Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי רשיון B מעל שלוש שנים והחלטתי להוציא רשיון על קטנוע עד 125 (דורש מבחן שליטה בלבד)

סיכמתי עם בית הספר לנהיגה שאקח 2 שיעורים ומיד אח"כ הטסט

אחרי רבע שעה של נהיגה לקחתי סיבוב חד מידי ונפלתי עם הקטנוע על ברך שמאל- התוצאה כאבים ברגל (כנראה לא שבר)

לאחר כמה דקות של מנוחה חזרתי לנהוג...

(יש לציין שבסוף לא ניגשתי לטסט- המורה טען שעדיף לי לקחת עוד מספר שיעורים)

עכשיו משהגעתי הביתה אני עדיין מרגיש בכאבים ברגל ומתקשה מעט בהליכה והשאלה שלי כיצד עלי לנהוג?

האם ללכת לרופא כדי שיבדוק אותי?

והאם במקרה שהרופא יאבחן פציעה מגיע לי פיצוי? מהחברת ביטוח של הבית ספר לנהיגה?

איך התהליך הזה עובד?

אגב אני לא קטנוני ולא מחפש לעשות כסף

אבל אולי הכאבים ימשיכו ויגרם לי נזק לטווח רחוק (גם אי יכולת לעבוד זה נזק)

אשמח לעזרתכם בעניין

תודה

פורסם

לבי"ס לנהיגה אמור להיות ביטוח חובה לכלים שלו, גש להיבדק ולעשות צילום, אם יש משהו רציני תוכל לתבוע את הביטוח של הבי"ס, כמובן שתדבר אם מנהל הבי"ס כדי לדעת מה התהליך.

אם אין לך שבר (ואני מאמין שלא ממה שאתה מתאר) אז תוותר על התהליך של התביעה, זה ייקח המון זמן ואנרגיות שלא שוות את הכסף הקטן שיביאו לך.

פורסם

באיזה מהירות החלקת?

האם הקטנוע נפל לך על הרגל?

היית ממוגן?

לבית הספר שבו אתה לומד יש ביטוח.

אם אתה עדין חש כאבים לך להבדק וגם ידע את המורה שלך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כל מכה ולו הכי קטנה, רצוי להבדק, במיוחד בתאונות. (האנדרנלין משתיק את הכאב, אבל כעבור כמה זמן הכאב חוזר).

אל תיקח עם זה את הזמן, לך להבדק מהר, ומחזיק אצבעות שזה סתם מכה יבשה שלא מזיקה בטווח הרחוק.

אני מאמין שהמורה מנוסה במקרים כאלה, קורים לא מעט תאונות עם רוכבים.

פורסם

אני מאמין שזה לא שבר אך בהחלט יש כאבים

הייתי רק עם קסדה

ונפלתי לצד שמאל כאשר פניתי שמאלה אך בגלל חוסר נסיון שמתי יותר מידי גז..

השאלה שלי היא האם אני יכול לבקש פיצוי על סמך ממצאים רפואיים ללא תביעה בבית משפט?

כי באמת אין לי כח להגרר על דבר כזה לבית משפט

סה"כ הנזק שנגרם לי הוא כאבים ויתכן שכמה ימי מחלה (יש לי תור לאורטופד מחר)

פורסם

תגיש תביעה לחברת הביטוח של מורה הנהיגה שלך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...