היתרונות: תמכור גרוע שזה יתרון לך כמו שאמרתי אמינות יפנית, מזגן חזק , ומנוע יחסית חזק (97 כוח סוס) בידני אתה מרגיש זאת יותר טוב

סך הכול אם אתה משיג עסקה טובה על הרכב הייתי ממליץ תנסה להוריד ח20000 אני הייתי עושה זאת.

פורסם

יתרונותיו וחסרונותיו של הגטס מוכרים וידועים. האם היד הראשונה הייתה פרטית, ליסינג או השכרה?

בעיני החסרון העיקרי הוא קנייה מגיסך.

ערבוב של עסקים ומשפחה עלול להיות בעייתי, לכן אני מציע שתשקיע בבדיקה במכון למען השקט הנפשי של שניכם.

פורסם

המחיר טוב אם ידיים פרטיות בלבד אם אתה אחד שלא נוסע הרבה אז הדלק לא גורם משמעותי בשבילך אם אתה נוסע הרבה אז לא מומלץ בכלל אוכל הרבה דלק גם בגרסת ה-1400 מחוץ לעיר 1:12/13 בתוך העיר 1-ל-10 וזה נתון משתנה בדר''כ לרעה וכמו שאמרו לא בטיחותי.

*לסיכום עם אתה לא נוסע הרבה סה''כ הרכב בסדר גמור

• תוכן חדש...