Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן נסיעה כנראה שמשהו נכנס לי בצמיג וגרם לפנצ'ר הפנצ'ר תוקן אבל בגלל שלא שמתי לב לזה ישר כנראה שנסעתי משהו כמו 20 קילומטרים עם הפנצ'ר מה שגרם לחיכוך דפנות הצמיג בכביש.

חשוב לציין שהצמיג חדש בן שישה חודשים.

האם הסימן הזה אומר לכם משהו בטיחותי או לא לנסוע עם הצמיג הנ"ל:

תמונות

fr_477_size880.jpg

fr_478_size880.jpg

פורסם

דופן הצמיג שונה בצורת המבנה שלה מהסולייה מבחינת חיזוק מבנה פנימי וכו, אם נסעת על דופן הצמיג(במצב שאין אוויר בצמיג) היא מתקפלת ומתחככת בכביש המבנה הפנימי שלה נחלש והסיבי מתכת נשברים ומחלישים את הדופן.

האחריות היא עליך בלבד, היית צריך לעצור ולהחליף את הגלגל במקום בטוח לעצירה, 20ק"מ זה המון ונגרם נזק לדופן שהיא ה"ליבה" של הצמיג.

תחליף צמיג, על בטיחות לא מהמרים הצמיג עלול להתפקע באמצע נסיעה וכשזה קורה בכביש מהיר זה מאוד מסוכן, גם כשהצמיג מתפוצץ וגם לעצור בצד הדרך של כביש מהיר זו סכנה.

פורסם

לפי התמונה השניה נראה שהדופן שלך חטפה "אכילה" רצינית. לא יודעת אם זה רק בתמונה נראה ככה, אבל נראה שגם הצמיג קיבל עיוות.

עם דופן צמיג לא הייתי מתעסקת. להחליף.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אז זהו שלא הרגשתי בכלל שהיה פנצ'ר לא הורגש חוסר בסחיבה ואם לא הייתי בודק אז כנראה שהייתי חוזר הביתה על האותו הפנצ'ר.

ברגע ששמתי לב ישר החלפתי לרזרבי ונסעתי לפנצ'רייה באותו המקום שהייתי בו.

לא ידעתי שזה עד כדי כך גרוע.

מחר אני ילך לבדוק כמה עולה צמיג תואם לשלי ויבקש חוות דעת על הנושא בLive.

ועוד משהו הצמיגים על הרכב כבר 7 חודשים אם אני יחליף אחד לחדש זה לא ישנה משהו מבחינת השחיקה של הצמיגים?

תודה לכם.

פורסם

7 חודשים וכמה ק"מ?

אם הצמיג המקביל מספיק חדש ולא שחוק, יכול להיות שאפשר להשאיר אותו עם צמיג חדש. 7 חודשים נשמע לי עדיין סביר להשאיר, אבל זה תלוי מאוד בק"מ ובמצב הצמיג. בפנצ'ריה טובה יידעו להנחות אותך לפי המצב בפועל.

פורסם

האחריות לא מכסה נזק לצמיג שנגרם בגלל נסיעה על צמיג עם תקר.

מה מצבו של הצמיג החלופי (spare)? אם הוא צמיג ישן מאוד (+5 שנים) אתה יכול לרכוש שני צמיגים חדשים ולשים את הצמיג הנגדי במקומו.

פורסם

הצמיג הרזרבי הוא צמיג תואם אך משנת 2003.

בקשר לשאלה שלי אחרי 15 אלף קילומטרים זה יהווה בעיה מבחינת שחיקת הצמיג אם אני יחליף רק את הצמיג הפגוע?

ואולי הכי טוב בשבילי להביא צמיג משומש תואם מאותו התאריך(7 חודשים).

פורסם

אני בעד מה ש"קומנדר" כתב. הרזרבי שלך מאוד ישן ועדיף להיפטר ממנו. קח את הצמיג התקין והפוך אותו לרזרבי, ושים 2 חדשים במקום.

לא הייתי מתעסקת עם צמיג משומש תואם, גם אם תמצא כזה.

פורסם

אוקי אז יש לי שאלה אחרונה בנושא האם על הדרך צריך גם להעביר את הצמיגים הקידמיים אחורה ואת שתי החדשים קדימה?

פורסם
בזמן שהצמיגאי פירק את הצמיג מהחישוק, שמת לב במקרה האם היתה בתוכו אבקה שחורה?

לא ענית על השאלה הזאת, ויש היגיון בה.

גם פנצ'רמאכר מקצועי ביותר במצב הזה ורק לפי הסימן החיצוני לא יודע, האם צריך להחליף את הצמיג או שאפשר רק לתקן את התקר.

לא יודע עד שמוריד את הצמיג מהג'נט - אם יש אבקה שחורה, הלך הצמיג. אם אין סימני פגיעה מבפנים, אפשר לתקן ולהמשיך לנסוע.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

משהו לא מסדר.

בנסיעה על צמיג מפונצ'ר של 20 ק"מ, הצמיג אמור להיטחן, ולכן תשאר בתוכו אבקה שחורה.

כאשר פירקו את הצמיג לא היה בו את האבקה ?

האם נסעת על צמיג שטוח לחלוטין ?

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

• תוכן חדש...