Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לפוסט הקודם שלי(המעניין יש לציין, אך המעט נדוש), לגבי רכישת רכב בתקציב של 30-35 אלף גרושים, הגיעו למאבק ראש בראש מעניין, 2 רכבים שחוץ מהיותם ממוצא צרפתי, הם גם חולקים דעות דומות לגבי אופיים.

שאלה שמעניינת אותי, הן כרוכש והן כחובב רכב: איזה רכב יותר טוב בסופו של יום, למי יש פחות תקלות מעצבנות ובעיקר- מי צרפתי יותר?(האופי הרכבי הצרפתי= נוחות, התנהגות כביש נעימה ולפעמים מרגשת)

* מדובר על רכבים משומשים/מזדקנים במודלים של 2006-2008

פורסם

אני אעזור לך אפילו יותר מזה, בתור בעלים לשעבר של רנו מגאן II, אל תתקרב לאוטו !!!!

האוטו סופר נוח (לדעתי הרבה יותר נוח מ C4), מרווח מאד (מרווח יותר מ C4), אבל וזה אבל גדול, תקלות !!!!!!!!!!!!!!!!!

אתה תהנה מאד מהנוחות של הרכב, פשוט זה יהיה רק יומיים בשבוע :-D

פורסם

ממליץ גם על הסיטרואן. זה בעצם פיג'ו 307 רק יותר מאובזר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

אני לא מכיר את המגאן מקרוב, אבל את ה C4 דווקא כן.

התמורה לכסף, כמשומשת, מעולה.

חלקים פופולאריים, מנוע אמין מאוד, תיבת הילוכים הנחשבת לרגישה כמו בכל הצרפתיות (לצערי, בגלל שאין שגרת טיפולים לתיבה הזו), עלויות אחזקה שפויות (טיפולים, חלפים וכד'). סה"כ מוניטין האמינות של הדגם דיי טוב. היו מחלות ילדות אך כאשר קונים רכב בן 6 הסבירות שהוא כבר חווה אותן וטופל היא דיי גבוהה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כאחד שמכיר גם את ה-C4 (יש לנו כזאת מהעבודה) שנתון 2008 וגם את המגאן II בשנתון גבוהה, ההמלצה חד משמעית - מגאן!

יותר מרווח, יותר נח ויותר חסכונית.

אין לי את המגאן זמן רב כדי לאמר אם יש או אין תקלות ואני גם לא חושב שזה משנה כי בסופו של דבר הכל עניין של luck.

הסבירות לקבל רנו מגאן מוצלחת בשנתונים גבוהים הוא גבוהה וכך יוצא שאתה נהנה מכל העולמות. הרכב פשוט מדהים ומרגש כל פעם מחדש.

מה עוד שאתה מקבל עליו אחריות הרבה יותר מורחבת מהסיטרואן במידה ואתה רוכש דרך קרסו טרייד אין.

לפי דעתי - תצא מנקודת ההנחה שיכולות להיות הפתעות ושתצטרך לבלות מדי פעם במוסך, אבל אתה מכוסה על מרביתם במסגרת האחריות וכך תהיה מופתע לטובה.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

אני אעזור לך אפילו יותר מזה, בתור בעלים לשעבר של רנו מגאן II, אל תתקרב לאוטו !!!!

על איזה שנתון מדובר?

פורסם

מכיר את שני הרכבים מקרוב.

את ה C4 יש לי במשפחה הקרובה כבר למעלה מ 5 שנים , מודל 2007 , הרכב נוסע המון עקב העיסוק של בעלי הרכב.

בגדול הרכב עמיד בצורה מעוררת כבוד למרות 2 תאונות שהרכב עבר , ותיקוני פחחות בינונים בהחלט במוסכים מורשים.

אין לרכב בעיות מכניות , ומלבד טיפולים שוטפים הרכב לא ראה מוסך.

לגבי המאגאן, מנסיון אישי משש שנים של רכב מליסינג, מלבד אלטרנטור אשר שבק ברכב מודל 2008 , הרכב מעולם לא השאיר אותי תקוע בצידי הדרך.

מנסיון כולל של כ 24 רכבים בסך הכול, הרכב די אמין, בעיות חשמל לא היו כלל , בעיות בגיר אשר חיבו החלפת שסתומי גיר הופיעו ברכבים אשר עברו את ה 120K קילומטרים וצפונה.

במחירים בהם שני הרכבים נמכרים מדובר על עיסקאות מעולות, הדעות הקדומות בשוק הישראלי פשוט הורגות רכבים לא יפנים\ קוראנים.

דרך אגב , תיבת ה AL4 מורכבת גם בפלואנסים, אבל משום מה אין תלונות למרות כמות מכובדת של פלואנסים על הכביש , אני חושב שיש התנפלות מדהימה על המאגאן וה C4 כאשר רובם של המגיבים ויודעי הדבר מעולם לא נהגו אפילו ברכבים, הכל מידע מיד 3 ומעלה...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

רנו מגאן, למרות שגם הסיטרואן נוחה מאוד.

הרנו יותר מתאימה למשפחה בגלל נתוני בגז' ומרווח.

פותח השרשור צריך להבין - בעיות חשמל במגאן לרב מגרמות בעקבת התקנות של מתקינים לא מקצועיים. במידה ולא יחקו עם מערכת החשמל יותר מדי, הסיכוי לתקלות פוחת.

לגבי הגיר - בשני הרכבים הגיר זהה כך שהסיכוי לתקלות זהה בשניהם אבל יש יתרון אדיר לרנו - 3 שנים אחריות על הגיר והמנוע.

פורסם

שלום d30m,

שני הרכבים הם רכישה טובה מאוד ומעניקים תמורה מצוינת בהשוואה למחירם בשוק המשומשות.

לרנו מגאן יש נוחות נסיעה עדיפה וכן מרווח פנים עדיף. כמו כן, רוב המגאן שנמכרו בארץ הן בתצורת 4 דלתות (סדאן) וכך גם תא המטען שלהן גדול יותר.

לעומת זאת, הסיטרואן C4 בעלת עיצוב ייחודי ונאה יותר, במיוחד בתא הנוסעים, עם ההגה ולוח השעונים המיוחדים. בנוסף היא גם קצת זריזה יותר מהרנו, אבל לא בצורה מאוד משמעותית.

לשני הרכבים רמת אמינות טובה אך כמו בכל מקרה של רכבים משומשים יש לוודא כי הרכב טופל כהלכה לאורך כל תקופת שירותו וכי לא עבר תאונות משמעותיות שעלולות לפגוע ברמת הבטיחות שלו.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

d30m, לדעתי אתה לא בכיוון.

אם אתה מחפש מכונית משפחתית מהנה ומתקשרת אתה לא תמצא את מבוקשך במגאן 2 וC4.

יצא לנהוג המון על מגאנים דור 1 וגם במגאן 2, וגם בקסארה/306 וC4.

ההבדל בהיבטים של שלדה והיגוי הדורות המוקדמים מוצלחים בהרבה. הבדל מורגש מאוד.

הדורות החדשים ללא ספק, מרווחים, מעודנים ובטוחים יותר.

אבל אין בהן ולו שביב של כיף.

בכל מקרה בין השתיים המגאן מרווחת וגם נוחה יותר (מתלים ומושב) לדעתי, הסיטרואן מאובזרת יותר לרוב (שים לב שבתחילת שיווקה הגירסא הבסיסית נמכרה 2 כ"א בלבד).

לשתיהן יש גירסאות מנוע 2000 נדירות יותר, אבל בטח לא יקרות בהרבה.

אני דווקא הייתי פונה עוד יותר למרכז המיינסטירם ומחפש פוקוס או מאזדה 3.

הפוקוס איטית, אך נהנית משלדה מגובשת והיגוי מעולה.

המאזדה, פחות נוחה, מרווחת ובטוחה, אבל עם מנוע וגיר נמרצים יותר.

כמובן שאצל אף אחת ריגושים הם לא במקום הראשון, עדיין מדובר ב1.6 אוטומט.

פורסם

על איזה שנתון מדובר?

המגאן שהייתה לי היא שנת 2004, יכול להיות שאלו היו מחלות ילדות, אבל אחריה החלטתי לא ללכת על רנו בחיים שלי...

פורסם

בתור מי שהיה בעלים של סניק שבע שנים - לך על ה-C4 (וד"ל)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
d30m, לדעתי אתה לא בכיוון.

אם אתה מחפש מכונית משפחתית מהנה ומתקשרת אתה לא תמצא את מבוקשך במגאן 2 וC4.

יצא לנהוג המון על מגאנים דור 1 וגם במגאן 2, וגם בקסארה/306 וC4.

ההבדל בהיבטים של שלדה והיגוי הדורות המוקדמים מוצלחים בהרבה. הבדל מורגש מאוד.

הדורות החדשים ללא ספק, מרווחים, מעודנים ובטוחים יותר.

אבל אין בהן ולו שביב של כיף.

בכל מקרה בין השתיים המגאן מרווחת וגם נוחה יותר (מתלים ומושב) לדעתי, הסיטרואן מאובזרת יותר לרוב (שים לב שבתחילת שיווקה הגירסא הבסיסית נמכרה 2 כ"א בלבד).

לשתיהן יש גירסאות מנוע 2000 נדירות יותר, אבל בטח לא יקרות בהרבה.

אני דווקא הייתי פונה עוד יותר למרכז המיינסטירם ומחפש פוקוס או מאזדה 3.

הפוקוס איטית, אך נהנית משלדה מגובשת והיגוי מעולה.

המאזדה, פחות נוחה, מרווחת ובטוחה, אבל עם מנוע וגיר נמרצים יותר.

כמובן שאצל אף אחת ריגושים הם לא במקום הראשון, עדיין מדובר ב1.6 אוטומט.

יש לי איזה אנטי למאזדה(ובעיקר למיינסטרים:-)). היא גם משמעותית יקרה יותר, ביחס למחיר-שנתון של הצרפתיות.

הפוקוס החדשה משעממת ויפנית באופיה(הקודמת עד 2005, היתה הרבה יותר טובה)

אבל אהבתי את הגישה לשינוי כיוון.

חבל שהצרפתים מקבוצת סיטרואן-פיז'ו, לא המשיכו בקו של הנאה מנהיגה. בין התחומים הבודדים שהיו יחודיים רק להם בדורות הקודמים של הרכבים שלהם. מה הקטע שעכשיו הם עושים מכוניות כמו כולם?

• תוכן חדש...