Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאן כדאי לקחת אותה? אני מראשל"צ היא מבת-ים. חשוב שהמקום יהיה מקום עם אוירה טובה,רומנטית,אינטימית,שיהיה סקס באויר =] לא סתם אני צוחק..אבל הבנתם את הרעיון. אני בן 24 והיא שנה מתחתי.. אני ממש חסר ניסיון בחרא הזה(דייטינג) אני ממש אשמח לקצת הכוונה או רעיונות,באמת..תציעו כל דבר

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מקס ברנר בשד' רוטשילד בתל אביב. אפלולי, שוקולד, מה רע. אח"כ קח אותה לטייל בשדרה.

לדעתי יש גם בראשון, אבל לשם הרומנטיקה עדיף להתרחק מהחיב"ר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

פרנצ'סקה אם אתה מחפש מקום על רמה.

מקס ברנר זו הצעה טובה אבל אני אישית לא מסוגל להכנס לשם, כל הריח של השוקולד עושה לי להקיא.

פורסם

מה יש להיתרחק?

לכו לסינמה סיטי...

תרצו מרפסת ,יש שלל מסעדות\בתי קפה עם חצר חיצונית.

תרצו אינטימי..תיכנסו לתוך המסעדה לשולחן לשתיים.. תמשיכו לטיול קטן בקניון כולל דיבורים..

אם יזרום בקטנה,תמשיכו להליכה מחוץ למתחם מחובקים(קריר לא?)...

אם יזרום בגדולה,תמשיכו לחוף הים,רוב הסיכויים ששומם שם ותמשיכו ברכב את ה"שיחות נפש".

בהצלחה.

פורסם

סינמה סיטי בראשון זה באמת רעיון מעולה. תהיה לך גם הזדמנות להפגין את כישורי הנהיגה שלך כשתתחרה על חניה בחניון מול תריסר ערסים באיביזות, להפגין קור רוח ואצילות נפש כשיעקפו אותך בתור תוך כדי נאצות על אמא שלך ולהראות יצירתיות ומחשבה מהירה כשתגן עליה מקבוצת בני 13 שינסו לאנוס אותה באיומי סכין.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
הסינמה סיטי זה בראשון לא בלוד

ולצערי הדרך היחידה להבין את זה היא עם GPS

פורסם

זה מין משולש ברמודה בלב מערב ראשון, חור שחור במפה

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

תשמע אני דווקא נגד לצאת לסרט בדייט ראשון,

אתם צריכים להכיר=לדבר מסעדה נחמדה בטיילת או ליד גן שאפשר ללכת אחרי המסעדה יעשו את האפקט יופי,

סרט זה דייט שני\שלישי.

בהצלחה

404

פורסם

איפה הימים שהיינו יושבים בגן השעשועים השכונתי?

:shock:

ככה, אם היא לא זורמת, לפחות אתה לא מופסד.

פורסם

אתם צריכים להכיר=לדבר מסעדה נחמדה בטיילת או ליד גן שאפשר ללכת אחרי המסעדה יעשו את האפקט יופי,

סרט זה דייט שני\שלישי.

בהצלחה

+1..

בפגישה ראשונה עדיף יותר להכיר אחד את השני

בקיצור מקום שיהיה לה אפשרות לדבר על עצמה.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם
איפה הימים שהיינו יושבים בגן השעשועים השכונתי?

:shock:

ככה, אם היא לא זורמת, לפחות אתה לא מופסד.

נראה לי שבימנו יהיה לא קל למצוא גן שעשועים ידידותי.

אם מציגים דברים בצורה נכונה ויאה, אפשר להזמין את העלמה לבית לארוחה נחמדה.

Gn'f'R

פורסם
מקס ברנר בשד' רוטשילד בתל אביב. אפלולי, שוקולד, מה רע. אח"כ קח אותה לטייל בשדרה.

לדעתי יש גם בראשון, אבל לשם הרומנטיקה עדיף להתרחק מהחיב"ר.

סרט זה דייט שני\שלישי.

בהצלחה

בוקר.

רועי..לי זה נשמע עדיף על לבזבז את כל הזמן של הדייט בלחפש חניה במחיר מופקע בתל אביב:shock:

דרך אגב,נראה לי שכדאי שתפסיק לראות סרטי אימה כי זה גורם לך להזיות :wink: (אין לי מושג מאיפה התאור הציורי שתארת).

תמיר,לא התכוונתי לראות סרט אלא פשוט ללכת למתחם,מסעדות\בארים\בתי קפה לא חסר שם.

אם מזג האויר היה אביבי ומעלה,הייתי בכלל ממליץ ללכת לזולה בחוף הים והעביר שם את הערב בכיף... אין על הים כמקום לדייט.

פורסם

פאב שקט ואינטימי.

מקום שאפשר לדבר בכיף, אבל שיש מוזיקה לרגעי המבוכה.

שהתאורה קצת עמומה, אבל לא חשוך מידי.

לשבת על הבר, קרוב אחד לשני.

מתכון מנצח.

מגאן 265

• תוכן חדש...