Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הקשר בין צבע לצורה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הצלחתי עדיין לפענח למה לא רואים למשל מרצדס אדומה, או רולס או אודי A8..

ובגדול אדום למשל לא מתאים לרכב קובייתי גדול, אבל שחור, אפור, חום או אפילו ירוק שמפניה הולך יופי.

ולעומת זאת מכוניות מחודדות או מקומרות עם צללית נמוכה ארוכה נראות מעולה באדום, לבן, צהוב,כתום.

פורסם

אדום יפה כמעט על כל רכב,

הינה כמה דוגמאות:

2012-Callaway-Camaro-Red-Front-Angle.jpg

1955-Chevrolet-Bel-Air-Cnvt-Red-White-ct-le.jpg

31771900001_large.jpg

008-2.jpg

trucks_bfafc8c6.jpg

כפי שעיניך רואות אני מאמין שחוץ מצמ"ה כל רכב יפה באדום,

לא משנה אם הוא קובייתי או מלוטש כמטוס קרב,

בכל אופן, זוהי דעתי בלבד,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

האמת שגם יש לי ברחוב מאזדה 3 אדומה,

עם כמה שאני חושב שהרכב (מזדה 3 בכללי) מכוער,בצבע אדום הוא נראה ממש ממש טוב ואפילו ספורטיבי.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

צבעים בעלי נוכחות גבוהה כגון הצבע האדום מחייבים התחשבות יתרה בצורתו החיצונית של הרכב, אחרת המראה המתקבל יכול להיות נשי מדיי ( רלוונטי במיוחד לנהגים ממין זכר).

כדוגמא אקח את הפולו שלי (מפרט מדוייק מופיע בחתימה):

בלבן הרכב נראה הרבה יותר מכובד וגברי מאשר באדום המעניק לפולו מראה נשי מובהק.

לעומת זאת, סיאט לאון נראית הרבה יותר קרבית וגברית דווקא בצבע האדום.

לשאלתך- יצרני הרכב מתחשבים בדויק בנושא הזה כאשר הם מגבשים את תמהיל הצבעים לדגם המיוצר.

היצרנים רוצים שהרכב ישדר תדמית מסויימת ולכן מראש מבטלים מהתמהיל צבעים שיכולים לפגוע בתדמית זאת.

לדוגמא: אתה לעולם לא תראה בארץ פולקסווגן CC אדומה , מכיוון שבישראל דגם מיועד לפלח צרכנים שמרני כגון מנהלים ואנשי עסקים למיניהם. בחו"ל אכן ניתן לרכוש את הדגם באדום מכיוון שהוא פונה לקהלי יעד רחבים יותר ואינו נתפס כרכב יוקרתי ושמרני.

אך שים לב שגם בחו"ל לא תראה פולקסווגן CC בצבע צהוב (אפילו לא בדגם ה GT) כי צבע זה פשוט לא עומד בקו אחד עם תדמית הדגם הספציפי הזה.

זמין 8)

פורסם
לא הצלחתי עדיין לפענח למה לא רואים למשל מרצדס אדומה, או רולס או אודי A8..

למה אתה אומר שלא רואים? הנה כמה דוגמאות, רק ברחוב שלי.

37833.jpg

7080526021_f5529dedfd_z.jpg

picture.php?albumid=36435&pictureid=177896

פורסם

לא יודע איפה אתה גר, אבל אני מעונין לעבור לשם..

זה רק מוכיח את מה שאמרתי, טוב חוץ אולי מהאודי.

התכוונתי למרצדס הקובייתיות, נניח כמו ה E סדאן

מה מתאים יותר לאופי המכונית?

modified-mercedes-benz-e-class-4th-generation-w212-sedan-red-side-bodykit-work-emotion-white-wheels-brembo-gtr-brakes.jpg

או

2010-mercedes-benz-e-class-sedan-leaked-press-photos.jpg

פורסם

בארץ 80% זה רכבי ליסינג שקונים בצבעים אפורים או לבנים היות ולא מעניין אותם עכשיו מעניין אותם המכירה,רוב האנשים לא יבטלו רכישה בגלל שהאוטו לבן ,אבל בהחלט חלק אולי יבקשו לראות משהו אחר במידה והרכב אדום,אז למה לקחת סיכון ולהפסיד לקוח פוטנציאלי ,בגלל זה רואים את השעמום פה על הכבישים בצבעים האפורים והמדכאים של המכוניות לעומת העולם ,למזלנו לאחרונה רואים צבעים שמחים במכוניות הקטנות של ה60 אלף שקל שהכניסו קצת צבע לכביש ושמחה לעיניים הכול כך רגילות לצבעי דיכאון שחור,לבן ושאר גווני האפור.

פורסם

אדום על רכב מסמל משהו. לא סתם הצבע של פרארי זה אדום. רכב אדום מצביע על יכולות ספורטיביות שלו.

לכן, הרולס בצבע אדום היא פשוט זוועה.

לגבי צבעים אחרים, זה כבר תלוי בצורת הגוף של הרכב עצמו. אם הרכב מכיל המון קימורים, צבעים בהירים עלולים להראות מוזר בגלל הצללות במקומות שונים. בנוסף, בהתאם לצורת הרכב, ישנם צבעים שמבליטים פיצ'רים בעיצוב (למשל כנפיים). תחשוב על זה (אם כי זה בדיוק 1:1) כמו הסוואה בצבא: צבעים כהים שמים על מקומות גבוהים בפנים (אף) ובהירים על נמוכים (צדדי האף, איזור העיניים)*

*יכול להיות שזה הפוך, אבל העיקרון נשמר.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אתה מתחכם.

לא אמרתי שזו הסכמה של כל היצרנים, או שכולם עוקבים אחרי הכלל הזה (והפריוס נראית זוועה, אגב), אלא שאדום מסמל משהו שצבעים אחרים לאו דווקא מסמלים. זה שאיפשהו יש דה-שבו בצבע אדום, זה לא אומר כלום.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אדום זה פרארי! כל השאר לא נראה טבעי.

ולקטע הפרקטי - היה לי פעם אחלה אוטו (XR3I) אבל אדומה ויצאה לי הנשמה עד שמכרתי אותה. רק בגלל הצבע אנשים לא רצו. ובארץ צבעים בהירים יותר מומלצים בגלל השמש. אבל ההשקעה בתמונות עושה טוב על הלב, אין ספק.

פורסם
אדום זה פרארי! כל השאר לא נראה טבעי.

ולקטע הפרקטי - היה לי פעם אחלה אוטו (XR3I) אבל אדומה ויצאה לי הנשמה עד שמכרתי אותה. רק בגלל הצבע אנשים לא רצו. ובארץ צבעים בהירים יותר מומלצים בגלל השמש. אבל ההשקעה בתמונות עושה טוב על הלב, אין ספק.

פרארי היא לא בעלת הבית של האדום, :evil::evil::evil:

זה נראה טבעי גם על רכבים אחרים,

ואישית, לדעתי קורבט על שלל דורותיה ושנותיה יפהייפיה באדם, משנת 1955 ועד היום...

והינה תמונות להמחשה,:

קורבט 1955:

1955-Chevrolet-Corvette-V-8-Convertible-Red-fvr.jpg

קורבט 1957:

dsc_0008.jpg

קורבט 1959:

chevrolet_corvette_c1_orange_julep.jpg

קורבט 1963:

IMG_2850.jpg

קורבט 1968:

vf_PA050111.JPG

קורבט 1971:

1971-Chevrolet-Corvette-red-fa-convt-sy.jpg

קורבט 1975:

1975_Corvette_First1.JPG

קורבט 1980:

Chevrolet_Corvette_1980_C3_convertible.jpg

קורבט 1985:

22997034.jpg

קורבט 1994:

Corvette-C5-D2FORGED-FMS01-Wheels-04.jpg

קורבט 2006:

2005-chevrolet-corvette-c6-coupe-red.jpg

ותודה שהצבע הזה הולם מכונית כזאת,

אגב, לידיעתך, בעיניי גם משאית אדומה היא סקסית:DSC3_0131.jpg

וכן גם רכב שטח מטונף מבוץ,

131_9902_02_o+131_9902_1980_gmc_high_sierra_attack_of_the_killer_tomato+front_three_quarter.jpg

לכן אני חולק עליך ידידי, חולק עליך ללא כחל וסרק!

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...