Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טבלט סיני זול של AINOL, שאני מאוד מרוצה ממנו (זה לא אייפד אבל במחיר שלו... הוא סבבה לגמרי).

יש לו בעיה אחת משמעותית שמציקה לי.

אחרי שכיביתי אותו (מצב שינה) לכשאפעיל אותו שוב, המערכת נכנסת למצב עומס של 100% על המעבד למשך 20-30 שניות ואז הכל נרגע ואפשר לעבוד.

הגרסה היא 4.0.3 סטנדרטית.

האם התופעה מוכרת? יש מה לעשות בעניין?

תודה

אבי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אתה יכול לנסות להוריד את אנדרואיד אסיסטנט, ולהגדיר לו שם מה אתה רוצה שלא יעלה עם מערכת ההפעלה של המכשיר. לא יודע אם זה יעזור או לא, אבל שווה בדיקה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אופציה לתרחיש אפשרי של מה שקורה.

כשאתה מעיר את המכשיר ממצב שינה, מערכת ההפעלה מעירה את חיבור ה-WIFI (במידה והוא מוגדר להיכבות אוטומטית כשהמסך מכובה).

מייד לאחר שה-WIFI מופעל ומתחבר בהצלחה לאינטרנט, מערכת ההפעלה שולחת broadcast לכל האפליקציות שמותקנות על המכשיר שיש חיבור אינטרנט פעיל.

האפליקציות בתורן עושות מה שהן עושות - חלקן למשל ינסה להסתנכרן עם שרת מרוחק וכו', וזה יכול לקחת קצת זמן.

אז ההמלצה היא לבדוק איזה אפליקציות מותקנות על הטאבלט שלך, ולבחון מה מדיניות הסנכרון שלהן (כל שעה? כל 6 שעות? וכו')

נניח שמותקן לך קורא חדשות כמו Pulse או Currents, יכול להיות שהן אלו שמתחברות לאינטרנט ע"מ להוריד כתבות עדכניות + תמונות.

רק השערה.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

ברווז - נחמד אבל לא עוזר.

אליק - יש הגיון בדבריך. אז מה הפיתרון?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...