Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לספר לכם על מקרה שאולי לא יכולתי לספר לכם עליו, בגלל נהג אוטובוס מטומטם.

אז ככה , אני חוזר הביתה מי חברה שלי, (שגרה בקרית מלאכי),לכיון הבית(קרית גת),השעה 1 בלילה ,ואני מה זה עייף ,נוסע רגוע ,כאשר הגעתי כ 1 ק"מ לקרית גת אני מאותת שמאלה כדי ליתפוס את הנתיב השמאלי (כי אני עומד ליפנות שמאלה),מיסתכל במראות הכול פנוי, ניכנס לנתיב ,לא יודע מאיפה זה בא ,אטובוס בא לי מאחורה אולי במהירות של 140 ,כימעט ניכנס בי,הוא היתעצבן אותת לי עם האורות,צופר לי (חשב שחתחתי אותו )מה עשה הבן של זו** הזה חזר לימין,וחתך אותי (כאילו לא לצאת פראיר) אבל לא היסתפק בכך בנוסף שחתך אותי (באלכסון,ככה שהייתי צריך להוריד מהמהירות שנסעתי) הוא בלם פיתאום, ואני לא מבין מה קרה, ויריד לרביע ,מרגיש שעוד שנייה אני ניכנס בו, לא עוזר מוריד לשלישי ולא עזר וניכנסתי בו,הרכב כולו היתבלבל ,כימעט וניכנסתי בגדר הפרדה,אבל הצלחתי להחזיק את הרכב, הנהג אטובוס חזר לנתיב הימני(הוא לא היתכוון לקחת שמאלה בכלל )והגענו לצומת פלוגות ,האור בצומת היה אדום הנהג עצר כמובן,עצרתי מאחוריו ורשמתי את מיספר האוטובוס,והרמזור היתחלף וכול אחד המשיך לדרכו כאילו לא קרה כלום.

עכשיו שאלתי הגדולה מכולם היא מה דעתכם :

א.להיתלונן על אותו נהג שכימעט הרג אותי(ויש לי את מיספר לוחית הרישוי של האוטובוס)

ב.או לעזוב את המיקרה הזה(כי גם ככה במיקרה הכי טוב יעשו בירור ובלי הוכחות .....)

מאזדה 6 2.3 פרימיום בציר 048)

פורסם

הכל טוב ויפה, אבל אני לא מבין איך לא הצלחת לבלום? לפי דעתי אין טעם להתלונן עליו, כי אתה לא תוכל להוכיח כלום, הוא יטען שאתה לא שמרת מרחק ולכן אתה שם בכך, ואתה מצידך לא תוכל להוכיח שהוא זה שאשם.

פליקס.

ROOONEEYY

פורסם

לFORMAT הנהג אוטובוס היה רחוק ככה שהיה מצב להיכנס לנתיב (כנראה הוא לא קיבל את זה שמישהו נוסע בנתיב של אבא שלו)

וואי אם הנהג הזה היה נופל לי ליידים ,אפילו אלוהים לא היה מציל אותו בן של זו****:-x

פורסם
אני רוצה לספר לכם על מקרה שאולי לא יכולתי לספר לכם עליו, בגלל נהג אוטובוס מטומטם.

אז ככה , אני חוזר הביתה מי חברה שלי, (שגרה בקרית מלאכי),לכיון הבית(קרית גת),השעה 1 בלילה ,ואני מה זה עייף ,נוסע רגוע ,כאשר הגעתי כ 1 ק"מ לקרית גת אני מאותת שמאלה כדי ליתפוס את הנתיב השמאלי (כי אני עומד ליפנות שמאלה),מיסתכל במראות הכול פנוי, ניכנס לנתיב ,לא יודע מאיפה זה בא ,אטובוס בא לי מאחורה אולי במהירות של 140 ,כימעט ניכנס בי,הוא היתעצבן אותת לי עם האורות,צופר לי (חשב שחתחתי אותו )מה עשה הבן של זו** הזה חזר לימין,וחתך אותי (כאילו לא לצאת פראיר) אבל לא היסתפק בכך בנוסף שחתך אותי (באלכסון,ככה שהייתי צריך להוריד מהמהירות שנסעתי) הוא בלם פיתאום, ואני לא מבין מה קרה, ויריד לרביע ,מרגיש שעוד שנייה אני ניכנס בו, לא עוזר מוריד לשלישי ולא עזר וניכנסתי בו,הרכב כולו היתבלבל ,כימעט וניכנסתי בגדר הפרדה,אבל הצלחתי להחזיק את הרכב, הנהג אטובוס חזר לנתיב הימני(הוא לא היתכוון לקחת שמאלה בכלל )והגענו לצומת פלוגות ,האור בצומת היה אדום הנהג עצר כמובן,עצרתי מאחוריו ורשמתי את מיספר האוטובוס,והרמזור היתחלף וכול אחד המשיך לדרכו כאילו לא קרה כלום.

עכשיו שאלתי הגדולה מכולם היא מה דעתכם :

א.להיתלונן על אותו נהג שכימעט הרג אותי(ויש לי את מיספר לוחית הרישוי של האוטובוס)

ב.או לעזוב את המיקרה הזה(כי גם ככה במיקרה הכי טוב יעשו בירור ובלי הוכחות .....)

אמרת שניכנסת בו ?1?!

כי אם כן אתה אשם למה היה לך מספיק זמן לידפוק בריקס ולא סתם להורידהילוכים ולא לישמור מרחק

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה מה שקורה כשאין בארץ תרבות נהיגה.

נניח וגם אם חתכת אותו בטעות, בגלל סיבה כל שהיא, עדיין הוא לא צריך היה ל"החזיר" לך...

אל תתרגש, הרבה פעמים אנשים "מחזירים" אחד לשני.

אני לא הבנתי יש לך איזה שהוא נזק ?

נ.ב. אחלה כותרה :)

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אם היה עושים דבר כזה לאבא שלי הוא היה מתפוצץ מעצבים וברמזור היה יוצא ומתחיל לצרוח עליו

שמע אין מה לעשות ככה נוהגים פה. כשאחי או אני נוהגים אם מישהו עוקף/צופר אפילו לא אכפת (כמובן שמסתכלים מה הסיבה לצפירה) אבל בחיים לא מתעצבנים ולא כלום. נוסעים בכייף אני אומר לך אם תמשיך ככה אתה מעלה את הסיכויים שלך להתקף לב(חס וחלילה טפו טפו טפו) וסתם לחץ דם וכו'... צריך ללמוד לא לשים על הדפוקים האלו שנוסעים כמו משוגעים

פורסם

אני לא יודע איך נותנים לאחד כזה להסיע נוסעים

אם רק היתה לי הוכחה היתי כבר דואג שיורידו אותו מהכביש

פורסם

לדעתי אתה כן צריך להתלונן עליו, כי יעשו בירור ואם ימצאו אותו אשם אז יפטרו אותו אבל גם אם לא יביאו לו נזיפה או משהו כזה וזה ירשם בתיק העובד שלו, ככה שפעם הבאה שיתלוננו עליו תהיה לו תלונה קודמת והוא יאכל אותה... :agrue:

פורסם
אם היה עושים דבר כזה לאבא שלי הוא היה מתפוצץ מעצבים וברמזור היה יוצא ומתחיל לצרוח עליו

שמע אין מה לעשות ככה נוהגים פה. כשאחי או אני נוהגים אם מישהו עוקף/צופר אפילו לא אכפת (כמובן שמסתכלים מה הסיבה לצפירה) אבל בחיים לא מתעצבנים ולא כלום. נוסעים בכייף אני אומר לך אם תמשיך ככה אתה מעלה את הסיכויים שלך להתקף לב(חס וחלילה טפו טפו טפו) וסתם לחץ דם וכו'... צריך ללמוד לא לשים על הדפוקים האלו שנוסעים כמו משוגעים

תראה אני אישית היית מתנהג בדיוק כמו מה רשמת ( מסומן בשחור ) וככה רוב האנשים פה

אבל לא חסר מקרים שלצעוק ולקלל זה עוד טוב לא חסר מקרים של מכות דקירות ושל נדבר על יריות...

רצח בשביל מה ? בגלל שחכת מישהו ?

אני לא הייתי עושה מה שהנהג עשה מ כמה סיבות

אם היה קורה משהיו לבן אדם שמאחורי הייתי חיי כול החיים בסרטים שהוא נפגע בגללי ?

קצת כבוד

וכמו שכבר ציינתי יש לו מזל שהוא לא נפל על איזה ערס "קטנטן.."

פורסם

אדון פלטינום היקר - גם עברת נתיב בלי לשים לב שיש אוטובוס מאחוריך (זה אוטובוס, לא קורקינט, אתה יודע), וגם במקום לבלום כמו בנאדם כשהנהג האידיוט חותך אותך אתה מוריד לך הילוכים להנאתך עד שאתה מתנגש בו.

מה זה אומר לנו? שאתה לא פחות אידיוט.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אידיוט ?:shock:

מה אתה מבין מהחיים שלך!!!

שנינו יודעים שלילחוץ ברקס זה לא מספיק

אני לא מאחל לך תקרית כזאת!!!! אם סתם בא לך לירשום משהו תחשוב קצת!!!:evil:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...