Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דיווחתי על שוטר + ראיתי שהדיווח נקלט + השוטר החזיק סמארטפון + הדיווח בוטל מיד = השוטר ביטל את הדיווח.

אבל עזוב, כנראה אני צריך ללמוד לנסח את עצמי מחדש.

פורסם

עוד קצת קונספירציות:

ניידת נוסעת אחרי רכב והשוטר מחליט לעצור את הרכב לבדיקה. משתמש וויז שנוסע בדרך רואה ניידת לצד הדרך ומודיע על כך.

אחרי כמה דקות השוטר סיים את הבדיקה וממשיך בנסיעתו...:roll:

למיטב זיכרוני (זיכרונו לברכה) צריך יותר מדיווח של משתמש בודד כדי לבטל דיווח אחר.

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

elians כתב: "השוטרים למדו את השיטה (לפחות חלקם) הם עומדים בנקודה מסויימת, לאחר כ20 דקות ועצירתם של כמה רכבים לבדיקה, הם מתקדמים בעוד 2 3 קילומטרים על אותו כביש, וכן הלאה, או פשוט עוברים לנתיב ממול.

באזור שבו אני גר יש 3 עמדות שבהן היה נהוג בעבר להציב מכמונות לייזר - ויותר מפעם שתי לב לסבב בין שלושת העמדות בתוך מספר שעות. סה"כ המקומותמרוחקים זה מזה כ-2 דקות נסיעה. (בחודשים האחרונים לא נתקלתי בהן אבל זה לא אומר כלום לגבי העתיד).

עד ש... הם יהפכו את זה ללא חוקי:grin: ."

אני מכיר לפחות 4 מדינות שבהן זה המצב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הסיבה פשוטה. משתמשים טיפשים רוצים להרוויח נקודות סתם ולכן מפברקים דיווחים. הם לא מבינים שזה פשוט דופק את כולם...

מה "מרויחים" מהנקודות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למיטב זיכרוני (זיכרונו לברכה) צריך יותר מדיווח של משתמש בודד כדי לבטל דיווח אחר.

ברגע שמשתמש מבטל את הדיווח הוא נעלם מהמפה

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

לפני 3 שבועות נסעתי על כביש הסרגל (65) ממגידו לכיוון עפולה. בשלב מסויים נעצרתי לגמרי בגלל רמזור אדום, משעמום הבטתי שמאלה וראיתי על השוליים של הנתיב ממול שוטר שעומד מחוץ לניידת שלו עם הכובע ואפוד זוהר מוכן כדי לעצור קורבנות תמימים.

הייתי עם הוויז פתוח, אז דיווחתי עליו וסימנתי שמדובר בשוטר בנתיב ממול ולא בצד שלי. מיד אחרי שלחצתי "שלח" הסתכלתי על השוטר כדי לראות האם הוא כבר עצר מישהו, ולהפתעתי נוצר בינינו קשר עין - כלומר הוא ראה אותי מתעסק עם הטלפון שאגב היה תלוי עם המתקן על השמשה הקדמית. מיד לאחר מכן הוא נכנס לרכב שלו וברח מהמקום! עכשיו תגידו לי אתם למה...

פורסם
ולהפתעתי נוצר בינינו קשר עין - כלומר הוא ראה אותי מתעסק עם הטלפון שאגב היה תלוי עם המתקן על השמשה הקדמית. מיד לאחר מכן הוא נכנס לרכב שלו וברח מהמקום! עכשיו תגידו לי אתם למה...

יכל להיות שהוא קיבל אירוע ונסע לטפל בו?

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
יכל להיות שהוא קיבל אירוע ונסע לטפל בו?

:roll:

ל'

בהחלט יכול להיות.

יכול להיות שהוא פחד ששלחת עליו את החבר'ה מחללית האם?

יכולים להיות הרבה דברים לסיבה שעזב את המקום - לכן לא קבעתי עובדה בשטח והשארתי את השאלה כפתוחה. לשאלתך: אולי... :wink:

פורסם
יכול להיות שהוא פחד ששלחת עליו את החבר'ה מחללית האם?

:lol: :lol: :lol:

ל'

פורסם
הסיבה פשוטה. משתמשים טיפשים רוצים להרוויח נקודות סתם ולכן מפברקים דיווחים. הם לא מבינים שזה פשוט דופק את כולם...

זו אכן הסיבה במרבית דיווחי השווא. כבר היתה פעם בה יצא לי לנסוע באמצע הלילה בדרך מהירה, וכל כמה קילומטרים היה קופץ באופן שיטתי דיווח מאותו משתמש, על תאונה קשה. כנ"ל לגבי ניידות, מפגעי דמה וכיוצ"ב.

שיטת הניקוד של Waze בעייתית ועדיף לבטלה באופן מוחלט. כבר די והותר משתמשים בה וכל ה eye-candy הזה ממשיך להביא רק משועממים.

פורסם

אתה צוחק? על כביש 2 יש 2 עמודים ייעודיים של צ'אקלקות, משני צידי הכביש, כדי "להפחיד" את הנהגים ותו לא. מתישהוא אצלם את זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...