Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי אז באתי לעדכן.

הלכתי היום לפנצ'רייה ואמרתי לו מה קרה הוא הוא אמר לי נפתח צמיג ונגיד חוות דעת.

הוא פותח את הצמיג מעביר אצבע ואומר לפי דעתו אפשר לנסוע על זה אבל מבחינה חוקית לא.

לא הבנתי מה הוא אמר ובדקתי בעצמי וכמו שאמרתם יצאה לא מעט אבקה שחורה.

לאחר התלבטויות קצרות בין שקט נפשי ובוחטה של כסף החלטתי לקחת את האחורי הטוב שגם בו היה תקוע מסמר ככה שתיקנו לי אותו על הדרך ולהפוך אותו לרזרבי במקום אחד אחר משנת 05 שהיה יבש .

את הצמיג האכול השארתי לו.

החלפתי את שתי האחוריים בשתיים חדשים הוצאה לא קטנה של 930 +תיקון תקר אבל לפחות יהיה לי שקט נפשי וגם חור קטנטן בארנק.

מה שהכי מטריד אותי זה שנסעתי עם תקר כל כך רחוק ולא שמתי לב.

פורסם

כל הכבוד על הבחירה, עשית את הדבר האחראי.

מאוד מוזר באמת שלא הרגשת, כי תקר בצמיג אחורי גורם להיגוי להשתגע, קשה לי לראות איך נוסעים ברכב ככה למרחק כזה בקו ישר... איזו טויוטה זו?

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

קורולה 07 אוטומט.

הנסיעה הייתה לא רק באיזור ה20 קילומטר אלה גם במהירות גבוהה איזור ה 120 קמ"ש שמוזר שנשאר לי ג'אנט שלם אם בכלל.

אני יודע מתי קרה התקר בגלל שכשנסעתי מאחורי משאית הרגשתי שעליתי על חתיכת ברזל אבל משאית כמו משאית אוהבת להשאיר שביל של אבנים אחריה אז לא התייחסתי.

מה שכן יכול להיות שהאוויר לא יצא ישר כשזה קרה ורק שנכנסתי לעיר הגלגל התפנצ'ר לגמרי.

תודה לכולם על ההתעניינות והעצות המועילות.

פורסם

כן, חשבתי על זה גם. כנראה שהאויר יצא מהצמיג לאט ולכן ההבדל לא היה מורגש לך, בעיקר במהירות גבוהה. על הדופן לא צריך לנסוע הרבה כדי שהיא תישחק, זה יכול להיות רק כמה ק"מ אחרונים.

בכל מקרה, שלא תדע עוד פנצ'ר :)

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...