Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני חדש כאן בפורום. קראתי המון ולמדתי עוד יותר מהנושאים השונים בפורום. ועל כך אני רוצה להודות לכם!!

אני ובת זוגתי התחתנו לא מזמן והחלטנו לקנות רכב. ההתחלה הייתה מאוד אופטימית, חשבנו לקחת הלוואה ולקנות רכב סביב ה40000- 50000 אלף. כרגע אנחנו בלי ילדים אבל התכנון הוא שבשנה שנה וחצי הקרובות (אולי פחות מי יודע) מתכננים להביא ילד לעולם. אני כאחד שחשוב לו חסכון בדלק, אמינות וכמובן נוחות נסיעה חשבתי על הסקודה פאביה שנת 2008. אחרי לא מעט בירורים שנעשו כאן בפורום הבנתי שמבחינת אמינות היא קצת מאכזבת לעומת נוחות הנסיעה וצריכת דלק שאליו פרמטרים טובים באוטו הזה.

אישתי לא מסכימה איתי לגבי הבחירה שלי עקב מחסור במרחב, מקום לעגלה וכיוצא בזה.

כמו שאמרתי ההתחלה הייתה אופטימית אך לאט לאט ירדנו בסכום (ראיה לעתיד ומצב כלכלי) וכרגע אנחנו עומדים על תקציב של 20000-30000 אלף.

שוב לאחר חיפושים רבים הגענו לצימצום אפשרויות וכנראה שנלך על יפנית שנתונים 2005-2007, עדיפות למאזדה 3.

יש לי אפשרות להביא אחת כזאת עם קילומטרז' נמון מאוד, שנת 2005 עם משהו כמו 37000 ק"מ. אבל הרכב לא נסע 7 שנים. המחיר מצחיק עקב מצבו של הרכב. השאלה כמה זה יכול לפגוע ברכב והאם כדאי בכלל להכנס לסיפור הזה.

אשמח לתוגות והצעות נוספות לרכבים בסכומים האלה למטרות שציינתי, אה רגע לא ציינתי :-P

נסיעות עירוניות לרוב (85% ומעלה), חסכון בדלק, ומקום לזוג הורים עם ילד בתכנון :wink:

פורסם

גם בהנחה שהרכב עם רישוי בתוקף, רכב שלא נסע 7 שנים זה מתכון לבעיות. לא הייתי שולל את זה על הסף אבל זה דורש בדיקה מקיפה של מכונאי מקצועי שאתה סומך עליו. קח אותו לבדיקה לפני שאתה רוכש. קבל הצעת מחיר לתיקון הליקויים שיתגלו (וככל הנראה יתגלו) ואז תחליט אם שווה לך או לא.

פורסם

מתנצל מראש על הבורות, רשיון לא בתוקף...מה זה ידרוש ממני?

ואיזה ליקויים גדולים יכולים להיות? שמן המנוע? הבנתי שבמאזדה 3 יש בעיה עם להחליף אותו...

פורסם

שוב לאחר חיפושים רבים הגענו לצימצום אפשרויות וכנראה שנלך על יפנית שנתונים 2005-2007, עדיפות למאזדה 3.

יש לי אפשרות להביא אחת כזאת עם קילומטרז' נמון מאוד, שנת 2005 עם משהו כמו 37000 ק"מ. אבל הרכב לא נסע 7 שנים.

אתה יודע למה הרכב לא נסע 7 שנים? זה פשוט נשמע הזוי מדי.

מתנצל מראש על הבורות, רשיון לא בתוקף...מה זה ידרוש ממני?

ואיזה ליקויים גדולים יכולים להיות? שמן המנוע? הבנתי שבמאזדה 3 יש בעיה עם להחליף אותו...

אכן, החלפת שמן בטיפול סטנדרטי במאזדה 3 עולה כמה אלפי שקלים. זו בדיוק הסיבה שהמכונית הזו לא הצליחה בישראל ולא רואים אותה בכלל בכבישים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הסיבה לחוסר ניידות של הרכב היא הוצאה לפועל.

סליחה על חוסר הדיוק....שמן גיר.

"זכור לי שפורסם כאן שיש הוראה מהיצרן לא להחליף שמן גיר לאחר שקרו מקרים שבהם החלפת השמן פגעה בגיר"

"כבר תקופה ממושכת שאני רוצה לשאול את השאלה שבכותרת.אבל רוב האנשים ששאלתי,בכללם מוסכים מורשים מאזדה פורד,אומרים "לא לגעת ולא להתעסק עם שמן הגיר,אין כלל הוראה מהיצרן".

פורסם

לא ברור.

אם הרכב שכב במחסני ההוצאה לפועל אז בטח שגם לא עבר טסט במהלך התקופה, האומנם?

על פניו, אני הייתי בודק את נושא הטסט ורק אז מחליט הלאה.

מבחינה מיכנית, הרכב צריך לעבור יישור קו כדי להכשירו לנסיעה.

יש צורך בהחלפת כל הנוזלים,כולל שמן גיר,מנוע,הגה כח וכמובן בלמים.

החלפת כל הרצועות ובדיקת צנרת מערכת הקירור.

מצבר.

צמיגים.

גז למזגן.

בקיצור הוצאה גדולה ומיידית!

אני הייתי שמח לרכוש רכב כזה במחיר הנכון ולעשות את מה שרשמתי כאן.

בכל זאת,מדובר ברכב אמין בבסיסו שיכול לתת עבודה לעוד שנים רבות קדימה.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

הערכה גסה של כ-5000 שקל + צמיגים (1200-1500 שקל נוספים).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

יש לכם תגובות לגבי שאר הדברים שרשמתי?

המלצות נוספות לרכבים במחירים האלה? אני קורא המון שירשורים בפורום וכל פעם נופל על משהו מעניין.

דוגמת סוזוקי ליאנה 5 דל' או רנו מגאן 2008-2009.

הראשונה לא הכי יפה אבל הבנתי שאמינה בטירוף ויש לה סחירות טובה. השניה לא הכי אמינה אבל מאוד בטיחותית והבנתי ששנתונים האלה יחסית מוצלחים ועקב ירידת ערך מטורפת המחירים ממש טובים.

פורסם
אהלן,

אני חדש כאן בפורום. קראתי המון ולמדתי עוד יותר מהנושאים השונים בפורום. ועל כך אני רוצה להודות לכם!!

אני ובת זוגתי התחתנו לא מזמן והחלטנו לקנות רכב. ההתחלה הייתה מאוד אופטימית, חשבנו לקחת הלוואה ולקנות רכב סביב ה40000- 50000 אלף. כרגע אנחנו בלי ילדים אבל התכנון הוא שבשנה שנה וחצי הקרובות (אולי פחות מי יודע) מתכננים להביא ילד לעולם. אני כאחד שחשוב לו חסכון בדלק, אמינות וכמובן נוחות נסיעה חשבתי על הסקודה פאביה שנת 2008. אחרי לא מעט בירורים שנעשו כאן בפורום הבנתי שמבחינת אמינות היא קצת מאכזבת לעומת נוחות הנסיעה וצריכת דלק שאליו פרמטרים טובים באוטו הזה.

אישתי לא מסכימה איתי לגבי הבחירה שלי עקב מחסור במרחב, מקום לעגלה וכיוצא בזה.

כמו שאמרתי ההתחלה הייתה אופטימית אך לאט לאט ירדנו בסכום (ראיה לעתיד ומצב כלכלי) וכרגע אנחנו עומדים על תקציב של 20000-30000 אלף.

יש לי אפשרות להביא אחת כזאת עם קילומטרז' נמון מאוד, שנת 2005 עם משהו כמו 37000 ק"מ. אבל הרכב לא נסע 7 שנים. המחיר מצחיק עקב מצבו של הרכב. השאלה כמה זה יכול לפגוע ברכב והאם כדאי בכלל להכנס לסיפור הזה.

אשמח לתוגות והצעות נוספות לרכבים בסכומים האלה למטרות שציינתי, אה רגע לא ציינתי :-P

נסיעות עירוניות לרוב (85% ומעלה), חסכון בדלק, ומקום לזוג הורים עם ילד בתכנון :wink:

לדעתי במחיר שחיפשת נמצאת האחות של הפאביה והיא הסיאט קורדובה.

הדגמים האחרונים משנת 2006 - 2008 הם בעלי 100 כ"ס ויותר ועיקר העיקרים, יש להן בגאז' ענק ואפשרות לביטול כרית האויר הקדמית מתא הנהג (באמצעות מפתח הרכב), דבר שהוא חיוני בהובלת תינוק/ת. אוטו חביב ואמין בתנאי שהוא עבר טיפולים ובקפדנות.

יש לנו קורדובה ידנית 2006 יד ראשונה שסגרה בימים אלה טיפול 160000 ק"מ באותו מוסך מורשה שבו קנינו את הרכב וטיפלנו מהק"מ הראשון.

אז 160K בלי אף תקלה. זירו, גורנישט.

(הבובה לא למכירה)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
לדעתי במחיר שחיפשת נמצאת האחות של הפאביה והיא הסיאט קורדובה.

הדגמים האחרונים משנת 2006 - 2008 הם בעלי 100 כ"ס ויותר ועיקר העיקרים, יש להן בגאז' ענק ואפשרות לביטול כרית האויר הקדמית מתא הנהג (באמצעות מפתח הרכב), דבר שהוא חיוני בהובלת תינוק/ת. אוטו חביב ואמין בתנאי שהוא עבר טיפולים ובקפדנות.

יש לנו קורדובה ידנית 2006 יד ראשונה שסגרה בימים אלה טיפול 160000 ק"מ באותו מוסך מורשה שבו קנינו את הרכב וטיפלנו מהק"מ הראשון.

אז 160K בלי אף תקלה. זירו, גורנישט.

(הבובה לא למכירה)

ביד 2 יש רכבים כאלה רק מוניות או לימודי נהיגה. נראה אחלה רכב, מוזר שלא ראיתי קודם אבל איפה משיגים כזה פרטי??

פורסם

לפותח השרשור:

בטיחות + נוחות + מרווח + אמינות (תחת אחריות יצרן) + תקציב 40K - 50K + שנתון גבוהה - רנו מגאן!

הרכב היחידי שיתן לך את כל הפרמטרים האלו, יאם בואו ויגידו לך שהרכב עושה בעיות תשאל 2 שאלות:

1. האם היה לך רנו מגאן שאתה יודע על בעיות או ששמעת ממישהו שהוא מכיר מישהו שהיו לו בעיות?

2. אם היתה לו אחת, תשאל מאיזה שנתון? כנראה בשנתונים מוקדמים ולא מאוחרים כמו שאתה מחפש.

אני מדבר מנסיון - אם כבר החלטת ללכת על רנו מגאן, הייתי ממליץ בחום על קרסו טרייד אין בסניף ראשון,

ישור קו בלי בלבולי מח מיותרים ואחריות הכי מקיפה שתקבל על רכב יד ראשונה שנמצא על כבישי ישראל מעל 3 שנים (אולי פרט לקיה שנותנים 7 שנים אבל צריך לבדוק את זה). הכי חשוב - אמינים מאוד!

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם
זו בדיוק הסיבה שהמכונית הזו לא הצליחה בישראל ולא רואים אותה בכלל בכבישים.

אתה מדבר על מאזדה 3 שלא רואים בכבישים ?? :shock:

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...