Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלום לך גיל מאויס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, זה אני ש"ירדתי" על קרסו לפני כמה חדשים והנה גם אצלכם אין חדש תחת השמש.

רציתי לקנות אוטו. זה לא חדש לי כי בימי חיי קניתי ומכרתי די הרבה. ידעתי פחות או יותר מה אני רוצה וגלשתי קצת באינטרנט והנה מצאתי אצלכם את אותו דגם ב"מבצע" עם תנאי מימון וכו'.

שלא תחשוב שאתם חדשים בתולדותיי. אצלנו במשפחה זוכרים לטובה את האלמרה שרכשנו מכם בשנת 2000, את הרכב ואת השירות. אבל אז נסענו ללוד ומיששנו את הסחורה ונציגי המכירות היו ממש בסדר והרכב, ללקק את האצבעות. החזיק אצלנו איזה 8 שנים ועוד מהשכרה. יופי טופי.

אז אמרתי לי שאויס בסדר ומלאתי את הטופס באתר וכעבור זמן חזר אלי חזי (נדמה לי שזה שמו) פעיל, יעיל, ידידותי וקליל וממש בסדר. ניסה לעניין אותי באפשרויות נוספות שקסמו לי ו"רק תבוא ונתאים לך רכב כזה או דומה, אולי תראה שמשהו אחר וחדש יותר מתאים לך וגם בענייני מימון יש לנו הצעות" וכו' וכו'. היה ברור שהוא רוצה למכור אבל בכבוד ובידידותיות.

קבענו זמן, קיבלתי מספר הפנייה לסניף שלכם ברעננה , יום לפני כן חזי צילצל ואמר שיחכו לי וכו'. יופי.

באתי לרעננה וכאן הנפילה הגדולה. איש המכירות נראה כאילו שהוצאתי אותו משנת צהרים עמוקה. הציע לי רכב מהסוג שרציתי, הסתכל במכירון על הרכב שרציתי להחליף, צילצל, בירר והציע ו..זהו. דיר באלאק גיל. בא אדם לקנות סחורה ב 90, 100 אלף ואתם נותנים מידע שאני יכול לראות באינטרנט? מה עם רכבים אחרים ואולי רכב חדש מהם? ומה בענייני מימון? ה"נציג" התעורר בעניין הזה רק כשאמרתי לו. נראה שהדבר היחיד שהכינו אותו לפגישה זה סוג הרכב שאני מבקש. מעבר לכך הוא לא היה מוכן, לא עם הצעות אחרות, לא עם תנאי מימון, לא עם ספל קפה חזק (בשבילו...), נאדא. בנוסף המקום היה רועש, ללא דלת וככה אי אפשר לנהל עסקים.

ואז ל"דזרט". יום אחרי שהבלעתי פיהוקים והלכתי די מאוכזב, צילצל חזי ושאל איך היה. אמרתי לו מה שכתבתי כאן. הצטער והתחיל להציע לי כל מיני בטלפון וקבענו שיתקשר למחרת כדי שאהיה עם ראש נקי (הייתי עסוק, מה לעשות...). הוא צילצל כמו שאתה צילצלת אלי.

אז מה היה לנו: הבטחות ל"סדר יום" בפגישה שלא מומשו, פקיד מנומנם שנתן לי מידע שבדקה יכולתי להוציא מהרשת ושלא היה מוכן למרות שאותו חזי ידע על מה מדובר, שיחת טלפון שהובטחה כדי להציל את המצב ולא בוצעה.

אז אין כבר מה להציל. כבר יש החלטה לגבי רכב אבל זה לא מכם.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

די תואם למה שכתבתי כמה שעות קודם, בנוגע לחכירה תפעולית.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=459676

אני די מתפלא, לא קל למכור מכוניות היום, וקשה להבין את הזלזול.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני די מתפלא, לא קל למכור מכוניות היום, וקשה להבין את הזלזול.

מה אתה מתפלא ? זה "בעל הבית" שישב שם וקיבל את בני ?

סתם שכיר שלא מעניין אותו הרבה. יקנה, לא יקנה... מזיז לו ממש.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בני שלום,

אומנם לא קשור לתחום הרכב, אבל קשור לתחום השירות.

השבוע הלכתי והתנתקתי סופית מאחת מחברות הסלולר הגדולות והותיקות. חייב לציין שאני זוכר אותם לטובה כשהתוכנית התאימה לצרכיי. וזה היה לא מזמן. עם הזמן, צרכיי כלקוח השתנו. ובמבט לאחור, בתקופה של עשר שנים לפחות, הייתי לקוח רגיל, שלא מתנגד או בא לצעוק על נציגים.

בכל אופן, כשביקשתי בקשות ברורות, אותה חברה פשוט לא עמדה בהן (ופעם אחת התוכנית הסלולרית שונתה כשפתאום התווספו דמי מנוי...ואי אפשר היה לחזור חזרה לתוכנית הישנה). בכל מקרה, אחרי הניסיון האחרון לתת צ'אנס לאותה חברה, הגעתי למסקנה שעליי להצביע ברגליים. בחרתי להירשם לאחת החברות החדשות, לנסות, לראות מה יקרה.

אני מניח שאולי יצא לך לפגוש נציג לא במיטבו (מה שנקרא טעות נקודתית). בכל מקרה, זכור לי שאתה מתנייד במיצובישי אחרי אי אלו מכוניות מקונצרן VAG..

בהצלחה ברכישת הרכב!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
כן, זה אני ש"ירדתי" על קרסו לפני כמה חדשים והנה גם אצלכם אין חדש תחת השמש.

רציתי לקנות אוטו. זה לא חדש לי כי בימי חיי קניתי ומכרתי די הרבה. ידעתי פחות או יותר מה אני רוצה וגלשתי קצת באינטרנט והנה מצאתי אצלכם את אותו דגם ב"מבצע" עם תנאי מימון וכו'.

שלא תחשוב שאתם חדשים בתולדותיי. אצלנו במשפחה זוכרים לטובה את האלמרה שרכשנו מכם בשנת 2000, את הרכב ואת השירות. אבל אז נסענו ללוד ומיששנו את הסחורה ונציגי המכירות היו ממש בסדר והרכב, ללקק את האצבעות. החזיק אצלנו איזה 8 שנים ועוד מהשכרה. יופי טופי.

אז אמרתי לי שאויס בסדר ומלאתי את הטופס באתר וכעבור זמן חזר אלי חזי (נדמה לי שזה שמו) פעיל, יעיל, ידידותי וקליל וממש בסדר. ניסה לעניין אותי באפשרויות נוספות שקסמו לי ו"רק תבוא ונתאים לך רכב כזה או דומה, אולי תראה שמשהו אחר וחדש יותר מתאים לך וגם בענייני מימון יש לנו הצעות" וכו' וכו'. היה ברור שהוא רוצה למכור אבל בכבוד ובידידותיות.

קבענו זמן, קיבלתי מספר הפנייה לסניף שלכם ברעננה , יום לפני כן חזי צילצל ואמר שיחכו לי וכו'. יופי.

באתי לרעננה וכאן הנפילה הגדולה. איש המכירות נראה כאילו שהוצאתי אותו משנת צהרים עמוקה. הציע לי רכב מהסוג שרציתי, הסתכל במכירון על הרכב שרציתי להחליף, צילצל, בירר והציע ו..זהו. דיר באלאק גיל. בא אדם לקנות סחורה ב 90, 100 אלף ואתם נותנים מידע שאני יכול לראות באינטרנט? מה עם רכבים אחרים ואולי רכב חדש מהם? ומה בענייני מימון? ה"נציג" התעורר בעניין הזה רק כשאמרתי לו. נראה שהדבר היחיד שהכינו אותו לפגישה זה סוג הרכב שאני מבקש. מעבר לכך הוא לא היה מוכן, לא עם הצעות אחרות, לא עם תנאי מימון, לא עם ספל קפה חזק (בשבילו...), נאדא. בנוסף המקום היה רועש, ללא דלת וככה אי אפשר לנהל עסקים.

ואז ל"דזרט". יום אחרי שהבלעתי פיהוקים והלכתי די מאוכזב, צילצל חזי ושאל איך היה. אמרתי לו מה שכתבתי כאן. הצטער והתחיל להציע לי כל מיני בטלפון וקבענו שיתקשר למחרת כדי שאהיה עם ראש נקי (הייתי עסוק, מה לעשות...). הוא צילצל כמו שאתה צילצלת אלי.

אז מה היה לנו: הבטחות ל"סדר יום" בפגישה שלא מומשו, פקיד מנומנם שנתן לי מידע שבדקה יכולתי להוציא מהרשת ושלא היה מוכן למרות שאותו חזי ידע על מה מדובר, שיחת טלפון שהובטחה כדי להציל את המצב ולא בוצעה.

אז אין כבר מה להציל. כבר יש החלטה לגבי רכב אבל זה לא מכם.

שלום בני

צר לי לשמוע שכך התנהלו הדברים וחבל שלא חיפשת אותנו בפורום כשדברים התחילו להשתבש. הרי בשביל זה, בין השאר, אנחנו כאן.

פורסם
שלום בני

צר לי לשמוע שכך התנהלו הדברים וחבל שלא חיפשת אותנו בפורום כשדברים התחילו להשתבש. הרי בשביל זה, בין השאר, אנחנו כאן.

מתי בדיוק אני אמור ליצור קשר? בתחילת הפגישה? במחצית הפגישה? הרי איש הקשר שמע ממני על מה שהיה. אז בהמשך, כשהאדון לא צילצל? אז הנה, מצאתי אותך....

תבין דבר אחד: בשנת 2000 לא כל כך היה אינטרנט והלכנו לחנות שלכם בלוד ודיברנו ישיר עם הבני אדם וראינו את הרכב.. היום כשאתם "השתכללתם" ופרסתם סניפים ונכנסתם לאינטרנט, העסק כנראה גדול עליכם. כי ברור שהרכב שהוצע לי בהתקשרות הראשונית, או רכב דומה, לא הובא למגרש ברעננה (למרות שידעתם מראש) כך שלא היה לי מה לראות אלא רק לשמוע את מה שהנציג המנומנם מקריא מהמסך, דבר שיכולתי לעשות בעצמי.

אז חוץ מהיחס האישי המנומנם, יש כאן בעיה כללית וברור לי שלהבא אגש למגרש הכי גדול שלכם או של אלדן כי ככה לא בונים חומה...

ובמחשבה שניה גם תשובתך לא מספקת. מה זה "חבל שאתה לא...וכו'". זאת תגובה? נזיפונת למתלונן? אף מילה ממך על הפקת לקחים?

איך אומרים בשפה זרה? Give me a break.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם
מתי בדיוק אני אמור ליצור קשר? בתחילת הפגישה? במחצית הפגישה? הרי איש הקשר שמע ממני על מה שהיה. אז בהמשך, כשהאדון לא צילצל? אז הנה, מצאתי אותך....

תבין דבר אחד: בשנת 2000 לא כל כך היה אינטרנט והלכנו לחנות שלכם בלוד ודיברנו ישיר עם הבני אדם וראינו את הרכב.. היום כשאתם "השתכללתם" ופרסתם סניפים ונכנסתם לאינטרנט, העסק כנראה גדול עליכם. כי ברור שהרכב שהוצע לי בהתקשרות הראשונית, או רכב דומה, לא הובא למגרש ברעננה (למרות שידעתם מראש) כך שלא היה לי מה לראות אלא רק לשמוע את מה שהנציג המנומנם מקריא מהמסך, דבר שיכולתי לעשות בעצמי.

אז חוץ מהיחס האישי המנומנם, יש כאן בעיה כללית וברור לי שלהבא אגש למגרש הכי גדול שלכם או של אלדן כי ככה לא בונים חומה...

ובמחשבה שניה גם תשובתך לא מספקת. מה זה "חבל שאתה לא...וכו'". זאת תגובה? נזיפונת למתלונן? אף מילה ממך על הפקת לקחים?

איך אומרים בשפה זרה? Give me a break.

בני, זו ממש לא הייתה נזיפונת ואני מתנצל אם הבנת זאת כך זו לא הייתה הכוונה,מאחר ורשמת "אז אין כבר מה להציל. כבר יש החלטה לגבי רכב אבל זה לא מכם."

אז מה שהיה נותר לי הוא להתנצל על האופן שהדברים התנהלו ולתת פתרון לכול מי שרואה\משתתף בשרשור הזה במידה ויהיה לו מקרה דומה לשלך עם אוויס.

למרות זאת ,המקרה יעבור בדיקה מעמיקה מול הגורמים הרלוונטים באוויס על מנת שלא יישנה בעתיד ,זוהי בהחלט לא החוויה שאנו רוצים שהלקוחות שלנו יקבלו.

פורסם

בני שלום,

אני חושב שבימנו אתה יכול להחשב לאדם תמים (לא במובן של פראייר). קשה לי להאמין שבחברות הגדולות יש לנציג טלפוני הרבה כוח ומנדט להזיז דברים ברמה שהיית מצפה ממנו. כגודל הציפייה גם גודל האכזבה. זה ששום חברה לא תפצה אותך בגין אבדן של חצי יום עבודה זה ברור. אני חושב שבתחום הזה כולנו צריכים להנמיך ציפיות ולכל היותר פעם בכמה שנים להיות מופתעים לטובה.

אז כמו שאתה אוהב להשתמש בשפה זרה you have learned your lesson well . בפעם הבאה אם הנציג לא שולח לך בסלולרי תמונה שלו עומד ליד הרכב (בוא נקצין - עם עיתון של היום), אין לך מה להתקרב לשם. למה שאתה תיZDAיין? אתה שובר את סדר היום שלך, הוא לא. הוא בסה"כ אמור לבצע את העבודה שלו. אז מה עושים? יום לפני, תעשה לו מבחן בע"פ בטלפון על כל מסלולי התשלום והאופציות לעסקה ואם הוא עשה שיעורי בית = תגיע בכיף ואם הכל מתאים גם תסגור עסקה. אם הוא לא עשה שיעורי בית, אז גם לא הפסדת עבודה ולא שברת את היום שלך, וגם אם תקליט אותו, יהיה לך חומר עסיסי לפרסם לנו כאן, ועילה מצויינת להתלונן בפני גיל מאוויס שבמקרה הזה לא ממש היה לו מה לעשות, פרט להתנצל ולבקר את סניף רעננה בתהליך של פידבאק שלילי ורענון נהלים. בכל זאת-הבן אדם ענה לך בנושא עבודה בשישי בלילה = יש קצת מחוייבות.

במה שעשית עכשיו: התרגזת, הפסדת רכב פוטנציאלי מצויין מאוויס (או גרוטאה) והלכת לחברה אחרת שתקצור את הפירות בלי להתאמץ בכלל. כתבת שיש החלטה, אך בשישי בערב אף אחד לא קונה מכונית. אז אם טרם חתמת על זכרון דברים:

לי בכלל יש הצעה אחרת: צ'אלאנג':

אתה: מצידך תסלח ותשכח, כי בסה"כ לאוויס מוניטין טוב יחסית לרעות חולות אחרות ותמשיך לזכור להם חסד נעורים מהאלמרה.

גיל: בכדי שלא יתחיל להיבנות כאן שרשור ארוך וכואב לאוויס, (ובו בני יזכיר להם את הפדיחה הזאת בכל שרשור אפשרי בחמישים שנה הקרובות) יצור איתך קשר ויתאם לך נציג שיגיע עם הרכב המבוקש + כל תכניות המימון והתשלום עד הבית משם תוכלו לגשת לבדיקה ומשרד הרישוי. או לחלופין ימצא דרך להניח את דעתך בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים שבהכרח תיסגר רק ע"י מציאה ומכירת רכב מושלם בשבילך בעסקה שתפרסם כאן ותבצע כאן יישור קו כללי.

אם מקובל על שניכם, זה יהיה מעניין!

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

קראתי פעם, קראתי פעמים ונבצר מבינתי להבין על מה אתה מלין.

למה ציפית - ליחס VIP באולם התצוגה? במה אתה שונה מלקוח אחר שבא להתעניין ורוכש בדיוק את אותה סחורה בנאלית?

שאלת את הנציג שאלה שלא קיבלת עליה תשובה?

אני באמת משתדל להכנס לראש שלך ולהבין על מה הכעס, צר לי - לא מצליח להבין.

פורסם
קראתי פעם, קראתי פעמים ונבצר מבינתי להבין על מה אתה מלין.

למה ציפית - ליחס VIP באולם התצוגה? במה אתה שונה מלקוח אחר שבא להתעניין ורוכש בדיוק את אותה סחורה בנאלית?

שאלת את הנציג שאלה שלא קיבלת עליה תשובה?

אני באמת משתדל להכנס לראש שלך ולהבין על מה הכעס, צר לי - לא מצליח להבין.

כל מוקירי זכרי יודעים שאני לא מצפה ליחס מיוחד ולא מנצל עמדה זו או אחרת שיש או היתה לי בתחומי חיים שונים.

אם לא הבנת אז תקציר מנהלים:

1. שיחה עם נציג מכירות שהציע הצעות שהן מעבר לרכב שביקשתי (לא ביוזמתי) ושנדסקס על זה כשאבוא.

2. ביקור בסניף שלא ידע כל כך על ההצעות הנוספות והאפשרויות שההוא הציע לי

3. התמקד ברכב אחד שלא היה שם ולא היה לי מה לראות

4. הנציג הראשון הבטיח לחזור אלי בטלפון ולא חזר.

אותה "סחורה בנאלית" עולה מספיק כדי שאקבל יחס. לא של מלך, לא של אחשוורוש ולא של ביבי. של בני הספל שצילצל וטרח ולא בא ישר מהרחוב.

קאפיש?

פורסם

בתור לקוח שמגיע לקנות רכב חדש - ובתור לקוח בכללי - השירות צריך להיות מסביר פנים

בן אדם מגיע להוציא כ 100 אלף ש"ח על רכב, (אנשים שלוקחים סכום כזה בקלות ואומרים זה תקין אין להם ערך לכסף), אז כן אני רוצה לקבל יחס טוב מסוכן מכירות רכב כשאני מגיע לקנות. ולא יחס של אחד שקם בבוקר עפוץ מהת*ת ועושה טובה שאומר לי "לרכב הנ"ל קוראים פולקסווגן" (לדוגמא).

למה כשבן אדם הולך לקנות מזראטי הוא מקבל את שיא היחס? בן אדם שקונה מזארטי זה בן אדם שיש לו כסף, שיותר קל לו להוציא 100 אלף על רכב מאשר בן אדם שקונה רכב כל 5 שנים בממוצע. אז אם במקומות כאלו מקבלים יחס עודף למה שבמקום שמוכר רכבים כמו לחמניות לא יקבלו?! למה? כי אם אני לא יקנה יבוא מישהו אחר ויקנה? אז הרי אני עוד מכירה קטנה שלא נספרת אצל אף אחד. אם בעל מקום מתייחס ככה ללקוח אז ברור לי שאני לא אקנה אצלו.

אם אני היתי מגיע לקנות רכב מסוכנות והיתי מקבל יחס לא מסביר שכזה, היתי אומר תודה יפה והולך למקום אחר.

עצם היחס שאתה מקבל בסוכנות המכירות אומר מספיק על הבעלים של המקום ועל הזיקה שלו למקום הזה שהיא לא מעבר ל"משאבת כסף".

שבוע טוב.

Opel Adam S 2017

פורסם
מחלה אופיינית של כל הארגונים הגדולים.

100% לגבי הכיוון. אסתייג מהמילה "כל".

בני - יש סוג של תמימות שמשתקפת מרמת הציפיות שלך. יחד עם זאת, בזכות אותה תמימות יתכן יהיו שיתאמצו קצת יותר ולו לזמן קצר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...