Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ביד 2 יש רכבים כאלה רק מוניות או לימודי נהיגה. נראה אחלה רכב, מוזר שלא ראיתי קודם אבל איפה משיגים כזה פרטי??

המוניות הן דיזל ומנוע 1800 (אם אינני טועה)

הבנזין הן 1400 100 כ"ס או 1600 105 כ"ס ואלה בדרך כלל פרטיות

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אם אין לך מוסכניק במשפחה הקרובה - על תלךל על מכונית מהוצאה לפועל שעמדה כה הרבה.

1) עמדה 7 שנים? והיא 2005? זאת אומרת באותה שנה שהיא נסע היא עשתה את כל ה-37 אלף? קצת הרבה.

2) כפי שרשו לך פה, אתה חייב להחליף את כל הנוזלים, רצועות וסביר להניח חלק מהצנרת וגומיות (אם הרכב עמד בשמש), שזה אכן כ-5000 ש"ח ועוד צמיגים 1200-1500.

3) אם אתה רוכש מוהצאה לפועל, אין לך אפשרות לבדוק את הרכב (להניע), זאת אומרת אין לך מידע לגבי מנוע - יש סבירות שאיננו טוב.

4) אינך גם יכול להרים את הרכב על ליפט ולראת עם היו פגיעות שילדה בשל תאונה (וסביר להניח שאינך יודע להעריך סבירות לתואנה לפי מרא חיצוני של הרכב).

5) אם אתה לוקח מהוצאה לפועל עצמה, אז ככל הנרא לא תצטרך לשלם את כל 7 שנים שלא היה רישוי. אבל כדי מאוד לבדוק את הנושא לעומק - באיזה צורה הושבת הרכב. למיטב ידיעתי, אם הופקדו רשיונות מעל תקופה מסוימת חייב בבדיקה של מכון התקנים לפני החזרה לכבשי.

פורסם

כן ככל הנראה אני ארד מהנושא של ההוצאה לפועל. בהחלט עסקה שתניב לי לא מעט כאב ראש.

רותם, לגבי הרנו מגאן. ראיתי אותך מגיב בכל מקום אפשרי ומציע לכולם את המגאן בחום. אני לא נגד הרכב ואני בהחלט מסכים איתך שיחסית למחיר זה אכן עסקה טובה. גם שנתון גבוהה גם אחריות וגם רכב בטיחותי...ומכאן נובעת השאלה. מה הם פראיירים שם בקרסו?!!? למה הם נותנים תנאים כאלה במחיר כזה? נכון לרכב אין סחירות טובה אבל האם זאת הסיבה היחידה או שיש עוד דברים? אשמח לתגובתך אבל אני מאוד רוצה לראות תגובות של חבר'ה שיש להם את הרנו קצת יותר מחודש. מה אתם חושבים על הרכב...אספקט האמינות כמנובן הוא החשוב ביותר.

פורסם

רותם, לגבי הרנו מגאן. ראיתי אותך מגיב בכל מקום אפשרי ומציע לכולם את המגאן בחום. אני לא נגד הרכב ואני בהחלט מסכים איתך שיחסית למחיר זה אכן עסקה טובה. גם שנתון גבוהה גם אחריות וגם רכב בטיחותי...ומכאן נובעת השאלה. מה הם פראיירים שם בקרסו?!!? למה הם נותנים תנאים כאלה במחיר כזה? נכון לרכב אין סחירות טובה אבל האם זאת הסיבה היחידה או שיש עוד דברים? אשמח לתגובתך

שלום לך,

ראשית - הם לא נותנים את הדברים האלו בחינם.

אם תחפש במגרשים אחרים (לא סוחרים אלא אוטו סנטר וכדומה), תמצא שמחיר המכירה נמוך ממחיר המכירה של קרסו.

כלומר, ביד 2 תמצא רנו מגאן במחיר הנמוך ביותר שיכול לנוע גם סביב 35K, במגרשים שמכבדים את עצמם ונותנים אחריות לשנה תמצא רנו סביב 40K ואף יותר אם מדובר ברכב בק"מ נמוך.

קרסו מוכרים את הרכבים סביב 45K כאשר מגולם במחיר נושא האחריות המורחבת ויישור הקו שישראלי מצוי דורש בעת רכישת הרכב.

אני חייב להודות - בהתחלה הייתי נגד רכישת רכב צרפתי וזאת עקב פרסומים על בעיות כאלו ואחרות אם כי לא מצאתי תלונות על הרכב הנ"ל משנתונים מאוחרים. לבסוף, לאור מה שהציעו לי ולאור נסיעת המבחן ברכב, לא היה לי צל של ספק ששווה להשקיע עוד קצת ולרכוש מקרסו ושהרכב יתן לי שקט תעשייתי לטווח של 3 שנים (זה התכנון לגבי משך זמן אחזקת הרכב) גם אם משווים אותו לרכב יפני משנתון נמוך יותר. תתפלא גם הם מתקלקלים ואני מדבר מנסיון של נסיעה למשך שנה וחצי על קורולה רובוטית.

אגב - אני אולי נוסע על הרכב חודש אבל לפני זה היתה במשפחתנו רנו שנת 2006 והיינו מאוד מרוצים.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

• תוכן חדש...