Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להגביר פיוניר 300 וואט 80 אר אמ אס (בינתיים...)

הנתונים נכונים 4*100 RMS ?

650 שקל מחיר טוב ? (משומש)

פורסם

יש לנו תרד ענק על הנתונים של לנזר...

טוב אנשים מסויימים אומרים שהם מזייפים 15 אחוז ואנשים אחרים אומרים שלא.

קיצור.. לך תדעה!!!

פורסם
כל עוד הבנאדם לא בדק אותו במעבדה אז הוא לא יכול לטעון כך או כך...
נכון ב100 אחוז!!!! לא סתם מעבדה ב5 שקל אלה מעבדה מיקצועית !!

אבל היו אנשים שסתם זרקו דברים לאוויר שלנזר כך וכך שזה דיבר עם דוד של הטכני הזה והזה ...

והוא אמר שהם מזיפיים קיצור עד שלא יהיו הוכחות מוצקות אני לא יגיד שהם מזיפיים!

פורסם

תסלחו לי, לא צריך מעבדה בשביל לדעת את זה

כמו שלא תקחו רכב לבדיקה אמיתית אם הוא עושה 0-100 ב5 שניות

מספיק לעשות השוואה פשוטה בשביל לדעת דברים כאלה.

כמובן שלא בדיוק מרהיב, אבל בשביל לקבל רושם על המוצר!

ולפי ההשוואה שעשיתי , ששוב ושוב הסברתי עליה ועל התוכן שלה, ללאזר אין ק-ש-ר למציאות.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

יש ויש. לאנזר משקרים על הנייר, אבל שימו לב שמדובר בסידרה מסויימת שלהם!

סידרת ה-Opti Drive היא כמה רמות מעל הסדרות הנמכרות בארץ (Vibe/Heritage) ועולה בהתאם.

וזה שהם רושמים יותר על הנייר לא מפריע להרבה אנשים בעלי תקציב בינוני לקנות את המגברים שלהם, להנות ולהמליץ לחבריהם.

כבר דיסקסו על זה מליון פעם כאן - הם תמורה טובה לכסף בסדרות הנמכרות בארץ.

מיקמיק שונא אותם משום מה ואני תמיד בא להגנתם :roll:.

לא יודע מה איתכם, אבל מגבר 4 ערוצים שנותן 100-120 וואט RMS לערוץ ב-1200-1500 שקל זאת עיסקה מעולה...

פורסם

צודק, הסיבה שאני כל כך מתבסס על המגבר אחד שבדקתי, בגלל הניסיון של המשתמשים מפה

הם טענו שהמגבר הזה זה פשוט האלייט של לאנזר

אז אם המגבר הזה שבדקתי, כל כך עוצמתי וחזק

מה יהיה גורל הבדיקות של הסדרות היותר נמוכות ?!?!!?#!

וכמובן וכמובן ההשמצות של לאנזר הן בנוגע לוייב בלבד, זאת הסידרה היחידה שהיה לי ניסיון איתה

לגבי הסידרה החדשה נאמר לנו כבר שהיא יותר נחותה מהוייב מבחינת תימכור של חול, ואין להיות מוטעים על ידי יבואנים ישראלים מתוכחמים. לגבי האופטידרייב קראתי כמה מאמרים לגבי ההספקים, הם אפילו עברו בבדיקות את ההצהרות אם אני זוכר נכון

לגבי המונובלוק הוא עמד בהספק המרשים שהצהירו לו.

כניראה שזאת היתה הסיבה שכל כך רציתי להאמין שיש דבר כזה מגבר ב1000 שקל שנותן 1000 וואט

אם הפשע שלי להיות אופטימי אז אני אשם ! :)

וכמובן וכמובן לא היתי שולל מגברים של חברות אחרות מחירים האלה, וכמובן וכמובן שלא כולם משקרים

BLAUPUNKT ומאגנט, ואפילו פיונייר לפי הניסיון שלי, לא עוצמתיים במיוחד, אך לא משקרים

גם אם ההפשר בין ההצהרה לפועל יהיה 10 אחוז, זה לא דראסי ולא קיצוני כמו אצל לאנזר , שבטח ובטח לא נותן 100 וואט לערוץ !!!!!!!!(431)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...