Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4957 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אז ככה:

קניתי לפני שבוע פולו 2010.

לרכב יש את המערכת המקורית שלו והבנתי מהמוכר שיש לי הכנה של יו אס בי,לא הבנתי איפה ואיך עושים/מחברים/מתקינים את היו אס בי

וגם כשנכסתי לקישורים באינטרנט שמסבירים עם תמונות לא ממש הבנתי איך אפשר להתקין את היו אס בי?

אם אני רוצה להתקין את היו אס בי דרך ההכנה שיש באוטו(במידה ויש)מישהו יודע להגיד לי כמה זה עולה ואיפה אפשר לעשות את זה ?

הבנתי גם אחרי בדיקה שיש לי רק 4 רמקולים במקום 6 שהמוכר אמר לי,אחרי שבדקתי ראיתי שיש הכנה בדלתות לרמקולים(כלומר יש כיסוי רשת כזה כאילו יש רמקול,אבל כשמסתכלים רואים שיש חלל ריק)

השאלה שלי היא כזאת,אם אני רוצה להתקין שם רמקןלים,איזה רמקולים ממולץ ואיזה גודל?

האם יש רמקולים ממולצים לפולו?

תודה רבה!!

פורסם

אם הייתי יודע בדיוק מה אני צריך אתה לא חושב שהייתי כבר סוגר את כל השירשורים האלה.

מה שאני צריך ורוצה זה AUX ו-USB לפולו שלי.

שהבנתי שיש הכנה וצריך לקנות כבל או משהו כזה

ואני לא יודע איזה כבל זה..

אז ככה שאני פונה לעזרה.אל הפורום הזה!!

פורסם

אתה רוצה שאני אחזור על זה בפעם הרביעית? בחיי שאני לא מבין אותך.

אתה יודע לקרוא? אם כן תיקרא מה שרשמתי לך במקום ליקרוא 2 מילים ולהגיב.

ואם אתה לא יודע ליקרוא: " בשביל מתאם USB אתה צריך או CD2AUX, או YATOUR KIT, שזה אותו דבר בעקרון", הבנת עכשיו?

JL Audio

פורסם

בכדי לבדוק אם יש לך מתאם מובנה/הכנה בפולו ל-USB, תפתח את תא הכפפות,בחלקו העליון אמור להיות חיבור מלבני אם אין אתה תראה מכסה מפלסטיק,במידה ויש אתה צריך את המתאם שמופיע בתמונה שהוספתי.

במידה ואין לך תחפש באיביי usb adapter vw

לגבי ה-AUX תלחץ על לחצן ה MEDIA במכשיר הרדיו אם מופיע לך על המסך את המילה AUX אמור להיות כניסה באיזור הבלם יד.

!Bt1H)IwBWk~$(KGrHqUH-EUEvtFMJLPqBL9pY7NJP!~~_1.jpg

פורסם
אתה רוצה שאני אחזור על זה בפעם הרביעית? בחיי שאני לא מבין אותך.

אתה יודע לקרוא? אם כן תיקרא מה שרשמתי לך במקום ליקרוא 2 מילים ולהגיב.

ואם אתה לא יודע ליקרוא: " בשביל מתאם USB אתה צריך או CD2AUX, או YATOUR KIT, שזה אותו דבר בעקרון", הבנת עכשיו?

זה שרשמת לי את 2 הסוגים זה יפה מצידך,אבל מה זה המתאמים האלה?

אני רוצה שזה יהיה חלק מהמערכת,כמו הכבל שיש בתמונה מעליי.

אני לא מבין אותך איך אתה מתעצבן עליי שאני לא יודע מה אתה רוצה...

מה בסך הכל אני רוצה לא להחליף/להוסיף/לשנות את מבנה המערכת.אלה רק לחבר אליהם את הכבלים להכנה שיש כבר לרכב מבלי יותר מדי רעש וצלצולים.

אשמח אם תוכל להביא לי קישורים לקניה של 2 הכבלים גם AUX וגם USB.

ועוד יותר אשמח אם תוכל להביא לי שם של מקום שאתה יודע שהוא יכול לחבר לי את 2 הכבלים האלה מבלי לגבות ממני עלות של חצי מיליון שקל.

תודה רבה מעריך מאוד!

פורסם
אין דרך אחרת לשים AUX, USB, וכו'. או מתאם או החלפת רדיו דיסק.

אתה יכול להביא לי קישור בבקזה של 2 המתאמים(הכבלים)שצריך לקנות כדי להוסיף את זה לרכב.

תודה.

• תוכן חדש...