Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה צוחק? על כביש 2 יש 2 עמודים ייעודיים של צ'אקלקות, משני צידי הכביש, כדי "להפחיד" את הנהגים ותו לא. מתישהוא אצלם את זה.

דיברתי על הכביש הזה.

וזה מפיל אנשים, לא פעם ראיתי את זה.

פורסם

כל כך מעצבן, שרשרת של ברקסים, בגלל דחליל, ואחרי זה בגלל סקרנים...

"תראה! משה! מה זה זה!?"

משה מאיט, בפאניקה, "מה? מי? איפה?! מה קרה? אחותך יולדת?! מה זה הריח הזה?!?!"

"לא, משה! מה זה המופע אורות הזה?"

משה מאיט עוד יותר, "לא יודע. נראה כאילו הייתה פה ניידת וגנבו את הכל חוץ מהאורות שלה"

"וואלה, איזה קטע! איפה השוטרים?"

"חיזרים אכלו אותם, לא יודע"

"מה זה לא יודע? מה עובר עליך, שאלתי אותך שאלה, משה"

וזה נמשך, על 20 קמש בקטע של 100, לאורך כמה קילומטרים טובים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

וזה נמשך, על 20 קמש בקטע של 100, לאורך כמה קילומטרים טובים.

וזה מתחיל לפני בגלל נהגים שמזהירים בוויז קילומטר לפני שהם רואים את האורות.

פורסם

בקצב הזה השוטרים עוד יתחילו לזרוק לוחות דיקט על אופנוענים כדי לעצור אותם...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הייתי בטוחה שעמודי התאורה האלו יגנבו בימים הראשונים כשהציבו אותם.

אזרחי המדינה הפתיעו לטובה...

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מאיפה אתה יודע שאחד השוטרים ביטל את הדיווח?

ראית שהוא משתמש בוויז בזמן שחלפת על פניו במהירות של 90 קמ"ש לפחות?

חשבתם אולי שאנשים מדווחים גם על ניידות שנוסעות על הכביש והן לא סטטיות ולכן אתם לא רואים את הניידת כשאתם עוברים שם?

מה לעשות, ככה הוויז עובד. הוא נותן אמון בדיווחים של המשתמשים ולכן כל משתמש שמדווח על ניידת, שאר המשתמשים יראו את הדיווח גם אם הדיווח הוא כוזב (וזה עובד גם ההיפך עם ביטולי דיווחים).

תפסיקו כבר עם תיאוריות הקונספירציות.

אני לא מכיר שוטר אחד שיבטל דיווח בווייז, ואני בתור אחד שכזה הייתי שמח שידווחו עליי כי המטרה היא לא רק לתפוס אלא גם למנוע. פעם אחת אפילו דיווחתי על עצמי.

וחוץ מזה, כמה מאוכלוסיית הנהגים משתמשת בוייז? אולי 10%. תאמינו לי שיש עוד מספיק נהגים לתפוס מלבד המשתמשים בווייז כדי שהשוטרים באמת יתעסקו בביטולי דיווחים.

אייל, אני לא יודע מה ההחניות המפורשות במשטרת התנועה הארצית, אני יודע את זה:

http://cars.walla.co.il/?w=/4700/2598753

לא זו בלבד שרבות מהמצלמות החדשות מוצבות בכבישים בהם אין שום שלט אזהרה, אלא שרובן מוצבות במכוון מאחורי עמודים ומכשולים אחרים, בזווית שמתוכננת מראש כך, הנהגים המתקרבים לא יכולים להבחין במצלמה גם באור יום גלוי - שלא לדבר על תנאי חשיכה שבהם אין סיכוי לראות את המצלמה.

המטרה שלך היא אולי למנוע. נראה שלא זו המטרה של המשטרה ומי שאחראי עליה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

יוצא לי גם לקבל כמה רצפים כאלה מידי פעם.

לדעתי מדובר בנהגים דבילים שמדווחים על ניידות בתנועה.

חוץ מזה נהג מתחיל, תמיד קיבלת התרעות אבל כשהיית עם סיטרואן שמתפרקת ב90 זה לא היה חשוב אז לא הקשבת. עכשיו אתה מקשיב:-D

• תוכן חדש...